Dizolvarea blocajelor

dizolvarea blocajelor

Plasati mana dreapta pe Manipura ( Chakra plexului solar), – urmarind sa experimentati acest centru energetic ca fiind un soare ce emite din centrul fiintei voastre o lumina galben aurie in toate directiile. Simtiti cu adevarat ca acesta este centrul vostru de putere, comparându-l cu energia razelor soarelui, care sunt puternice şi transformatoare.

Cereti acum îngerilor sa va ajute la curatarea si vindecarea acestei chakre puternice. Simtiti cum Ingerii va curata manipura chakra cu o energie galben aurie. Utilizati intentiile dumneavoastră pentru a va elibera aceasta chakra de teama: – frica de necunoscut, teama de viitor, teama de a nu fi iubiti exact asa cum sunteti, teama de dezaprobare, frica de a patrunde în fiinta ta si de a fi văzut asa cum esti cu adevărat.

Spuneti cu voce tare: ,,ma eliberez de toate fricile care ma inlantuie!”. Lasa-le sa plece – sa plece cu expirul, elibereaza-te de aceste temeri nefondate şi nesigurante care te-au oprit de la a fi în deplinatatea puterii tale.
Elibereaza-te de necesitatea de ,,a face pe plac” şi de ,,a fi aprobat” . Simte cine esti cu adevărat – un luptator neinfricat al Luminii!
Pastrand mana dreapta pe Manipura, adu mana stanga pe Anahata, chiar deasupra sanilor tai – la verdele de smarald al iubirii necondiţionate, care radiaza din acest centru stralucitor din tine. Anahata este centrul armoniei din corpul tau – punctul de echilibru dintre spiritual si fizic  .
Spune cu voce tare, „ma accept exact asa cum sunt eu acum!” . 
Spunand aceasta veti simti cum Anahata se expansioneaza în întregul piept si in afara, in aura dvs. – o fina , stralucitoare, transformatoare energie care este centrata in piept. Aceasta este acceptarea de sine exact asa cum va aflati în acest moment, care permite Anahatei sa fie completa.Blocajul dintre Manipura si Anahata este ca o membrana eterica, al carui omolog fizic este diafragma. A fost intretinut de constiinta de separare care a predominat in era Pestilor. Acum insa, cand am intrat in era Varsatorului`, cu o respiratie magica a energiei galben aurii din Regatul Angelic, blocajul dintre inima si plexul solar se dizolva. Se simt ingerii sufland energia lor galben aurie prin aceasta membrana pana cand aceasta dispare.

Ceea ce experimentati acum este sublimarea energiei galben aurii din Manipura pana in Anahata –energizand-o.

Related:  Suntem esenta divina

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.