Ce este tratamentul cu Energie Universala si cum vindeca el bolile ?

EnergieCampul de Energie Universala este raspandit in intregul Univers si inconjoara corpul omenesc, interactioneaza cu corpul, care este si el un camp oscilant – campul individual. Totul este un singur mare camp si toate sunt interconectate. Interactiunea dintre Campul de Energie Universala si campul individual (persoana) rezulta intr-un schimb de energie intre cele doua campuri – energia fiind transferata de la Campul de Energie Universala la persoana, aceasta din cauza ca cel dintai are oscilatii mai inalte si o energie mai inalta, in timp ce campul persoanei are oscilatii si energii mai joase. Cand oscilatiile inalte ale Campului de Energie Universala interactioneaza cu oscilatiile joase ale campului persoanei, el ajuta la cresterea oscilatiilor persoanei – ceea ce este echivalent cu un transfer de energie. Acest transfer de energie este utilizat ca o parte fundamentala a energiei vitale necesara pentru viata si sanatatea persoanei.
In conditii normale (cand hrana si aerul primite de corp sunt acceptabile) Energia Universala, care in mod natural si spontan provine din Campul de Energie Universala, mentine corpul sanatos. Atunci cand corpul este supus stresului, tensiunea interna poate reduce energia vitala a anumitor sisteme ale sale, la un nivel inferior pragului critic si boala poate afecta aceste sisteme, in ciuda transferului neintrerupt de Energie Universala ce strabate corpul. De observat este faptul ca acest flux de energie este prezent fara nici un fel de interventie constienta.

In cazul in care tensiunea nu poate fi indepartata prin diverse metode traditionale (ceea ce se intampla in mod uzual), o cale eficienta de a indeparta tensiunea este cresterea fluxului de energie din Campul de Energie Universala, catre corp, prin interventie constienta. Numai cand acest lucru este realizat, energia vitala a sistemului corpului poate fi adusa inapoi la nivelul dorit, vibratiile corpului vor creste, revenind la normal, ceea ce va contrabalansa tensiunea. Vibratiile inseamna mobilitate in timp ce tensiunea inseamna imobilitate si mobilitatea va trata intotdeauna imobilitatea, indepartandu-se tensiunea si dand posibilitatea pacientului sa elimine stresul. Daca pacientul pastreaza in sine emotiile negative, este foarte posibil ca tensiunea sa revina. Este foarte important sa scapam de emotiile negative, ce sunt conditionate de tensiune. Acest lucru este cel mai bine realizat daca avem o baza spirituala adecvata, ce ne va aduce pacea si acceptarea si o mai mica implicare emotionala. Valul puternic al Energiei Universale, la fel de bine ca si energia vitala ce va fi disponibila pentru indepartarea tensiunilor, va da un surplus de energie corpului, pentru a imbunatati imunitatea, precum si refacerea celulelor si sistemului si ca urmare boala(simptome asociate cu tensiunea) va dispare.
Chestiunea care ramane este cum sa crestem fluxul de Energie Universala de la Campul de Energie Universala catre corp, la un nivel mai mare decat fluxul normal. In acest punct, rolul Constiintei – ca un mecanism foarte important – iese la iveala.

Related:  Ce fac „Superstring”-urile (sau Campul de Energie Universala) ?

Sa definim mai intai Constiinta.

Constiinta individuala este facultatea Mintii, produsa de catre creier, ce permite perceperea starilor interioare (ganduri, sentimente, senzatii etc.) si a starilor exterioare (impulsuri provenind din mediu, asa cum sunt ele percepute de cele cinci simturi). Constiinta creeaza intentii, atentie (focalizare) si efecte aparente. Fara Constiinta, Universul este intr-o stare „de nediferentiere”, ce se aplica de asemenea si energiei – Energia Universala – pe care o contine. Energia curge fara a avea o directie preferentiala si are aceeasi intensitate in toate directiile. Totusi, Constiinta (mintea) poate face ca aceasta energie sa curga intr-o directie precisa, mai mult decat in alte directii, ea realizeaza aceasta in mod intentionat, prin concentrarea atentiei – energia merge acolo unde merge atentia. Cand aceasta se intampla, Energia Universala va curge catre locul indicat, cu o densitate a energiei mai mare decat inainte, ceea ce inseamna vibratii amplificate, aplicate in locul dorit.

Pe scurt
Cand un pacient sau un terapeut se concentreaza in mod voit catre punctul de contact dintre persoana si Campul de Energie Universala, atunci se intensifica fluxul de Energie Universala dintre Campul de Energie Universala si acea parte a corpului, asupra careia constiinta s-a focalizat inainte, va creste energia vitala a acelei parti a corpului, indepartandu-se astfel tensiunea si boala asociata. Transferul de energie se realizeaza cel mai bine atunci cand persoana care lucreaza (terapeutul sau persoana in cauza) simte sau vizualizeaza imagini ale fluxului intens de Energie Universala, catre locul ce necesita energie. O astfel de concentrare asupra Energiei Universale creeaza nivele ridicate ale fluxului de energie, in beneficiul pacientului, care nu ar fi fost altfel posibile inaintea interventiei constiente – exceptand practicile de autoconstientizare (cum ar fi anumite tehnici de respiratie).
Intensitatea fluxului de energie poate fi asimilata metaforic cu o furtuna. in conditii meteo normale, curentii de aer intalnesc pamantul cu o viteza, o forta si o intensitate redusa, dar in anumite conditii, cum ar fi in timpul unei furtuni, o fac avand o viteza, o forta si o intensitate uriasa.

Related:  Metode eficiente de protecţie aurică

Una dintre cele mai eficiente cai de a directiona Energie Universala, prin focalizarea gandului – este de a vizualiza (de a crea o imagine mentala) Campul de Energie Universala, normal invizibil, intrand in corp precum razele de lumina. Este ca si cum corpul ar respira nu aer, ci Campul de Energie Universala inconjurator si ar fi reincarcat si hranit cu energia acestuia.
Astfel tratamentul cu Energie Universala este o tehnica foarte eficienta, care nu numai ca trateaza bolile, dar le si previne, indepartand sursa. El indeparteaza tensiunea, crescand energia vitala si vibratiile partilor afectate. Tratamentul este realizat prin concentrarea constienta a terapeutului (care fie ca atinge zona afectata a pacientului, fie se concentreaza asupra ei de la distanta) directioneaza un nivel foarte intens al Energiei Universale spre partea bolnava a corpului. Odata ce tensiunea este indepartata si energia vitala s-a reintors la normal, boala asociata dispare, aducand astfel sanatatea.

Bedri Cetin 

2 Replies to “Ce este tratamentul cu Energie Universala si cum vindeca el bolile ?”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.