Intunericul si Lumina, Binele si Raul

intunericul si luminaNu stim sa diferentiem la nivel calitativ Binele de Rau, si inca nu suntem dispusi, nu suntem pregatiti, sa intelegem ca Binele si Raul nu se exclud, ci se sustin reciproc.

Indiferent ce inseamna “bine” pentru fiecare, oricine are momente in viata cand simte ca vrea sa anihileze imediat tot raul, tot intunericul.

Spiritualitatea ar trebui privita prin contrastul dintre aceste doua calitati: Intuneric si Lumina, nu prin incercarile repetate de a distruge Intunericul.

Definitiile pe care le detinem cu privire la “Lumina” si la “Intuneric” acopera o arie foarte restransa, fiecaruia revendindu-i sarcina sa inteleaga, prin experiente personale, ce semnificatie au Lumina si Intunericul. Doar intelegand aceste semnificatii, putem alege constient Lumina sau Intunericul si putem incepe sa le folosim in totalitate.

¦ Fiinta umana bajbaie in intuneric.
Ea este asemenea unei case in care nu mai straluceste nici cea mai mica flacara, asemenea unei case pierdute in ceata.
Ceva s-a stins din interiorul ei.
Cu toate acestea, focul se poate aprinde din nou din cenusa. ¦
– Osho –

Intunericul si Lumina, Binele si Raul – toate aceste perechi de inclinatii sunt utile, nu trebuie sa ne luptam pentru a elimina vreuna dintre ele – cealalta ar fi si ea anihilata. Tendinta noastra este sa eliminam ceea ce nu ne dorim sau ceea ce nu ne place. S-a dovedit, insa, de atatea ori, cum “defectele” pot fi deosebit de folositoare in anumite situatii de viata.

TOXINE ENERGETICE

Nu doar ca lupta cu „raul”, cu „defectele” tale si ale celorlalti duce la un disconfort psihologic, la o toxicitate emotionala, dar mintea si corpul reactioneaza la aceste „toxine”, “stocandu-le” in corp, la nivelul organelor. Oamenii de stiinta au afirmat ca informatiile de natura psihologica, emotionala si senzoriala se transforma in informatii biologice.

Emotiile reprimate sunt “stocate energetic” in corp, la nivelul fiecarui organ – spre exemplu, tristetea este “stocata” in inima si in plamani, furia si mania sunt “stocate” in ficat, frica – in rinichi, etc. Aceste energii “stocate” in corp, la nivelul diferitelor organe, sunt asociate cu amintiri specifice.

Cu totii cunoastem afirmatii ale persoanelor bolnave: “M-am imbolnavit de stomac”, “M-am imbolnavit de ficat” etc. – ascultand si dincolo de aceste cuvinte, subconstientul acestor persoane pare a le indica de fapt cauza imbolnavirii: acest “m-am” da cont de faptul ca persoana chiar s-a imbolnavit de acea boala pentru a fi atenta, in adevaratul sens, la mesajele pe care emotiile toxice le lasa in corp. Vindecarea poate avea loc in doua moduri:

– de la cuvant la traire,
– de la traire la cuvant.

Simptomul este semnul si substitutul unei satisfactii pulsionale ce nu a avut loc si, de asemenea, este rezultatul unui proces de refulare a toxinelor emotionale. Putem intelege simptomul ca fiind un “corp” strain ce intretine in mod continuu fenomene de excitatie si de reactie in tesutul/organul in care s-a localizat.

Din punct de vedere psihanalitic, lupta impotriva acestor miscari pulsionale se prelungeste cu lupta impotriva simptomului, aceasta fiind o lupta defensiva care imbraca doua forme contradictorii:

– Eul incearca sa isi asume simptomul si sa nu il mai considere ca pe un corp strain, putand intari fixarea simptomului – dar acesta este un beneficiu secundar ce va intari rezistentele la tratament

sau

– Eul va continua sa fie perturbat de prezenta simptomului – simptomul va reinnoi exigenta satisfacerii, fortand Eul sa dea un un nou semnal de neplacere si sa intre in starea de aparare

Exista doua tehnici de aparare cu care mintea noastra opune rezistenta pe parcursul unui proces de vindecare, creind dificultati particulare de-a lungul procesului de transformare:

– anularea retroactiva – consta in tratarea unui eveniment ca “nepetrecut”; o magie negativa ce urmareste sa stearga “sufland deasupra” nu urmarile unui eveniment pe care l-am interpretat ca fiind neplacut, ci evenimentul in sine;
– izolarea – vizeaza izolarea unui gand sau a unui comportament, instituind o pauza in cursul gandirii, in care experienta traita nu este uitata, ci golita de afectul sau si de legaturile asociative aferente.

