Contact

* indicates required field

Pentru accesul pe site , fara a fi deranjat de reclame ,exista varianta donatiei . Fiecare dupa aprecierea proprie.Dupa efectuarea donatiei va rog sa imi trimite un mail cu IP-ul de pe care accesati internetul ( in cazul in care se acceseaza si de la locul de munca , si IP-ul respectiv ).In cel mai scurt timp veti primi un e-mail de confirmare si activarea optiunii . Multumesc .

Donatii pentrua va exprima multumirea si  varianta site-ului fara reclame :

    Sau  in lei in contul  
O adresa unde se poate verifica orice site daca contine sau nu virusi sau softuri malitioase.www.virustotal.com  Selectati URL si introduceti adresa dorita .

 E-mail : reikidaniela@yahoo.ro

 

 

Pentru a va putea raspunde,treceti o adresa de mail valida .

 

Related Post

10 comments for “Contact

 1. Cherlea Magdalena
  13/05/2012 at 20:21

  Multumesc din suflet pentru prezentarea MATERIALELOR SPIRITUALE ,MULTUMESC ca mi-ai permis sa ma HRANESC SPIRITUAL din ceea ce ai prezentat si transmis !Nu am cuvinte de data asta de a-mi exprima efectul bucurii pe care o simt cind simt INTELEPTCIUNEA pe care simt ca o ai !Ai tot RESPECTUL SI ADMIRATIA PLINA DE IUBIRE pentru ceea ce ESTI ACUM AICI !MULTUMESC ca ai inteles MISIUNEA TA DE MESAGER DE LUMINA! DOAMNE AJUTA !PACE SI LUMINA!

  • 15/06/2012 at 0:38

   Multumesc frumos Magdalena pentru bucuria regasirii si pentru generozitatea ta! Ploaie de binecuvantari divine!
   Namaste!

 2. Daniela
  28/04/2013 at 16:48

  Multumesc mai intai pentru materialele, articolele si mesajul ce l-am primit din toate cele ce le-am cules de pe acest loc unde tu manifesti ceea ce esti si imparti cu generozitate din ceea ce sti. Apoi iti multumesc pentru initierea Reiki Usui gr. I la care tocmai am participat datorita darului tau. Sa fii binecuvantata, sa ai parte de pace,iubire si lumina in tot drumul tau si sa dea Domnul ca darul tau sa ma schimbe si eu sa schimb (pe fratele meu grav bolnav)mai departe. Spor la viata! Daniela

 3. ELENA
  02/10/2013 at 9:22

  Multumim pentru informatiile furnizate,intreaga echipa este minunata!

  • 02/10/2013 at 11:30

   Multumesc pentru apreciere ! Echipa este formata din voi ,cititorii,si eu.

 4. dianna
  20/02/2014 at 9:18

  multumesc …o intrebare …de ce cind citesc informatiile dumneavoastra …simt in mijlocul fruntii un disconfort?poate ca aceste informatii nu sint pentru mine?imi cer scuze ca va scriu aici dar am incercat sa va scriu email si il trimite inapoi …inca odata multumesc pentru tot ce faceti …diana munteanu

  • 22/02/2014 at 19:09

   Este vorba despre o activitate intelectuala intensa,o atentie sporita.Nu te gandi ca informatiile n-ar fi pentru tine.Daca n-ar fi fost,nu ajungeai aici.
   Multumesc,Diana!

   Probabil a fost o eroare ,am verificat si merge corect formularul de contact.De altfel,sub el este trecuta si adresa de email,in caz ca acel formular pare mai dificil .

 5. 19/09/2015 at 21:43

  Articolele gasite aici si pe pagina de pe facebook sunt mai mult decat utile.
  M-am regasit in multe si citindu-le imi dau seama unde am inca de muncit. Articolele sunt scrise pentru a fi intelese, efectv se simte asta.
  Nu sunt scrise doar de dragul scrisului, chiar sunt facute cu gandul „cati mai multi dintre cititori sa se regaseasca, sa-si puna intrebarile care-i macina.” si sa caute rezolvari/
  In articole gasesti si raspunsul. E mult mai usor acum cand intelegem foarte multe din lucrurile stiute/nestiute, intelese/neintelese pana acum.
  Multumesc mult

  • admin
   19/09/2015 at 21:49

   Gabriela…multumesc !

 6. Karen
  20/09/2015 at 16:16

  Multumesc ptr.tot!Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *