Rugaciune catre Creator

Rugaciune catreDaca aveti câteva momente la dispozitie, închideti ochii, deschideti-va inima si simtiti toata iubirea care emana din ea.
As dori sa va alaturati mie într-o rugaciune speciala prin care putem experimenta comuniunea cu Creatorul nostru.
Focalizati-va atentia asupra plamânilor, ca si cum nu ar mai exista altceva decât acestia. Simtiti placerea pe care o resimte corpul atunci când acestia se dilata pentru a împlini cea mai mare dintre nevoile umane, inspiratia.
Inspirati profund si constientizati cum aerul va umple plamânii. Imaginati-va ca inspirati iubire.
Remarcati legatura care exista între aer si plamâni, care este o legatura de iubire. Umpleti-va plamânii cu aer pâna când corpul simte singur nevoia sa elimine aerul. Apoi expirati, si urmariti sa simtiti aceeasi placere. Ori de câte ori împlinim o nevoie a organismului nostru, acesta ne ofera în schimb placere. Daca o constientizam, respiratia ne poate oferi placere. Simpla respiratie este suficienta pentru a ne face fericiti, pentru a ne bucura de viata. Simplul fapt ca suntem în viata este de ajuns. Simtiti placerea de a fi vii, placerea pe care o ofera sentimentul iubirii…

Rugaciune catre Creator
Ajuta-ma astazi, Creatorule, sa îmi creez o poveste a vietii la fel de frumoasa ca si creatia ta.
Începând de astazi, ajuta-ma sa îmi regasesc credinta în adevar, în vocea tacuta a integritatii mele. Ma rog tie, Doamne, sa îti manifesti iubirea prin minte, prin fiecare cuvânt pe care îl rostesc, prin fiecare actiune pe care o întreprind. Ajuta-ma sa transform fiecare activitate din viata mea într-un ritual al iubirii si al bucuriei. Îngaduie-mi sa folosesc iubirea ca material pentru crearea celei mai frumoase povesti despre creatia ta.
Doamne, astazi inima mea este plina de recunostinta pentru marele dar al vietii. Îti multumesc pentru ca mi-ai permis sa înteleg ca tu nu poti crea altceva decât perfectiunea. Fiind creat de tine, cred acum în propria mea perfectiune.
Doamne, ajuta-ma sa ma iubesc neconditionat, astfel încât sa îmi pot împartasi iubirea cu alti oameni, cu toate formele de viata care traiesc pe aceasta planeta minunata. Ajuta-ma sa îmi creez un vis al raiului, pentru fericirea eterna a umanitatii. Amin.

Rugaciune pentru înger
Ajuta-ma astazi, Creatorule, sa îmi amintesc de adevarata mea natura, care este iubirea si fericirea. Ajuta-ma sa devin ceea ce sunt cu adevarat si sa manifest aceasta esenta a mea.
Începând de astazi, ajuta-ma sa recunosc în fiecare om un mesager al tau. Ajuta-ma sa te regasesc în sufletele semenilor mei, dincolo de mastile si cu imaginile cu care se identifica. Ajuta-ma sa transmit astazi mesajul integritatii mele acestei parti din fiinta mea care nu conteneste cu judecata. Doamne, ajuta-ma sa renunt la toate aceste judecati, la toate mesajele false pe care mi le transmit mie si semenilor mei.
Ajuta-ma sa constientizez astazi ca am fost creat ca un înger si sa transmit mesajul vietii, mesajul tau de bucurie, de iubire. Îngaduie-mi sa manifest frumusetea spiritului meu, nobletea inimii mele, prin arta suprema a oamenilor, prin visul vietii mele. Amin.

(Don Miguel Ruiz)

4 Replies to “Rugaciune catre Creator”

  1. Am primit aceasta rugaciune dupa ce am trimis un mesaj; rugaciunea e deosebita, s-a activat Ajna…
    Mesajul referitor la respiratie e util, as inlocui „placere” cu „bucurie” si atunci gradul de beneficitate al mesajului (cel putin pentru mine) creste.

    Cu mult drag,
    Adrian

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.