Intr-un proces de transformare psiho-spirituala, prin lucru intens, organele corpului pot “descarca” aceste energii stocate si amintirile asociate cu acestea in sistemul minte-corp.

Desi senzatiile pot fi greu de suportat, in cele din urma, este de dorit ca negativitatea neprocesata, amintirile reprimate, conflictele interioare nerezolvate – adica tocmai toxinele emotionale – sa fie aduse la suprafata si curatate din sistemul minte-corp.

¦ Gandirea este dualista, ea actioneaza prin perechi de opusi, ea nu poate, de exemplu, sa conceapa un bine decat raportat la rau.
Ea divizeaza, separa, apreciaza si introduce o reprimare subtila care inchide usile inconstientului si interzice accesul la misterele sale.
Necunoscutul isi dezvaluie secretele nu gandirii, ci observatiei.
Intradevar, atunci cand nici o interdictie nu le mai este opusa, pulsatiile si experientele traite, uitate, tasnesc spontan in goliciunea lor fara fard. ¦

– Osho –

Daca ne propunem sa identificam si sa „imblanzim” obiectiile care apar in corp, suflet sau minte, ne va fi mai usor sa incepem revizia psiho-spirituala de care toti avem nevoie, astfel incat sa ne duca la schimbarea atat de necesara.

Cand alegem constient sa trecem printr-un proces de transformare, balanta se poate echilibra, astfel incat aceste aspecte, privite din perspectiva dimensiunii psiho-spirituale, toxicitatea lor se va diminua.

Termenul „psiho-spiritual” este derivat din doi alti termeni: psihologie si spiritualitate, deci este un spatiu in care are loc intalnirea aspectelor psihologice cu cele spirituale. Este spatiul in care mintea intalneste emotiile, influentandu-se reciproc.

DETOXIFIEREA EMOTIONALA – METAFORE TERAPEUTICE, UN NOU COMPORTAMENT, ANGAJAMENTE

Cu ajutorul metaforelor terapeutice, se poate lucra asupra acestor perceptiei acestor polaritati – Bine – Rau, Intuneric – Lumina . Esenta acestor metafore terapeutice activeaza potentialul de vindecare, de reechilibrare, care se afla ascuns in interiorul fiecaruia dintre noi. Este o intalnire cu taramurile transpersonale si care difera, de la om la om, declansand sentimentul de libertate personala.

Related:  Curatarea subconstientului

„Un lucru necunoscut face ceva necunoscut noua.”

– Arthur Eddington –

De asemenea, o alta modalitate de rezolvare a acestui conflict interior intre Lumina si Intunericul din noi, intre Binele si Raul pe care il percepem in noi sau in ceilalti, poate sa aiba loc prin intentia de a ne schimba comportamentul. O modalitate buna de a ne schimba comportamentul este aceea de a ne crea ritualuri. Se spune ca ritualul este foarte eficient in generarea schimbarii, cu conditia sa respectam anumite angajamente fata de noi insine in indeplinirea acestor ritualuri.

Atunci cand simtul critic dicteaza “nu sunt suficient de bun”, “nu sunt perfect”, nu facem decat sa ne aducem in prim-plan defectele si sa ne construim blocaje, in loc sa vedem posibilitatile, in locul dificultatilor. Riscam sa nu mai vedem ocaziile de crestere pe care ni le ofera aceste „defecte”, pierzand ocaziile pe care viata ni le ofera, in loc sa castigam din situatiile in care „defectele” ne impiedica sa ne implicam.

Daca permitem acestor obstacole sa ne blocheze intentiile, ne limitam capacitatea de a crea impreuna cu Universul. Daca tinem cont insa de angajamentele pe care le luam fata de noi , va trebui sa fim dispusi sa ne conformam acestora. Dand tot ce avem pentru scopul pe care ni l-am propus, calitatile si talentele noastre, impreuna cu zonele noastre de Lumina si de Intuneric, vor fi expuse. Angajarea aduce totul la suprafata, acesta fiind, unul dintre motivele pentru care multi oameni se tem sau evita sa faca schimbari.

