De ce nu putem noi observa Campul de Energie Universala („Superstring”-urile), direct?

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Campul de Energie Universala este un camp foarte subtil, constituentii sai, „Superstring”-urile fiind obiecte foarte minuscule, mult mai mici decat atomii sau decat orice altceva cu ce ne-am intalnit in laboratorul de fizica.
Asadar, cele cinci simturi ale noastre nu pot observa direct acest camp. Se poate vedea insa numai manifestarea sa (intensificarea) la energii joase, ca materie. Oamenii de stiinta nu pot detecta acest camp cu tehnologiile actuale, din cauza lungimii incredibil de mici a „Superstring”-urilor. Elementele fundamentale ale naturii (electronii, quarcii), presupuse elementare in acest moment, au o marime ce se afla la jumatatea ordinului de marime dintre dimensiunea unei galaxii si a unui „Superstring”. „Superstring”-urile sunt cele mai mici entitati ce exista si sunt cu adevarat fundamentale si elementare.

„Superstring”-urile componente ale Campului de Energie Universala, sunt obiecte unidimensionale, cu o lungime de 10-33 cm. Aceasta dimensiune este foarte greu de imaginat, chiar si pentru un fizician teoretician. Daca
am pune 1 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 de astfel de „Superstring”-uri unul dupa altul, am obtine doar 1 cm lungime. Lungimea unui „Superstring” este in acelasi raport fata de diametrul unui proton, precum protonul este fata de diametrul sistemului solar.Chiar daca Campul de Energie Universala este peste tot, partile sale elementare, „Superstring”-urile nu pot fi detectate direct sau experimental. Aceasta explica de ce tehnicile de tratament ce implica lucrul cu energie (precum este Metoda Energiei Universale) nu sunt creditate inca stiintific, pana cand oamenii de stiinta nu vor fi descoperit sau punctat experimental, campul. in orice caz, fizicienii teoreticieni sunt constienti de acest camp si experimentele doveditoare sunt cu siguranta pe drum, cu toate ca din cauza limitarilor tehnologice, poate mai trebuie asteptat pana intr-un viitor mai indepartat…Campul de Energie Universala nu poate fi inca detectat direct, dar nu trebuie sa ne descurajam, caci desi noi nu-l putem observa direct, putem insa sa observam efectele sale, Energia Universala. Multe tehnici de tratament, inclusiv Metoda Energiei Universale, Qi Quong, Tai Chi au demonstrat eficacitatea Energiei Universale in sustinerea sanatatii si a vitalitatii sau in tratarea diferitelor boli, prin numeroase studii de caz. Faptul pe care noi il putem observa, adica „Energia Universala la lucru” este o dovada serioasa a existentei Campului de Energie Universala, care este de fapt Sursa de Energie Universala. Exista lucrari teoretice ale comunitatii fizicienilor care
sprijina acest lucru.

Related:  Carte: Initiere in reiki - maestrul Risvan Vlad Rusu

Orice lucru in Univers este alcatuit din vibratii joase ale Campului de Energie Universala (LF), ce se materializeaza. Noi putem vedea forma pe care o ia ca materie – precum corpurile noastre – dar noi nu ii putem vedea partile componente, „Superstring”-urile, care sunt prea mici pentru a fi detectate de simturile noastre sau de stiinta. Energia inalta a spectrului Campului de Energie Universala, pura, omogena (HF) la vibratii inalte inconjoara (si umple) corpurile noastre, dar ea nu este parte din materie si nu poate fi detectata si observata. Putem insa observa direct urmarile unui transfer de Energie Universala (sub forma energiei vitale), de la Campul inalt, foarte subtil (HF), la Campul Jos, dens, (LF – corpurile noastre), care conduce la vindecarea corpului fizic.

edenboutique.ro/

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.