Nodul nord si sensul vietii. Scorpionii la intalnirea cu destinul!

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Nodul Nord este un punct virtual pe cer, dar care desemneaza directia care va implineste, care va ajuta sa va indepliniti misiunea pe acest pamant. Nodul Nord atrage atentia asupra lectiilor de viata, asupra obligatiilor dv. ca om si asupra sensului pe care, odata si-odata, trebuie sa-l urmati. Cand intra in scena Nodul Nord, se poate spune ca tot ce se intampla in aceasta perioada in viata dv. are un rol in destin, va poate schimba viata sau poate repara unele situatii mai vechi in care v-ati abatut de la calea predestinata. Destinul pune accent pe acele aspecte care va sunt date de sus si va ajuta sa reveniti pe linia implinirii dv. depline ca fiinta umana pe acest pamant. Nodul Nord accentueaza amprenta destinului, semn ca anul acesta aveti parte de momente de referinta in destin.
Trecerea Nodului Nord printr-o zodie dureaza aproximativ 2 ani si se repeta ciclic odata la aprox. 18 ani, deci ultima vizita a Nodului Nord prin SCORPION a avut loc intre 22 ianuarie 1994 – 11 august 1995. Este un moment foarte important, ce are loc o data la 18 ani in viata unui om. Cat timp Nodul Nord trece printr-o anumita zodie, el urmeaza sa se intalneasca, pe zodiac, cu Soarele celor nascuti in zodia respectiva.
In prezent, mai precis intre 2 septembrie 2012 – 22 martie 2014, Nodul Nord traverseaza lent zodia SCORPIONULUI, deci, in prim plan, se afla nativii Scorpioni. In 2012, sunt vizati Scorpionii nascuti din ultimele zile ale zodiei – iar in 2013 sunt vizati Scorpionii de la mijlocul zodiei, iar in 2014 cei nascuti in primele zile ale zodiei.
SPECIAL pentru cei nascuti in SCORPION:
NODUL NORD CONJUNCT CU SOARE poate aduce un eveniment de destin prin care viata dv. capata o alta culoare. Atunci veti cunoaste o alta fateta a propriei dv. personalitati, poate in alte conditii de viata, in care energia dv. devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o data ca o latura a personalitatii dv. nu a fost suficient folosita. Va fi momentul revelarii unei alte identitati, practic dupa acele luni descoperind ca ati devenit altul. Din 18 in 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. in viata, vi se da o lectie de destin prin care trebuie sa rectificati ceva din directia pe care mergeti. Va fi un moment in care mana destinului intervine din nou in viata dv. pentru a va oferi o lectie de viata profunda si cu urmari semnificative. Orice e posibil atunci, si daca priviti putin in trecut si analizati retrospectiv acelasi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditati putin asupra acestui moment din trecut pentru a sti cam in ce fel un astfel de eveniment astrologic va poate schimba viata, pentru ca el nu poate trece neobservat, descoperind, in timp, ce urmari a lasat.
SPECIAL pentru cei care au Ascendentul in SCORPION:
NODUL NORD IN CASA I poate oferi evenimente de destin prin care drumul dv. in viata se poate schimba. Apare o alta viziune, alta perspectiva de a privi viata, un alt mod de viata, simtind nevoia unei afirmari totale a propriei vointe. Faceti totul numai cum vreti dv. si scoateti la iveala ce aveti mai bun. Personalitatea proprie capata contur, aratati lumii o cu totul alta persoana, si sunt posibile schimbari de identitate (va schimbati numele, imaginea, aspectul fizic) sau de comportament. Descoperiti talente pe care nu stiati ca le aveti sau vi se confirma acele calitati pe care nu ati avut curajul sa le scoateti la iveala. Luati initiativa, deveniti altul si iesiti in lumina. Apar suficiente oportunitati de a va elibera de complexe si a va manifesta cu mai mult curaj. Va descurcati pe cont propriu si toate deciziile pe care le luati pot avea succes. Deschideti usa catre lume si pasiti afara cu incredere in fortele proprii. Acum este imperativ sa va afirmati si sa aratati cine sunteti cu adevarat, singur, fara ajutorul nimanui.
PE CE TREBUIE SA PUNEM ACCENT IN ACEST INTERVAL?
PE VALORILE SCORPIONULUI: curajul de transformare, dorinta de regenerare, exigenta, deschidere spre reconstructie si renastere, spre spiritualitate, pasiune si energie, atentie la lucruri profunde, ascultarea instinctului propriu, auto-analiza, ambitie, motivatie, descoperirea propriului potential, energie, inteligenta, forta, indrazneala, profunzime, descoperirea lucrurilor aascunse.
INDEMNUL PERIOADEI:
Intelege-te pe tine insuti, acorda mai mare atentie lucrurilor ascunse, incearca sa pastrezi pentru tine lucrurile intime, fii mai discret nu risca nimic, concentreaza-te asupra laturii psihice a vietii, canalizeaza sexualitatea intr-o directie constructiva, reformuleaza-ti viata in profunzime, transforma-te intr-un om mai bun, fii pregatit de orice!
ACVARIA va ureaza sa va impliniti destinul!

Related:  Te regasesti ?
vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.