Transforma-ți iadul in paradis

paradis Exista o lege extraordinara numita LEGEA AFIRMAȚIEI. Daca poți afirma ceva in mod profund, total, absolut, acel ceva devine real.

De aceea oamenii persista in suferință, din cauza acestei legi: ei afirma suferinta. De aceea unii oameni sunt fericiti – dar foarte putini – deoarece numai putini oameni sunt constienti de ceea ce fac cu vietile lor. ODATA CE EI AFIRMA BUCURIA, DEVIN BUCUROSI.

Propune-ti un scop: OPRESTE-TE SA MAI AFIRMI NEGATIVITATI si incepe sa afirmi lucruri pozitive. In cateva saptamani, vei fi surprins ca tii in maini o CHEIE MAGICA.

De exemplu, daca te intristezi usor, IN FIECARE NOAPTE ÎNAINTE DE A MERGE LA CULCARE, afirma de 20 de ori incet, profund, dar suficient de tare incat sa te auzi, ca VEI FI BUCUROS, ca acest lucru se va împlini, ca e deja pe cale sa se împlinească. Ti-ai trait ultima supărare…ia-ti adio de la ea! Repeta de 20 de ori, apoi adormi.

IAR DIMINEAȚA, cand devii constient ca nu mai dormi, nu deschide ochii, repeta de 20 de ori acelasi lucru si vezi cum ti se schimba ziua. Vei fi surprins: o noua calitate te inconjoara.

IN TERMEN DE 7 ZILE, vei afirma ceva si vei cunoaste rezultatul a ceea ce ai afirmat. Apoi, treptat, treptat, renunta la toate negativitatile. Alege o negativitate pe saptamana si renunta la ea. Alege in schimb ceva pozitiv si impregneaza afirmatia.

Este doar o chestiune de alegere. IADUL ESTE CREAT DE GANDURILE TALE, la fel si paradisul. Omul este ceea ce gîndește. Si cand ai vazut aceasta – ca gandul poate crea si iadul si paradisul – poti face saltul final dincolo de gand.

SI IADUL SI PARADISUL POT FI TRANSCENSE. Dar tine minte: e mai usor sa transcenzi paradisul decat iadul. Deci mai intai treci de la negativ la pozitiv. Pare paradoxal, dar este mai usor sa renunti la ceva ce este frumos decat la ceva ce este urat; uratul se agata. E mai usor sa renunti la bogăție decat la saracie. Este mai ușor sa uiti un prieten decat sa uiti un dușman.

Related:  Maxime si ...minime

TRANSFORMA-ȚI IADUL IN PARADIS. Religiile din occident nu au trecut dincolo de aceasta, dar orientul a incercat sa o faca. 

OSHO

3 Replies to “Transforma-ți iadul in paradis”

  1. Mă străduiesc sa realizez tot ce postati! Ma fascineaza! As vrea sa memorez totul !Dar… Mulțumesc pentru toate postarile!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.