Angajamentul este o necesitate si implica alinierea tuturor nivelurilor: spiritual, mential, emotional, fizic. Cand aceste niveluri nu sunt aliniate, acest lucru va crea ambivalenta, disconfort si conflict interior.

Celor mai multi le displace atat de mult ceea ce percep ca defecte ale lor, incat se retrag imediat in zona de confort, cu certitudinea ca astfel viata lor va fi mai sigura. Isi creaza singuri iluzia securitatii, dar, in acelasi timp, isi vor limita mult experientele pe care viata le poate aduce. Intotdeauna este ceva important de castigat din fiecare situatie, sau o putem lasa sa treaca, pur si simplu.

AFIRMATII – OBSTACOLE sau SABOTORI

Mari ganditori contemporani (printre care Eckart Tolle, Deepak Chopra) ne amintesc cateva dintre cele mai comune afirmatii-obstacole care ne impiedica sa ne acordam la schimbarea pe care ne-o dorim. Rezumandu-le la cele mai importante, majoritatea dintre noi suntem ghidati de urmatoarele afirmatii-obstacole:

1. „Nu vreau sa arat rau” – este o afirmatie care are legatura cu imaginea de sine; inseamna ca nu esti inca dispus sa uiti cum arati, ceea ce te impiedica sa te concentezi doar asupra scopului tau si a sentimentelor tale de satisfactie.

2. „Nu vreau sa-mi consum toata energia” – unul dintre lucrurile care consuma cel mai mult energia este chiar retinerea; pe masura ce incerci mai mult sa iti conservi energia, cu atat mai mult ea se reduce.

3. „Nu vreau sa gresesc” – cei carora le este frica sa cada, sunt cei care au fost ridiculizati sau umiliti in trecut; frica lor este atat de mare, incat mai degraba se feresc de noi provocari, decat sa riste un esec; daca obisnuiesti sa afirmi acest lucru, este bine sa iti fixezi scopuri minore si, pe masura ce le atingi, poti sa simti cum este cand ai reusit.

4. „Nu vreau sa ma vada cei din jur ca gresesc” – este o afirmatie care isi are radacinile in sentimentul de rusine, si care reprezinta frica de parerile celor din jur; dezaprobarea lor a devenit rusinea ta; este doar un tipar de gandire, dar ar trebui sa fii dispus sa intelegi ca ceea ce cred altii despre tine, reflecta doar parerile lor despre bine si rau – si nu ale tale.

5. „Nu vreau sa ma doara” – este o afirmatie care se refera la faptul ca avem tendinta sa evitam durerea/rana psihica – durere sau rana ce are radacini in suferintele din trecut, suferinte nevindecate, care ne pot influenta, de fapt, sa evitam asumarea unor angajamente.

O afirmatie-obstacol (sau un sabotor, dupa Jacques Salome) va atrage dupa sine consecintele de rigoare.

Fiecare gand sau afirmatie-obstacol/

sabotor, este declansat de o cauza ce produce un efect, care devine, la randul sau, cauza declansarii altui gand sau altei afirmatii-obstacol, producand mai departe o explozie de ganduri sau de afirmatii-obstacol in lant.
Putem corecta insa aceste „blocaje”, putem sa ne recuperam forta interioara, daca invatam lectia redefinirii responsabilitatii pe care o avem in primul rand fata de noi.

Incetand sa mai judecam comportamentele noastre sau ale altora ca fiind „bune” sau „rele”, „corecte” sau „incorecte”, vom intelege ce avem de facut.

¦ Ajungem sa credem o minciuna atunci cand vedem cu ochii, nu prin ei,
minciuna care s-a nascut intr-o noapte ca sa piara intr-o noapte,
in timp ce lumea dormea in raze de lumina. ¦
– William Blake –

REDEFINIREA RESPONSABILITATII

Redefinindu-ne responsabilitea, ne conectam la adevarata noastra forta interioara, dar trebuie sa fim pregatiti pentru impactul pe care consecintele acestei redefiniri a responsabilitatii il poate avea asupra celor din jurul nostru, dar si asupra noastra.

Este o schimbare care poate face, pentru un timp, ca totul sa ne para mai intunecat decat era inainte, dar doar pentru scurt timp.

