Ce fac „Superstring”-urile (sau Campul de Energie Universala) ?

„Superstring”-urile nu sunt punctiforme, ci ele sunt precum coardele. Un punct nu are dimensiune, dar o coarda – la fel ca o linie – are o singura dimensiune. Precum coardele unei chitare, „Superstring”-urilor vibreaza ca un val in miscare. Mai mult, „Superstring”-urile se misca continuu in spatiu, asa cum se intampla cu valurile unui ocean. Pentru acest motiv, Campul de Energie Universala poate fi numit Unda de Energie Universala.
„Superstring”-urile, in timp ce se misca, transporta energia (sau forta) produsa de vibratii lor, care se numeste Energie Universala. Vibratiile joase produc energii joase, vibratiile inalte produc energii inalte.
„Superstring”-urile vibreaza cu frecvente diferite si precum vibratiile coardelor chitarei produc note variate, asa si diversele vibratii ale Superstringurilor formeaza materie diferita. Toata materia, inclusiv corpurile noastre fizice, este formata din vibratiile joase ale Superstringurilor si din acest motiv este compusa din energii relativ joase. Pe de alta parte, Energia Universala, care hraneste corpurile noastre cu energie vitala, este produsa de cele mai inalte vibratii ale „ Superstring”-urilor, continand energii foarte inalte, ce au puterea sa produca orice schimbare fizica si sa vindece orice boala. Aceasta explica de ce tratamentul cu Energie Universala este una dintre cele mai eficiente tehnici de vindecare existente in prezent.

In conformitate cu „Teoria Superstring-urilor”, „Superstring”-urile sunt obiecte foarte subtile si foarte mici,sunt „caramizile” de constructie al oricarui lucru in Univers si transporta energiile in timp ce vibreaza.
Fizicienii spun ca aceste coarde scurte vibreaza cu variate frecvente si ca acestea constituie diferitele forme ale materiei. Asemanator coardelor chitarei, ce produc note diferite,vibratiile diferite ale „Superstring”-urilor se regasesc in particulele fizice, precum protonii, electronii, quarcii, fotonii etc.
De exemplu, ceea ce numim foton (particula de lumina) este de fapt un „Superstring” vibrand cu o anumita frecventa.
„Superstring-urile pot canta” spune Jim Gates, un fizician de prestigiu. „Deci, voi va puteti gandi la lumea din jurul nostru, ca la o simfonie a vibratiilor „Superstring”-urilor, cu diferite frecvente.”
Un proton poate fi gandit ca fiind alcatuit din trei „Superstring”-uri vibrand, cate unul pentru fiecare quarc. Metaforic vorbind, daca consideram fiecare vibratie a „Superstring”-ului ca pe o nota muzicala, protonul este precum o gama (o combinatie de note ce lucreaza impreuna ca sa creeze un nou sunet)si aceasta gama are toate proprietatile protonului (fapt dovedit prin masuratori stiintifice). Acelasi lucru se intampla insa si cu alte particule.
Un atom este o combinatie de coarde, o molecula fiind o combinatie de atomi, ea este mai mult decat o opera muzicala. Lumea, ca un intreg, fiind o combinatie de atomi si molecule – este o simfonie.

Related:  (Video) Adevarata putere a Chi-ului

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.