Echilibru

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

156044_1093610597318843_3460020267859913899_nPentru a înțelege cum circulă și lucrează energiile psihice în om, trebuie să observăm cum circulă și lucrează energiile în natură.

Priviți un arbore: cu cât trunchiul și ramurile sale se înalță, cu atât mai mult rădăcinile sale se înfig în pământ. Este un sistem de compensare, de echilibru, regăsit în toate planurile, fizic, psihic și spiritual.

Deci, cu cât omul încearcă să se înalțe în conștiința sa, cu atât mai mult el coboară în subconștientul său.

Marea greșeală a celor care se decid să îmbrățișeze viața spirituală este de a neglija realitatea lumii întunecate ce o poartă în sinea lor.

edenboutique.ro/

Ei își închipuie că este de ajuns să-și dorească să lucreze pentru lumină, să-și dorească să fie înțelepți, drepți, dezinteresați pentru a reuși cu adevărat. Din nefericire nu este așa.

Fiecare nivel de conștiință reprezintă niște curenți, niște forțe, niște entități, iar spiritualistul trebuie să vegheze să păstreze echilibrul acestor două lumi din sinea sa.

O.M.Aivanhov

vivre.ro

Related:  Fiecare va dobândi, în cele din urmă, desăvârşirea

One Reply to “Echilibru”

  1. Se pare ca „intuitia” ta functioneaza din ce in ce mai bine…Doamne cat te iubesc cand vad ca te iubesti pe de-a-intregul…asa suntem Daniela acesta e echilibrul, a ne accepta doar partea luminoasa inseamna autonegare, inseamna ca nu ne iubim exact „partea” pe care trebuie sa o iubim cel mai mult!…
    te iubesc sufletul meu fratior:)…tine echilibrul acesta si te vei vedea asa cum te-am vazut eu…sarut mantia ta albastra!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.