Related:  A-ţi privi umbra înseamnă a o străbate cu lumină

Suntem resposabili de reactiile pe care le avem la comportamentele celor din jur, comportamente ce ne declanseaza aceste stari; insa a sti ca esti responsabil, nu inseamna ca iti si asumi raspunderea – acest lucru se invata prin exercitiu.

Dupa ce iesim insa din aceasta „turbulenta”, simtim si privim lucrurile cu claritate si vom stii care sunt urmatorii pasi. Chiar si asa, noul sentiment de siguranta poate sa dispara, sa ne simtim din nou imperfecti si inutili, chiar disperati.

Sunt insa etape care fac parte din transformare, din revizia psiho-spirituala prin care toti ar trebui sa trecem.

DURERE, PLACERE, MEDITATIE

Toti suntem „programati” pentru evitarea durerii si cautarea placerii. Toti catalogam durerea ca fiind rea si placerea ca fiind buna. Toti trecem prin viata nedorind sa cadem, pentru ca ne putem rani, si totusi, toti avem vanatai si cicatrice pe corpuri sau in suflete, ca urmare a experientelor umane prin care am trecut.

Durerea ne motiveaza negativ, in timp ce placerea ne motiveaza pozitiv. Vindecarea reala este, de fapt, eliberarea de ambele.

Daca abordam – prin meditatie – pozitia de martor al propriei noastre vieti, vom intelege lucrurile si intamplarile in adevaratul lor sens. Multor persoane le este frica de latura lor intunecata probabil pentru ca li s-a inoculat ideea ca in intuneric se pot intampla lucruri urate.

Probabil a trai in intuneric este testul final al credintei.

In “intunericul mintii”, in meditatie, afli cu adevarat cine esti. Esti fata in fata cu tine, cel real.

De multe ori, afli anumite lucruri despre tine pe care nu esti pregatit sa le afli. In intuneric descoperi ganduri de ura, de gelozie sau de razbunare sau poate te lupti cu increderea in cei din jur. In intuneric faci fata acestor realitati dure, iar adevarul capata forma exact in acest intuneric.

¦ Mai presus de cei care nu stiu se afla cei care au cunostinte sau citesc.

Mai presus de cei care au cunostinte sau citesc se afla cei care memoreaza.

Mai presus de cei care memoreaza se afla cei care inteleg.

Mai presus de cei care inteleg se afla cei care aplica.

Mai presus de cei care aplica se afla cei care obtin rezultate.

Mai presus de cei care obtin rezultate se afla cei care dobandesc puteri paranormale.

Mai presus de cei care dobandesc puteri paranormale se afla cei care,
atingand Absolutul, dobandesc intelepciunea prin care totul e cu putinta”.

– ganduri din filozofia orientala –

Din nefericire, nu reusim sa vedem lumea prin ochii sufletului. Cei mai multi oameni sunt educati sa o „vada” si sa o „inteleaga” prin falsa imagine pe care doar cele 5 simturi nu sunt suficiente sa o perceapa.

¦ Iti voi da Ochi Divini si atunci vei vedea Lumea asa cum este in realitate. ¦

– Bhaghavad Gita

¦ Daca am privi viata ca pe un mare joc, cred ca ar fi suficient sa tinem cont de urmatoarele reguli:

– sa ne tratatam pe noi insine si apoi unul pe celalalt cu cel mai mare respect

– sa ne privim prin ochii sufletului

– sa avem grija unii de ceilalti, de fiecare data cand putem

– mai presus de toate, sa ne jucam frumos impreuna

Ce-ar fi sa tinem cont de aceste reguli?

 ECHILIBRUL ESTE DOAR ATUNCI CAND LUMINA SI INTUNERICUL SANT IMPREUNA

INTUNERICUL este o energie ce apare natural, si este o parte a realitatii din dualitate. El reprezinta o energie care este, pur si simplu, care constitue o parte din intreg, dar ajuta Lumina sa se inteleaga pe sine. Nu exista RAU in intuneric. Aceasta reprezinta doar o forta opusa. De fapt, INTUNERICUL lucreaza in armonie cu ceea ce ati numi LUMINA.

Spunem ca ceea ce numiti RAU reprezinta INTUNERICUL neechilibrat sau dezechilibrat. Raul apare cand duceti energia la o extrema si, pur si simplu, incercati sa opriti LUMINA. RAUL este obsedat de el insusi si crede doar in sine. Devine foarte centrat in sine si incepe sa deformeze si sa distorsioneze relatia sa cu LUMINA. Intr-un sens , el va nega Lumina, cu scopul de a se dilata pe sine.

