Stai in vibratia iubirii

vibratia iubirii
Violet Flame Mandala este potrivită pentru meditaţie sau vindecare. Este creată după fotografia auralitului şi conţine energiile infinite ale cifrei 8. Cristalul de auralit se găseşte în ametist, alături de alte 23 de minerale şi 35 elemente chimice. Mandala ajută pentru vibratia iubirii şi pentru accesarea adevărului personal. Are o frecvenţă înaltă de vibraţie.

Este important pentru noi sa ne mutam de la a gandi ca exista un singur motiv pentru o problema/boala sau depresie la a sti ca exista „mai multe” motive. Suntem multidimensionali , vasti , vietuitori antici…niciodata nu e doar un singur raspuns sau un singur motiv pentru orice problema pe care o putem experimenta in viata noastra. Imparte totul in mai multe parti:

Care e motivul psihic datorita caruia am aceasta problema?
Care e motivul emotional datorita caruia am aceasta problema?
Care e motivul mental?
Care e motivul sufletesc pentru care am aceasta problema?
Care e motivul spiritual ?

Daca ai o boala ,sa spunem o raceala de exemplu..nu o contactezi/ nu te molipsesti numai stand in jurul acelei persoane care e racita. Sa lamurim asta:

~Pe plan psihic,s-ar putea sa fi stat langa cineva care e racit,s-ar putea sa nu fi avut o alimentatie echilibrata,s-ar putea sa nu te fi spalat cum trebuie pe maini , sistemul tau imunitar se afla in tractul digestiv, deci de asemenea ai fi putut sa nu ai un tract digestiv organizat care te-a facut mai predispus la a gazdui virusuri.

~ Dpdv emotional, poate ai fost stresat fiindca s-au intamplat prea multe lucruri concomitent si nu ti-ai impus limitele adecvate ~ erai predispus abuzului propriu,suparat sau temator ,ceea ce ti-a diminuat frecventa aurei si permis unui virus (invadator sau cum se zice) in campul tau energetic si in fiecare celula a corpului tau.

~Mental, virusii sunt atrasi de problemele fara valoare. Un virus este o forma de energie care este atrasa sa ii „placa” frecventele bazate pe sistemul nostru paralel de convingeri. Forma de energie va fi atrasa spre noi prin proiectiile mentale negative si ne ataca. Un virus este un bun exemplu de  care noi avem nevoie sa invatam o lectie, de cum lasam nu numai un virus sa ne atace , dar si echivalentul energiilor parazite din oameni din familia noastra, prieteni,colegi de munca etc.

~Sufleteste,probabil nu ai ascultat calauzirea suletului tau, tradandu-te pe tine insuti. De ce esti in negare? De ce nu vrei sa vezi adevarul? De ce te impotrivesti? De ce nu te onorezi pe tine insuti? Le permiti altora sa-ti sifoneze energia spirituala?

~Spiritual,poate nu recunosti conexiunea pe care o ai cu creatorul a tot ce exista. ai putea sa simti ca inca  esti separat de acesta. Aceasta convingere distorsionata te va bloca de la a primi un nivel mai ridicat de energii spirituale de la sinele tau superior. Lipsa energiilor spirituale/energiile forta ale vietii iti vor epuiza intreaga fiinta si iti vor cobori vibratia la frecventa nivelului virusilor. Practicarea zilnica a meditatiilor spirituale te vor ajuta sa-ti mentii vibratiile la un nivel vibrational inalt care va respinge tot ce are o vibratie inferioara si nu va lasa sa intre si sa se ataseze campului tau energetic.

Aceasta tehnica poate fi aplicata oricarei probleme pe care o ai , totul este energie…totul are o forma energetica. Daca experimentezi durere,depresie,tristete,nervozitate,boli,iritari…acestea sunt toate formele de enegie pe care le-ai atras catre fiinta ta ca o oportunitate de invatare. Pune-le intrebari ,simte-le,afla de ce sunt aici ca sa eliberati incarcarea negativa si sa le eliberati , sa nu le mai atrageti in viitor.

Cea mai inalta virbratie pe care o putem emite ,care tine totul la o vibratie inferioara prin patrunderea sa in campul nostru energetic, este IUBIREA. Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a face cele mai bune alegeri pentru tine care sa te ajute sa stai intr-un tinut al IUBIRII…si cand te regasesti intr-o situatie negativa, IUBESTE-TE pe tine insati prin aceasta/ ca sa o depasesti.

Related:  Câteva cauze ale indispoziţiilor şi bolilor

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro