Readucerea armoniei

Seara, în momentul când adormim, energiile creierului se îndreaptă spre plexul solar unde începe să strălucească o lumină. La trezire, această lumină slăbește, creierul își reia activitățile. Creierul și plexul solar nu-și încetează nici o clipă complet lucrarea, dar putem afirma că-și exercită activitatea într-o alternanță: creierul domină viața noastră conștientă, iar plexul solar pe cea inconștientă sau subconștientă.

loading...

Dat fiind legăturile întreținute de plexul solar cu creierul, puteți face apel la el de fiecare dată când trebuie să efectuați o lucrare mentală: când meditați, studiați, scrieți etc…Începeți prin a vă concentra asupra plexului solar și când simțiți că armonia, echilibrul s-au instalat cu adevărat în voi, treceți la treabă: creierul vostru va fi alimentat și susținut de energiile venite din plexul solar.

Dacă vă simțiți creierul puțin blocat în timpul activității voastre, masați-vă cu mâna dreaptă plexul solar în sens invers acelor unui ceasornic.

O.M.Aivanhov

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.