Cat timp aveti energia dezechilibrata a intunericului numit RAU , aveti si o energie dezechilibrata a luminii – fie ca o credeti, fie ca nu. Exista o energie a luminii care neaga intunericul, care afla confort si bucurie in sine, care pretinde ca este inceptul si sfarsitul si care vrea sa preia totul pentru sine. Acesta reprezinta tot un dezechilibru. Asa cum raul este un aspect al intunericului, exista si o alta parte a luminii. Este vorba despre intelegerea ambelor —a luminii si a intunericului — caci ambele au dreptul sa existe. Ambele lucreaza impreuna, in armonie, in scenariul realitatii.

CAND IESITI DIN DUALITATE, NU TREBUE SA MAI DETINETI FORTE OPUSE ALE LUMINII SI INTUNERICULUI — si astfel, RAUL nu poate fi prezent in ENERGIA NOUA, care este total pura.

Intunericul poate fi numit cu multe alte nume negative. El poate fi numit energie feminina. Poate fi numit – cealalta parte. El este doar o parte a ecuatiei. El poate fi –zero- comparat cu –unu- al luminii. Sau, poate fi –unu- comparat cu –zero-.

Intunericul si lumina, in cel mai pur sens, nu sunt inchise in structura lor de energie. Aceasta se schimba. Aceasta se schimba si invers — intunericul spre lumina. Intunericul este o stare naturala de a fi. El este o parte a dualitatii. Acesta este o dimensiune prin el insusi. El este un partener si un IUBIT al luminii. Ele isi schimba rolurile,intr-o directie sau alta.

RAUL este un intuneric dezechilibrat, in care exista prea multa concentrare pe intuneric si o mare focalizare pe ceea ce ati numi energii ale miniei … sau ale urii … sau a golului … a lipsei de iubire … oricum doriti sa il denumiti. Este vorba despre intunericul dezechilibrat, despre concentrarea pe intuneric si incercarea de a ignora lumina!

Related:  Vegetarianismul

Shaumbra cand noi spunem ca suntem LUCRATORI intru LUMINA, aceasta este cel mai mare NONSENS, findca eliminam intunericul din univers, este si un dezechilibru, de asemenea.

Exista multi adepti New Age…(CHANNELING) noi radem aici, deoarece Cauldre … da din cap. El spune — Acum ne vom OPUNE tuturor New Agerilor — Dar au nevoie sa fie putin necajiti! Este momentul ca ei sa coboare de pe TRONURILE lor comode. Exista si un dezechilibru fata de lumina. Noi radem cand auzim despre –RAZBOINICII LUMINII- CU CINE VA LUPTATI??? Veti merge sa va luptati cu INTUNERICUL ?? Ei bine, EL va invinge, deoarece este mai puternic. Doar pentru ca VOI ridicati sabia, o vor ridica si ei. Acum se desfasoara o lupta adevarata. Exista o adevarata lupta, in pofida tuturor cuvintelor voastre despre pace iubire si toate aceste lucruri… FAPTUL CA VOI NEGATI INTUNERICUL DUCE LA LUPTA, DE LA BUN INCEPUT.

INTUNERICUL CERE SA FIE RECUNOSCUT.

Acest lucru reprezinta totusi o problema dura pentru unii, datorita stratului de intuneric. Intunericul a capatat o reputatie rea….din partea, DA, din partea bisericilor, de ori unde. Voi nu puteti fi intuneric. Intunericul este echivalat adesea cu raul. SI NU ESTE ASA.

Raul este doar o versiune dezechilibrata, o versiune instabila a intunericului. Nu e nimic in neregula cu intunericul. In general, cand observam o persoana dezechilibrata fata de lumina, unul dintre primele lucruri pe care il recunoastem este lipsa de compasiune, ori cit de ciudat ar parea!

Voi ati crezut ca intunericul ar fi lipsit de compasiune. Dar este vorba de lumina, de lumina dezechilibrata, intrucat ginditi ca totul trebuie salvat si ca ei sunt singurii care il pot salva.

Ceea ce se intimpla atunci cind o persoana este dezechilibrata fata de lumina, este faptul ca devine aeriana, eterica, neimpamantata, intangibila. NU mai este nici macar eficienta. Aceste persoane au concepte aeriene, care sunt nepractice si care nu misca deloc energia. Lumina dezechilibrata este inpinsa si rasturnata de energie, in loc de a fi cu adevarat eficienta ca sa miste energia.

