Dar de Florii

 

 

Sarbatorita in duminica dinaintea Pastelui,Floriile nu inseamna numai ramuri de salcie si maslin.Este sarbatoarea intrarii Domnului in Ierusalim.Mulţimile l-au întâmpinat pe Iisus cu ramuri de finic şi măslin la intrarea triumfală în Ierusalim dintr-un prinos de bucurie, ca un semn al biruinţei împotriva morţii înfăptuite prin învierea lui Lazăr. An de an, acest semn al prea-plinului biruinţei prevesteşte Paştele, înnoieşte sufletul, netezeşte cărările dintre oameni, dezvăluie bunătatea şi dărnicia din noi.

 

Fiind sarbatoare a inoirii interioare si exterioare,ofer  in dar de Florii (28.04 ) tuturor celor care doresc initieri Reiki gradele I-III,incepand cu ora 14.

 

Reiki este un sistem de evolutie spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie, Duhul Sfant.  Reiki nu defineşte doar un sistem de vindecare – cum este el perceput de foarte multă lume – ci îndeosebi starea interioară pe care o dobândim atunci când intrăm în armonie cu tot ceea ce ne înconjoara şi reuşim, cu inima sinceră şi cu mintea deschisă, să putem primi adevărul divin, să-l menţinem în noi cât mai mult timp şi să-l dăruim şi altora. Atunci când atingem această stare aflăm semnificaţia REIKI, cuvânt magic nu numai pentru japonezi, şi trăim minunea permanentă care se întâmpla de fiecare dată când ne punem în acord cu Sursa.

Reiki este totodată o modalitate de a ne arăta respectul pentru Creatorul tuturor lucrurilor, o cale de a ne cunoaşte pe noi  însine şi de a ne redescoperi permanent posibilităţile ascunse în casa sufletului fiecăruia dintre noi. Reiki înseamnă, de asemenea, respectul pentru predecesori, pentru toţi cei de la care am învăţat ceva, pentru flori, pentru plante, pentru animale, pentru minerale şi elementele naturii, toate acestea configurând minunata imagine a lui Dumnezeu. Reiki reprezintă o formă de manifestare a purităţii inimii noastre.

 

Toti cei care doresc sa primeasca aceste initieri in dar ,sunt rugati sa acceseze pagina de Contact  si sa trimita un mesaj cu titlul initiere ,care sa contina :

Related:  Stresul si Reiki

-numele de botez

-data nasterii

-localitatea

-gradul pentru care doresc initierea

Fiecare va primi un mail de confirmare si ora initierii pana sambata la amiaza .

Modul in care trebuie sa va pregatiti,este descris aici.

Doamne ajuta!

Update:

Pentru ca sunt solicitari si pentru Karuna Reiki,probabil in prima duminica de dupa Paste voi face gratuit si initieri pe acest sistem.Pe Karuna pot primi initieri cei care au minim gradul III in Reiki Usui Shiki Ryoho.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro