Este Campul de Energie Universala o forma a Campului Electromagnetic ?


Nu…Campul Electromagnetic este produs de o sursa, in timp ce Campul de Energie Universala nu este produs de o sursa, ci chiar el este adevarata Sursa a Campului Electromagnetic si a oricarui lucru in Univers.Campul Electromagnetic este limitat, in timp ce Campul de Energie Universala este raspandit peste tot. Campul Electromagnetic este tot Camp de Energie Universala, insa reciproca nu este adevarata, deoarece Campul de Energie Universala este Sursa oricarui lucru in Univers. Toata materia(si orice alte forme de energie) este constituita din Campul de Energie Universala ce vibreaza cu frecvente variate.

Campul de Energie Universala nu este Camp Electromagnetic, chiar daca exista asemanari intre ele.Un Camp Electromagnetic este produs de o sursa ce contine sarcini electrice in miscare. Odata produs, Campul Electromagnetic se propaga liber in spatiu, ca o combinatie de camp electric si magnetic, ce oscileaza constant.
El se misca in spatiu ca o unda electromagnetica, cu viteza luminii. Lumina vizibila este o forma a campului electromagnetic(numita si foton), la fel sunt si undele radio, TV, microundele, radiatiile X. Un Camp Electromagnetic nu este parte din materie – masa particulei sale fiind zero in repaus, dar el transporta
energie, la distante foarte mari. Radiatia soarelui, ce da energie pamantului si fiintelor vii, este un astfel de exemplu al Energiei Electromagnetice.

loading...

Lumina, fiind camp electromagnetic, poate oscila cu diferite frecvente. Frecventele inalte produc radiatiile Gama si razele X, in timp ce frecventele joase produc microundele si undele radio. Conform ecuatiei lui Einstein E=h?, unde h este constanta lui Planck, iar ? este frecventa, o frecventa (vibratie) mai inalta transporta mai multa energie.
Un Camp de Energie Universala, pe de alta parte, nu este produs de catre o sursa, el este chiar Sursa tuturor lucrurilor, fiind compus din „Superstring”-uri, particule mult mai mici decat atomii, decat lumina sau decat orice am perceput cu simturile noastre, ori in laboratorul de fizica. Campul de Energie Universala este sursa luminii, a materiei, a fortelor din Univers, el se materializeaza in jurul nostru.Desi este asemanator cu Campul Electromagnetic, Campul de Energie Universala se misca in spatiu ca o unda, cu oscilatii constante. El umple tot spatiul, fara nici o exceptie si transporta energie, Energia Universala, care poate atinge nivele uriase si produce un spectru larg de frecvente si de energii. Vibratiile joase ale Campului transporta energii relativ mai joase decat cele ce sunt transportate de catre vibratiile mai inalte. Vibratiile ce transporta energii mai inalte pot transfera energie in regiunile cu energii mai joase.Campul de Energie Universala, la un nivel mai de jos al spectrului sau energetic, produce materia in Univers, deci vibratiile mai joase se condenseaza in universul aparent solid, vizibil simturilor si constiintei noastre.

Related:  Inteligenta se dezvolta în confruntarea cu dificultatile

Corpurile noastre sunt formate din camp dens, cu vibratii si energii joase. Cu toate acestea, la capatul spectrului energetic cu vibratii mai inalte, Campul de Energie Universala ramane asa cum este, nu se materializeaza, deci aproape se pastreaza in conditiile sale originale, ca un camp liber (omogen), alcatuit din „Superstring”-uri. Acest camp subtil inconjoara corpurile noastre si strabate intreg Universul si este sursa Energiei Universale, ce da energia vitala corpurilor noastre. Schimbul de energie in acest Unic Camp Universal Unic, tine corpurile noastre in viata, functionand intr-un mod sanatos, atat timp cat dezechilibrele energetice sunt evitate. Dezechilibrele energetice sunt de fapt cauza imbolnavirilor. Energia Universala este cea care poate aduce vindecarea, dar numai cu acordul nostru.

Cel mai important lucru observat aici, este urmatorul: constiinta noastra (care doreste sanatatea), corpurile noastre si sursa ce furnizeaza sanatatea prin Energia Universala, sunt parti ale aceluiasi Unic Camp Universal. Toate
acestea sunt conectate si totul este Unul.
Campul de Energie Universala, cu vibratiile sale joase, va fi numit Camp Jos (LF) si cel cu oscilatii inalte, Camp inalt (HF), ca o prescurtare in textul ce urmeaza. Atat LF cat si HF sunt parti ale spectrului aceluiasi Camp de Energie Universala, precum notele inalte si cele joase sunt produse de un singur pian. In timp ce LF dens, construieste materia la energii joase, mult mai subtilul HF, la energii inalte, furnizeaza si hraneste corpurile noastre cu energie vitala (ca parte a Energiei Universale).

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.