Ce trebuie facut pentru a indeparta „reactia la stres” si care este rolul tratamentelor cu Energie Universala ?

Cea mai buna solutie este desigur sa nu angajezi „reactia la stres” cand esti pus in fata perturbatiilor emotionale, aducandu-ti aminte ca „reactia la stres” se autoinduce. Cu siguranta, aceasta nu este cea mai practica solutie, pentru ca in majoritatea cazurilor, cei mai multi indivizi se angajeaza sa raspunda la stres in mod subconstient, aceasta facand parte din felul lor de a fi. Din pacate, fiind bine conectata la raspunsul„lupta sau fugi”, „reactia la stres”, care este inascuta, este intarita in mod nefavorabil prin evolutie.

Cineva ar putea doar presupune ca evolutia nu a tinut seama de complexul de emotii al fiintelor foarte evoluate, care folosesc un sistem creat original pentru autoconservare pentru a se autodistruge. Numai putini oameni pot si stiu cum sa trateze si sa elimine emotiile, atunci cand fac fata unor conditii perturbatoare, pentru perioade mai lungi de timp, fara sa le interiorizeze in tensiune. Evitarea „reactiei la stres” poate veni dupa multi ani de psihoterapie sau prin intelepciunea spirituala ce va aduce intelegerea necesara, acceptarea si credinta intr-o singura fiinta adevarata si in „ceea ce este” si astfel „reactia la stres” nu va aparea niciodata. Intelepciunea spirituala previne „reactia la stres” in orice conditii.

Odata ce boala exista, vindecarea poate veni prin lucrul cu Energia Universala (sau pur si simplu lucrand cu energia), care va indeparta tensiunile asociate „reactiilor la stres” si disfunctiile simptomatice cauzate de o astfel de tensiune. Lucrul cu Energia Universala poate si va realiza aceasta, pentru ca are puterea sa creasca vibratiile sistemului afectat, printr-un aport suplimentar de energie vitala. Aceasta nu se poate intampla de la sine, pentru ca in timpul „reactiei la stres”, Energia Universala este adusa spontan de catre individ, din campul inconjurator, subtil – Campul de Energie Universala – insa este insuficienta pentru a inlocui energia vitala consumata de „reactia la stres”. Campul de Energie Universala, subtil, furnizeaza energia ce curge in mod egal in toate directiile in spatiu si de care beneficiaza si individul (campul), in conditii normale. Aceasta energie (energia vitala)este intr-o cantitate suficienta pentru functionarea sanatoasa a organismului, atat timp cat „reactia la stres”, epuizanta, nu s-a manifestat inca. Daca „reactia la stres” se manifesta, este necesara o cantitate suplimentara de energie vitala din campul inconjurator, pentru a contracara astfel energia pierduta. Aceste nivele superioare ale Energiei Universale pot fi recuperate numai din Campul de Energie Universala, prin intentii constiente (interventii) din partea individului sau mai bine ale terapeutului, care va canaliza (focaliza) Energia Universala spre zona afectata – in acest caz, zona bolnava si tensionata a pacientului.

Related:  De ce nu putem noi observa Campul de Energie Universala („Superstring”-urile), direct?

Intentia sau interventia constienta este un instrument puternic, pentru ca el implica o prioritate si va permite ca Energia Universala, ce curge liber, sa se reverse predominant asupra individului, cu o densitate sporita. Aceasta este o urmare a legii ce stabileste ca energia merge acolo unde merge atentia. Prin urmare, energia vitala a organelor afectate se intoarce la normal prin cresterea vibratiilor asociate, care la randul lor vor inlatura tensiunea si „reactia la stres”.

Detaliile referitoare la accesarea si directionarea Energiei Universale, impreuna cu conceptele de chakre, vor fi explicate in profunzime pe parcursul mesajului. Un instrument FOARTE important pentru a restabili organismul dupa stres sau dupa alte boli, este respiratia adanca denumita si respiratia abdominala. Aceasta consta in umplerea, in timpul inspiratiei, a celor mai joase parti ale plamanilor, complet si in intregime, pe langa partile superioare. Cand respiratia abdominala este facuta constiincios, pentru a inlocui reflexul conditionat si foarte limitat al respiratiei superficiale si este utilizata in viata de zi cu zi, rezultatele vor fi cu adevarat miraculoase. Respiratia abdominala este cu adevarat vindecatoare si poate insoti lucrul cu energia. Ea trebuie sa devina un regim standard zilnic, un mod de viata. Respiratia abdominala profunda permite corpului sa stea departe de tensiune si de stres, pentru ca declanseaza miscarea si vibratia in corp, in locul imobilitatii si a tensiunii existente, creste afluxul de oxigen, contribuind la un aport mai mare de energie vitala, ajuta individul sa-si imbunatateasca constient respiratia, ca un frumos exemplu al legaturii intime dintre campul sau individual si cel subtil.

Persoana isi da seama ca prin fiecare respiratie primeste nu numai oxigen, ci este legata la o parte din Universul in permanenta schimbare, aceasta constientizare – Unitatea si Integralitatea – creste cantitatea de Energie Universala recapatata din campul inconjurator, conducand la acumularea energiei vitale in corp („Prana” sau „Chi”). Acesta este un mod natural si intens de canalizare (focalizare) a Energiei Universale, fara ajutorul unui terapeut sau vindecator. Toate acestea si implicatiile lor, vor fi dezbatute in detaliu, mai tarziu. Sfatul obisnuit „respira adanc ca sa faci fata agresiunii” este foarte adevarat, dar insuficient, pentru ca el trebuie urmat mereu, caci o noua stare poate fi capatata numai prin practica, respiratia abdominala devenind subconstienta si permanenta.

Related:  Ce fac „Superstring”-urile (sau Campul de Energie Universala) ?

Bedri Cetin

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.