Thrive ! (Prospera!)

ThriveCel mai recent documentar neconvenţional, THRIVE: What on Earth Will It Take?, creaţie a soţilor Foster şi Kimberly Gamble, rodul a peste 8 ani de interviuri şi cercetări, se dovedeşte a fi un film de sinteză, extrem de bine realizat, într-o manieră profund optimistă şi cu o grafică impecabilă, care ne poartă firesc printre invenţii ştiinţifice de avangardă, studii ale conştiinţei, structură geometrică a texturii Universului, aikido şi activism, manifestate în climatul politic actual, caracterizat de consolidarea globală a puterii elitei financiare şi a controlului paranoic exercitat asupra oricărui aspect al vieţii noastre, ridicându-ne moralul zdruncinat de dezvăluirea realităţilor crude ale societăţii, prin prezentarea de soluţii realiste şi strategii îndrăzneţe de răsturnare paşnică a balanţei puterii, împuternicind fiinţa umană cu dreptul de a-şi recupera viitorul şi de a-şi reechilibra existenţa, în rezonanţă cu tendinţa universală către prosperitate a lumii vii.

Thrive (Prosperă) este un film documentar neconvențional care pretinde că prezintă ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră[1] începând cu finanțele și terminând cu oculta mondială care stăpânește lumea.

Documentarul pornește de la premiza că a prospera este tendința naturală a vieții dar astăzi majoritatea oamenilor de pe planetă sunt obligați nu să prospere ci să supraviețuiască.

„Universul s-a chinuit vreme de 14 miliarde de ani numai pentru a crea o specie care va sfârși ca inamic al vieții însăși și al propriului cămin? Nu cred asta! Numele meu este Foster Gamble și am petrecut aproape întreaga viață încercând să aflu ce se întâmplă, cine anume este responsabil pentru această uluitoare agonie și lipsurile de pe această planetă.”
—Thrive

Vizionare placuta !

Related:  Ce naiba stim noi,de fapt ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.