Rugaciune pentru armonie

1502525_501006143337299_6032758776168822036_nTrebuie mai intii sa va armonizati cu Domnul, Principiul Creator, Cauza primordiala. Spuneti: „Dumnezeul meu, pina in acesta zi nu am fost nici intelept nici instruit, dar imi vad greselile si sunt pregatit sa ma indrept, Te rog, da-mi iertarea Ta. De acum inainte vreau sa fiu in armonie cu Tine. Trimite-mi lumina Ta ca sa nu calc poruncile Tale. Ingaduie-mi sa Te contemplez. Te voi asculta, voi implini vointa Ta”.
Va adresati apoi Ingerilor si Arhanghelilor: „Deseori ati venit sa-mi aduceti mesaje din partea Creatorului ca sa ma avertizati sau sa ma luminati, dar aflindu-ma in tumultul pasiunilor nu v-am auzit vocea. Va rog, continuati sa-mi aduceti lumina, pentru ca vreau sa va ascult. Stiu ca sunteti cei mai mari slujitori ai lui Dumnezeu, va respect si va iubesc”.
Apoi va adresati Maestrilor, binefacatorii umanitatii, tuturor celor care s-au sacrificat pina la capat pentru cauza divina: „Maestrilor, nu v-am ascultat, crezind ca tot ce conteaza este stiinta omeneasca. Acum vad ca ceea ce ati inteles si ati descoperit era adevarul, esentialul, voiesc sa va ajut si sa va slujesc. Trimiteti-mi cunoasterea si cunostintele voastre”.
Va armonizati apoi cu intreaga umanitate. Vorbiti astfel: dragii mei frati si surori, fie ca pacea si armonia sa domneasca intre noi! Sa ne uitam slabiciunile si imperfectiunile, sa uitam raul pe care ni l-am putut face si sa lucram impreuna in cimpia Domnului pentru a transforma pamintul intr-o gradina a paradisului unde sa traim ca fratii”.
Vorbiti apoi animalelor: „Voi, care la inceputul creatiei traiati cu noi in armonie si pace, trebuie sa va ajutam deoarece din vina noastra ati devenit cruzi iar conditiile voastre de viata sunt dificile. Va trimit lumina pentru a avansa rapid pe calea evolutiei”.
Vorbiti si plantelor: „O, voi plante, arbori, flori atit de incintatoare care acceptati sa ramineti in nemiscare si sa suportati toate intemperiile, ce exemplu sunteti pentru noi! Va multumesc pentru hrana, frumusetea si parfumul florilor. Va trimit cele mai bune ginduri, vreau sa fiu in armonie cu voi. Daruiti-mi prospetimea si puritatea voastra iar eu va voi darui dragostea mea”.
Vorbiti pietrelor: „Voi care sunteti sprijinul omenirii, solul pe care calcam, voi care de mii de ani dati un exemplu de stabilitate, care ne ingaduiti sa va folosim in ridicarea caselor noastre si a atitor alte constructii minunate, dati-ne forta voastra., in schimb noi va vom da pe a noastra pentru ca intr-o zi, in viitor, sa va puteti trezi… Fie ca armonia sa domneasca de-acum intre noi”.
Inchideti ochii si repetati si repetati intregului univers: ” Va iubesc, va iubesc, va iubesc, sunt in armonie cu voi”.

Related:  Practici filocalice pentru restabilirea sanatatii

„Doamne Dumnezeule Atotputernic,
Creatorul Cerului si al Pamintului,
Stapinul Universului,
Sursa vietii eterne,
Lumina orbitoare a luminii,
Iubire si implinire,
Te rugam din toata inima, din tot sufletul, din tot spiritul,
implineste-ne ruga si trimite Spiritul Tau de Iubire, Intelepciune, Adevar
pentru ca sa se instaureze definitiv in Ghidul si invatatorul nostru
pentru a putea implini telurile Tale care sunt Imparatia si Dreptatea Ta pe pamint si Era de Aur printre oameni.
Iar noi sa participam deplin la aceasta lucrare mareata sa te facem cunoscut ca Iubire, Frumusete, Splendoare in intreaga lume”.
Amin, asa sa fie!

Omraam Mikhael Aivanhov

One Reply to “Rugaciune pentru armonie”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.