Cum poate Constiinta (un produs al mintii) sa exercite controlul asupra Campului de Energie Universala ?

Aceasta este o intrebare binevenita, caci Campul de Energie Universala apare a fi in afara mintii, cu alte cuvinte intrebarea este:Cum poate mintea noastra influenta fluxul de Energie Universala catre corpul in nevoie, astfel ca energia sa devina mai mare ?
Raspunsul este neasteptat….Chiar daca Campul de Energie Universala pare ca fiind separat de persoana (care este un camp individual) nu este chiar asa. in primul rand, noi stim ca orice lucru din Univers este constituit dintr-un camp de Energie Universala. Individul este doar o intensificare a vibratiilor joase si dense ale acestuia, astfel ca ceea ce numim Camp de Energie Universala este mult mai subtil, cu vibratii mai inalte. Prin urmare, exista o stare de similitudine. Campul Universal subtil este raspandit peste tot, incluzand si campul individual, fiind cu acesta intr-o stare de intrepatrundere, dar aceste afirmatii nu explica de ce campul individual poate fi capabil sa influenteze campul subtil, in special daca ele se disting ca fiind doua entitati diferite, cu vibratii si energii diferite.

Cum poate individul sa forteze Campul subtil Universal sa curga mai intens in anumite directii ?
Raspunsul este surprinzator…Desi Campul de Energie Universala si campul individual par distincte, nu numai ca ele interactioneaza in cele trei dimensiuni ale spatiului nostru, dar in acelasi timp ele sunt total conectate „dincolo de Spatiu”,aceasta conectare fiind insa in afara perceptiei noastre tridimensionale. Constiinta persoanei poate influenta orice parte din Campul de Energie Universala, chiar parti foarte indepartate. Influenta este intr-un fel facuta de departe, foarte asemanatoare cu fenomenul telepatic, unde doua minti distincte sunt conectate fara o interventie fizica. Forta gandului canalizeaza direct Energia Universala spre pacient, ea calatoreste nu in spatiu (sau local) de la terapeut catre Campul de Energie Universala, ci in afara spatiului (nelocalizat), datorita faptului ca toate lucrurile sunt conectate intre ele in afara spatiului si se pot influenta unul pe altul, la orice distanta.

loading...

Fizicienii au acceptat in trecut, ca toate interactiunile in Univers sunt locale, cu alte cuvinte principiul cauza-efect (al cauzalitatii)lucreaza astfel: daca un obiect A influenteaza un obiect B, atunci aceasta influenta trebuie sa fie transmisa in si prin spatiu, fie prin contact, fie prin semnal, deci daca doua obiecte nu sunt conectate prin ceva, ele nu se influenteaza reciproc. Mai tarziu, in 1964, Bell a dovedit ca aceasta teorie era falsa. El a descoperit ca interactiunile intre doua entitati pot fi de asemenea nelocalizate (in afara Spatiului), deci doua entitati distincte si separate (sau obiecte), pot sa se influenteze una pe alta, iar mediul sau vehiculul ce transporta influenta nu trebuie sa calatoreasca in spatiu.
„Nelocalizarea” a fost considerata a fi cea mai importanta si mai senzationala descoperire din istoria fizicii. Aceasta teorema spune: doua entitati indepartate se pot influenta una pe alta intr-un asa mod, incat entitatea afectata culege efectul din interior, mai degraba decat din mediul extern. Deci, obiectul A trimite cauza – nu prin Spatiu – ci mai curand prin interiorul ei (metaforic vorbind) si obiectul B primeste efectul datorat acelei cauze, din interiorul ei, mai curand decat din exterior. Aceasta a lasat perplecsi fizicienii si continua sa-i nedumereasca pe unii, pana in zilele noastre. Teorema implica urmatorul fapt: chiar daca entitatile A si B par distincte si separate, in perceptia noastra tridimensionala, de fapt dincolo de spatiu ele sunt conectate si intr-o dimensiune inalta ele sunt UNUL sI ACELASI lucru. Totalitatea si Unicitatea permit unei entitati sa culeaga influentele alteia asupra ei, mai degraba intern decat extern.

Related:  Care sunt alte tehnici de lucru cu Energie ?

Vom vedea mai departe ca aceasta teorema se aplica de asemenea la individ si la Campul de Energie Universala (amandoua campurile fiind „Superstring-uri” cu diverse vibratii). Amandoua campurile atat regiunile de vibratii inalte, cat si joase, ale Campului de Energie Universala – cu toate ca par a fi separate – ele sunt conectate nelocalizat. Chiar si o persoana si o parte foarte indepartata a Campului de Energie Universala sunt conectate, caci ele sunt in afara spatiului. Pe deasupra, ele sunt amandoua „unul si acelasi” intr-o inalta dimensiune Hiperspatiu – care este Sursa a tot, inclusiv spatiul nostru tridimensional, Campul (atat Universal cat si individual) si Timpul.
Constiinta acceseaza intotdeauna Energia Universala nelocalizat (in afara Spatiului), chiar daca ea poate trimite energie local(in Spatiu), catre organul afectat, prin chakre, asa cum vom vedea mai tarziu.

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.