Ce da Viata corpului omenesc ?

Din afara, corpul omenesc pare a fi un sistem foarte complex.
In el functioneaza organe interne, celule si forte chimice intr-un mod ierarhic ce transforma energia intr-o forta vitala, necesara autoconservarii. Inaintea acestei complexitati, la cel mai profund nivel, corpul uman este un camp vibratoriu, ce pulseaza cu variate frecvente (in special in domeniul jos). Complexitatea iese la iveala din simplitate, ca un fenomen exceptional. Ceea ce da acestui camp vibrational (corpul uman) proprietatea de a fi in viata, este energia vitala ce serveste ca forta vitala, iar sursa ei este faimoasa Energie Universala, continuta in Campul de Energie Universala.Energia Universala nu asigura corpului numai factorii genetici, hrana si aerul, ci il alimenteaza si cu energia pura, de care corpul are nevoie pentru o viata sanatoasa. Aceste patru factori – genetici, hrana, aerul si energia pura – vor fi numiti cei „patru vitali”.Este foarte important de observat ca stiinta medicala traditionala recunoaste primii trei factori ai celor „patru vitali”, insa din nefericire, deocamdata ea omite sa admita factorul al patrulea, care este cel mai esential.

Aceasta se datoreaza faptului ca stiinta experimentala nu a reusit pana acum sa detecteze Campul de Energie Universala, subtil, ce inconjoara corpul. Pentru acest motiv, cele mai multe tratamente traditionale (medicamentoase), sunt dirijate spre tratarea simptomelor bolilor si mai putin spre indepartarea cauzei principale. Cauza principala a bolilor NU poate fi de origine fizica, deoarece corpul uman este in primul un corp energetic (un camp vibrational), ce are doar o aparenta fizica.

loading...

Observati ca acea energie vitala, care da viata corpului prin cei patru vitali: factorii genetici, hrana, aerul si campul subtil este numai Energia Universala, pentru ca „cei patru vitali” sunt parti ale Campului de Energie Universala. Primii trei factori: genetici, hrana si aerul, fiind parti ale Campului Jos – LF, contin energii scazute, in timp ce campul subtil sau Campul inalt – HF contine cele mai ridicate nivele ale Energiei Universale. Chiar daca Energia Universala constituie toti cei „patru vitali”, noi ne vom concentra atentia asupra celui de-al patrulea factor (campul subtil) si vom folosi termenul de Energie Universala numai pentru Campul Subtil, (Campul inalt – HF). Al patrulea termen a fost cel mai mult neglijat de stiinta medicala si culmea, el merita de fapt cea mai mare atentie.

Related:  Carte: Initiere in reiki - maestrul Risvan Vlad Rusu

Corpul uman primeste continuu si spontan Energie Universala de la Campul de Energie Universala, ce ne inconjoara. Aceasta energie este componenta majora a energiei vitale, („Prana” sau „Chi”), ea da viata corpului, asigurandu-i necesitatile sale energetice si sustinandu-i sanatatea.Reducerea energiei vitale conduce la boli si in cazuri extreme, pierderea totala a energiei vitale implica transformarea corpului in materie moarta, pentru ca acesta isi reduce vibratiile si isi pierde energia, care scade sub nivelul acceptabil, cerut de sustinerea vietii. Materia moarta, cum ar fi: rocile, apa etc., este constituita din vibratii foarte joase( nu sunt de acord,apa,pietrele sunt vii -in acest sens sunt studiile prezentate aici: http://www.totulpentrunoi.com/?p=97 ). Acelasi lucru se intampla si cu un corp ce este lipsit de energie vitala, el ramane numai solid. Daca corpul nu este alimentat continuu cu energie vitala, cu vibratii inalte, el nu isi poate mentine un nivel acceptabil al vibratiilor (si al energiei) cerut de functionarea sa, ca un mecanism viu. Asadar, energia vitala este cea care sporeste vibratiile corpului pentru a-i sustine viata.

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.