Energia Universala

energyCunoscuta si sub numele de „Chi” sau „Prana”, Energia Universala este folosita de sute de ani in culturile orientale, pentru tratarea cu succes a bolilor pornind de la raceala pana la cancer.Energia este elementul fundamental al multor terapii, Tehnica Energiei Universale, Reiki, Qi Quong, Tai Chi, Acupunctura si Yoga, folosite de milioane de oameni ce doresc sa-si mentina si sa-si imbunatateasca sanatatea, utilizand pe langa medicina traditionala, tehnici complementare de vindecare. Toate aceste practici cauta sa armonizeze Energia Universala ce curge prin corpurile noastre, chiar daca natura acestei energii invizibile este inca pentru cei mai multi dintre noi, un mister.
Energia Universala este energia esentiala in Univers, de natura subtila, de cele mai multe ori invizibila, din care sunt formate toate celelalte energii. Veti intelege ca toata materia din jurul nostru nu reprezinta nimic, sunt numai diferite vibratii ale unicului Camp Universal si orice separare este o iluzie. Veti afla ca totul in Univers este splendid conectat si faptul ca Tu cel adevarat nu esti corpul, ci Sursa din care totul se manifesta. Va vor surprinde cu siguranta aceste detalii, alaturi de descoperirea multor noi nivele ale Realitatii.

Ce este Energia Universala ?

Tot ce exista este Campul de Energie Universala. Nu exista nimic altceva decat Camp de Energie Universala, elementul de baza ce constituie Universul nostru. Toata materia (stele, pamant, plante, oameni etc.) este pur si simplu intensificarea acestui camp. Tot ce vedem in jurul nostru (inclusiv noi insine) este expresia sau manifestarea acestui Unic Camp. Precum gheata este facuta din apa, tot ce apare in jurul nostru, ca fiind solid (inclusiv corpurile noastre) este in esenta constituit din Campul de Energie Universala. Diversele vibratii ale acestui camp sunt percepute cu simturile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.Termenul „Camp de Energie Universala” se sprijina pe particulele minuscule numite „Superstrings” (in traducere – supercoarde), ce se intind intr-o maniera continua in tot Spatiul. Cu alte cuvinte, Campul de EnergieUniversala este un concept pe care noi il utilizam pentru a descrie campul continuu, ca miscare a „Superstring”-urilor. Deci, Campul de Energie Universala este doar un alt nume pentru „Superstring”-uri, care sunt cele mai mici particule existente, mult mai mici decat atomii sau decat orice altceva. Aceste particule nu sunt decelabile cu simturile noastre, ele se misca constant si vibreaza. Cel mai important fapt este ca acest camp mobil transporta o cantitate uriasa de energie, pe care noi o numim Energie Universala.

Related:  Curs Reiki Traditional sustinut de dr.O.D.Argesanu

Materia este o forma a Energiei. Aceasta a fost dovedita de Einstein, prin celebra sa formula E=mc2, unde E este energia unui sistem (materie) cu masa m si c este viteza luminii. Aceasta formula stabileste ca masa si energia sunt echivalente, cu alte cuvinte, materia si energia sunt expresii duale ale aceleiasi substante universale, care este tocmai Campul de Energie Universala si este principala sursa de energie sau de vibratii, din care noi suntem alcatuiti. In primul rand, noi nu suntem corp fizic, ci suntem in principal corp energetic, cu aparenta fizica.

Energia (sau Energia Universala) este baza intregii noastre existente. Caldura soarelui ce ne incalzeste corpurile, benzina pe care o utilizam in masina noastra, electricitatea folosita in instalatiile casnice, sunt de fapt forme ale aceleiasi energii. Energia Universala este energia ce sustine viata, furnizand energie vitala tuturor sistemelor vii, este energia folosita pentru a trata pe altii si pe noi insine.

Majoritatea bolilor sunt cauzate de dezechilibrul energiei vitale, energie pe care corpul nostru o primeste din Campul de Energie Universala. Utilizarea conceptului de Energie Universala ca o tehnica de vindecare, ne da posibilitatea sa ajungem la esenta bolilor, eliminand astfel principalele cauze ale bolii si nu numai simptomele.

Bedri Cetin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.