Liber arbitru

 liber arbitruAuzim adesea ca omul are un dar divin de pret,acela de a avea/a manifesta liber arbitru,lucru recunoscut si de religie.Dar cat se aplica acest liber arbitru ? Sunt atatea influente induse in oameni ,  care sunt deschisi la sugestii de toate felurile , de la alti oameni , grupuri de oameni ,institutii, media si chiar de la ei insusi . Si se acumuleaza atatea sisteme de credinta ,multe preluate din ceea ce se numeste constiinta de masa ,care fac ca majoritatea sa curga /sa fie condusa de …riul constiintei de masa ,sa fie ca oaia intr-o turma.Multi prefera sa nu-si asume nici o responsabilitate,sa nu mai faca alegeri constiente,sa considere ca au un destin care le conduce viata. Ei stau in bataia vantului si se vaita ,se plang de viata lor,de parca altcineva ar trebui sa faca ceva pentru ei,sa le pice din cer schimbarea ! Si daca cred ca au destin si se vad numai ca umani limitati condusi de destinul facut de altcineva ,apoi asa vor avea in viata lor . Este mai simplu pentru ei sa nu faca alegeri , sa nu-si asume responsabilitati si asta este , onoram alegerea lor. In momentul in care se satura de aceste limitari ,cand inteleg cine sunt cu adevarat , adica inger uman pe Pamant,ca pot fi creatori constienti , prin alegeri constiente,atunci intr-o clipa pot elibera toate credintele vechi care nu le mai folosesc si sa faca alegeri constiente , cu incredere ca asa va fi !

Cum se face o alegere constienta ? Stati cateva minute singur intr-o camera , in liniste si respirati profund , abdominal , urmarindu-va inspirul si expirul , fiti in prezent . Apoi faceti o alegere constienta si puteti sa o rostiti ,dupa care respirati profund de cateva ori si da-ti drumul alegerii , cu incredere ca se va rezolva. Fara a intra in minte , fara a fixa termene , fara asteptari. Alegerea sa fie pentru voi, nu implicati pe altii in ea , nu cereti sa aveti o relatie cu cineva , de exemplu, ca nu functioneaza intrepatrunderea cu altii.
Cereti la general , fara detalii.de exemplu , „Aleg sa primesc si sa manifest/exprim abundenta financiaraa in viata mea actuala ! ” . Si apoi respirati profund de cateva ori, activand astfel potentialele abundentei pentru voi.

Related:  Cum se materializeaza dorintele voastre?

Sunteti bolnav ? Vreti /alegeti sa traiti sanatos ? intrebati-va daca vreti asta , fiindca multi si-au dat sa sufere, sa fie limitati, asta vor ei sa experimenteze la nivel de suflet , chiar daca pare aiurea ,dar asta este , Intre alegerile sufletului si ale mintii sunt diferente la multi oameni si asta se manifesta prin stari de frustare , neliniste ,depresie , boala.Daca alegeti viata , sa traiti sanatosi,atunci spuneti din tot sufletul , strigati : „Aleg Viata,aleg sa traiesc sanatos in aceaasta existenta ! si apoi respirati profund de cateva ori.
Prin eliberarea sistemelor vechi de credinta care nu mai functioneaza (puteti alege sa cereti asta mai intai,chiar este necesar..)si facand alegeri zilnic alegeri constiente(fara a le repeta) , fara a intra in minte , fara a implica pe altii , atunci manifestati cu adevarat liberul arbitru in viata , deveniti creatori constienti , va eliberati de turma constiintei de masa , Voi alegeti !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.