Care este principala cauza a bolilor ?

 Corpul uman este in realitate un camp individual cu energie vitala. In principal, el primeste energia vitala de la Campul Universal inconjurator, ce este peste tot raspandit si care este sursa Energiei Universale. Principala sursa a majoritatii bolilor este dezechilibrul la nivelul energiei vitale, care este foarte importanta pentru pastrarea corpului sanatos. Fara energie vitala suficienta, corpul isi pierde energia si capacitatea sa de a functiona corect, imunitatea ii scade si este mult mai susceptibil la virusi, bacterii sau la boli in general.Nivelul minim al energiei vitale totale, pe care corpul il cere pentru a fi sanatos, este dificil de masurat experimental, insa teoretic noi il vom nota „Emin”,care reprezinta nivelul minim acceptabil al energiei vitale inainte ca prabusirea corpului sa fie posibila. Nivelul Energiei Universale intr-un corp sanatos este mai mare decat„Emin” si noi il vom nota simplu cu „E”, ce reprezinta cantitatea de energie vitala pe care o are corpul (sau un organ din corp, depinzand de context). Cu alte cuvinte, cand „E” este mai mare decat „Emin”, totul este bine, insa cand „E” coboara sub „Emin”,bolile se produc cel mai probabil.

Campul de Energie Universala, subtil si continuu, alimenteaza corpul cu Energie Universala, iar in conditii normale tine „E”deasupra lui „Emin”. Vom vedea in continuare, ce conditii il fac pe „E” sa scada sub valoarea critica „Emin”, conducand apoi la imbolnavirea corpului.Corpul este un camp individual ce vibreaza constant cu o anumita frecventa sau cu o combinatie de frecvente. Atunci cand energia vitala creste, vibratiile corpului cresc si viceversa, deci energia si vibratiile corpului sunt intr-o corespondenta reciproca. Exista anumite lucruri actioneaza in sensul reducerii acestor doi factori:energia si vibratiile STRESUL prelungit sau ridicat reduce imunitatea intregului sistem ce formeaza corpul, asa ca atat energia vitala, cat si vibratiile asociate, sunt de asemenea reduse. Daca stresul este asociat cu emotiile interne, care conduc spre o tensiune intr-o parte a corpului (un membru sau organ intern), atunci energia vitala (si vibratiile corespunzatoare) se vor reduce semnificativ si „E” scade sub„Emin”, iar in aceea parte a corpului se initiaza boala.

loading...

Tensiunea asociata cu stresul acut sau cronic este principala cauza a celor mai multe boli, pentru ca afecteaza direct vibratiile corpului, reducandu-i energia sa vitala – corpul uman fiind un camp energetic este cel mai vulnerabil la acestea. Celelalte cauze se datoreaza acestei cauze principale. De exemplu, un medic ce trateaza stomacul pacientului prin medicatie, trateaza simptomele, dar nu si sursa. Un tratament complet poate avea loc numai cu Energie Universala – asa cum vom vedea mai tarziu – care va indeparta tensiunea si va ridica vibratiile corpului, traducandu-se in refacerea minimumului de energie vitala ceruta de functionarea sanatoasa a corpului. Desi defectele genetice sau vulnerabilitatea corpului pot predispune la boala, in cele mai multe cazuri nu sunt singura cauza a bolii, ci doar daca sunt asociate cu un factor suplimentar, datorat „reactiei la stres”.

Bedri Cetin

Interesant de citit si:
Related:  Pozitiile mainilor in autotratamentul reiki

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.