Vindecare Solfeggio & Quantum K Healing

Quantum K Solfeggio „Frecvenţele Ascensiunii”
Acum cativa ani niste cercetatori au redescoperit o scala de frecvente armonice care era folosita in antichitate, dar pierduta de-a lungul vremii si inlocuita cu scala muzicala armonica moderna. Aceasta scala armonica era inca folosita in muzica gregoriana din evul mediu. Apoi autoritatile bisericesti au pretins ca ea a fost pierduta. Noua intelegere a acestor frecvente redescoperite sustine ca acestea nu aveau doar scopul de a crea muzica, ci ele reprezentau de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica materia si nivelul de constiinta, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au inceput sa le foloseasca pt vindecare, deoarece ele au darul sa readuca structurile corpului fizic la armonia arhetipala, prin refacerea ADN-ului. Sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit — 528 Hz — considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.
Codul Sursa, dezvaluit
Exista un aspect absolut stiintific al inaltarii, care incepe sa se infiltreze mai mult în mintea colectiva, cu privire la rezonanta — iar cei aflati în prima linie a noii omeniri cunosc bine acest lucru. Acele suflete care inaugureaza noua lume incep sa cante pe un ton diferit. Fara exagerare. Omul nou (angelic) este acordat la rezonanta de 528 Hz a inimii (superioare) sacre, ce rezoneaza in armonie cu reteaua cristalina (Christica).
Frecventa de 528 Hz a IUBIRII este Codul Sursa al creatiei … CHEIA universala necesara ca sa ne descatusam potentialul co-creativ, ca sa ne eliberam de constrangere si ca sa intram pe terenul de joc al Noului Pamant. Acest cod actioneaza ca un limitator, pentru a asigura ca puterile sacre ale universului le sunt acordate doar celor cu inima curata.
Ești pe cale să pornești într-o călătorie care ar putea să îţi schimbe viaţa în profunzime.
Atenueaza  stresul şi anxietatea.Stimulează sustinerea sistemului imunitar.Crearea sincronizării creierului.Îmbunătăţeşte memoria şi rezolvarea problemelor. Hrăneste intuiţia şi fluxul de creaţie.Întărirea dezvoltării personale.Îmbunătăţirea somnului.Depaseste problemele emotionale.Hranirea corpului, minţii şi spiritului.
Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta. Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau. Printre avantajele aduse de utilizarea Flăcării Violet amintim: – Purificarea campului energetic – Eliminarea emotiilor si energiilor negative – Transmutarea energiei de vibratie joasă in energie de vibratie superioară – Reorganizarea corpurilor energetice la nivel atomic si molecular
– Cresterea imunitatii organismului
– Ridicarea frecventei energetice
– Cresterea constientei spirituale
– Dezvoltare spirituală accelerată.
Ce este ” Quantum K „?  ” Quantum K ” este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului. Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala — trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile naturale de vindecare.

Related:  Pietre semipretioase care ne apara de atacuri energetice

Cum o pot folosi?

Expereinta ” Quantum K ” este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site.”http://quantumk.co.uk/index_romanian.htm „
Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara. Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fundal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.

9 Replies to “Vindecare Solfeggio & Quantum K Healing”

  1. Buna seara,Simona !

   Nu,nu este.Ca la orice terapie alternativa POT sa apara cateva simptome neplacute datorate blocajelor existente si a detoxifierii organismului,dar nu sunt obligatorii.In functie de problemele existente ,manifestarea lor poate fi mai mult sau mai putin zgomotoasa .Este exact ca si ” criza de vindecare ” ce apare dupa fiecare initiere in Reiki.
   Fara frica,fara autoprogramare mentala negativa si cu maxima relaxare si deschidere vei participa la o experienta frumoasa .
   Doamne ajuta!

 1. Multumesc. Multumesc. Multumesc.

  Nu stiu cine sunteti, dar va doresc din toata inima
  sa fiti inconjurati de iubire in toate felurile si din toate punctele de vedere.

  Fiti binecuvantati!
  Maria

  1. Eu va multumesc si ma bucur ca ceea ce postez este de folos ! Doamne ajuta!
   Sunt un om ca si voi, o oglinda a fiecaruia dintre cei care popositi pe site-ul meu.
   Multumesc din suflet pentru urari si-L rog pe Dumnezeu sa vi le intoarca inmiit !
   Imbratisez cu drag si va sarut sufletele!
   daniela

 2. Cand la carma vietii tale,
  Stau Lumini, ce-ti dau mesajul,
  Unei lumi pe lut cladita,
  Tu sa nu-i mai simti corsajul.
  …………………………………………
  MANA LUZ
  Multumesc,

 3. INVOCAŢIA PĂCII

  Pace tuturor fiinţelor,
  Apropiate sau îndepărtate,
  Cunoscute sau necunoscute,
  Reale sau imaginare,
  Vizibile sau invizibile,
  Născute sau nenăscute încă.

  Fie ca toate fiinţele
  Să fie bine şi fericite
  Şi eliberate de frică.

  Pace tuturor fiinţelor,
  Din şi dincolo de imaginaţie,
  Din lumea ideilor,
  Din lumea amintirilor,
  Şi din lumea viselor.

  Fie ca toate fiinţele
  Să fie bine şi fericite
  Şi eliberate de frică.

  Pace în toate elementele
  De pământ, aer, foc şi apă,
  Existente în spaţiu.
  Pace.

  Pace în toate universurile,
  De la cele mai mici celule ale corpurilor noastre,
  La cele mai mari galaxii din spaţiu.
  Pace
  Şi înălţare în lumină.

  Pace tuturor fiinţelor.
  Tuturor fiinţelor din prezent,
  Tuturor fiinţelor din trecut,
  Şi tuturor fiinţelor ce vor fi în viitor,
  Pace.

  Fie ca toate fiinţele
  Să fie bine şi fericite
  Şi eliberate de frică.

  (rugăciune buddhistă)

  http://www.soundsoftibet.com/invocatia-pacii.html

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.