INTUNERICUL SI LUMINA au fost IUBITI. Au fost parteneri. S-au completat unul pe celalalt. Au fost oglinzi care v-au permis voua sa priviti la cine sunteti.

Puteti ajunge in punctul din evolutia voastra ,in care sa puteti privi intunericul si lumina ca fiind acelasi lucru??? Nici unul bun, nici unul rau …ci doar ceva ce este, pur si simplu. Sunt moduri de exprimare.

Intunericul ajuta la accelerarea luminii, Shaumbra. El misca lumina.

Lumina ajuta la iluminarea zonelor noi, dar are nevoie de intuneric pentru ca sa accelereze lumina. Ea are nevoie de intuneric ca sa se impaminteze.

Noi nu vorbim despre intunericul imoral ,intunericul rau, intunericul violent. Noi vorbim despre esenta lor, impreuna.

ECHILIBRUL ESTE DOAR ATUNCI CIND INTUNERICUL SI LUMINA
SUNT IMPREUNA.

Invataturile lui TOBIAS- Seria CLARITATII

 “Fiecare lucru si opusul sau se nasc ingemanate, greul si usorul se nasc unul pe altul. Cel lung il determina pe cel scurt. inaltul produce adancul”.

(Tao Te King)

INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – este FORMAT dintr-UN LUCRU si OPUSUL sau existand IMPREUNA.

ECHILIBRUL, adica DUMNEZEU , ESTE DOAR ATUNCI CAND LUMINA SI INTUNERICUL SUNT IMPREUNA, INGEMANATE.

NU exista Lumina fara Intuneric….
NU exista Intuneric fara Lumina…
Nu exista Gol fara Plin….
Nu exista Mare fara Mic….
Nu exista Bine fara Rau…
Nu exista Lumina fara Umbra…
NU exista Inalt fara Scund….
NU exista Rece fara Cald…

INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna LUMINA si INTUNERIC impreuna.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna GOL si PLIN impreuna, ingemanate.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna MARE si MIC impreuna, ingemanate.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna BINE si RAU impreuna, ingemanate.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna INALT si SCUND impreuna, ingemanate.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna RECE si CALD impreuna, ingemanate.
INTREGUL (TOT) -adica DUMNEZEU – inseamna RESPINGERE si ATRACTIE impreuna, ingemanate.

si asa mai departe

Cineva m-a contrazis cu vehementa sustinand ca Dumnezeu este numai Lumina…

Raspunsul meu a fost :
DUMNEZEU ESTE PESTE TOT….TOATA CREATIA ESTE A LUI….

Atunci cand este SOARE afara…si copacii isi proiecteaza UMBRA pe pamant….vrei sa-mi spui ca UMBRA copacilor nu este in Dumnezeu ????

Ca sa poti realiza ca -ti ingheata mainile trebuie sa ai notiunea de FIERBINTE….
Ca sa poti realiza ce este Lumina trebuie sa cunosti notiunea de intuneric….
Ca sa poti realiza ce este Inaltimea , trebuie sa cunosti notiunea de Scund…
Ca sa poti realiza ce este Femininul trebuie sa cunosti notiunea de Masculin …
Ca sa poti realiza Intelepciunea trebuie sa cunosti notiunea de prostie…

DE CE ? CA SA POTI FACE DIFERENTA DINTRE ELE SI A INTELEGE CE INSEAMNA ECHILIBRUL….

DUMNEZEU ESTE TATAL INTREGII CREATII ….

Pe mine, Dumnezeu ma invata ce inseamna PLIN….
Pe mine…TOT DUMNEZEU ma invata ce inseamna GOL…
INTRE RAU SI BINE

Opresc durerea
Cu un gand de iubire
Si-mi alin sufletul.

Opresc alunecarea
Ce duce spre abisuri
Si plutesc intre bine si rau.

Opresc caderea
Spre intunericul din mine
Si aduc rasaritul din zori.

Opresc tacerea
Ce-mi cuprinde fiinta
Si strig numele Lui Dumnezeu.

Opresc mania
Ce sta la usa mintii
Si merg mai departe iertand.

Opresc tristetea
Ce ma copleseste
Si fac loc bucuriei.

Opresc CLIPA
O fac nemuritoare
Si o ascund in inima mea.

www.numerolight.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.