Karuna Reiki

Karunasymbolpurple

 

Asa cum am precizat intr-un articol anterior,urmeaza ca  duminica  12.05.2013,la ora 20   sa acord initieri gratuite pentru Karuna Reiki,nivelul I .Pentru a putea primi aceasta initiere este necesar sa aveti minim gradul III Reiki Usui.

Toti cei care doresc sa primeasca acesta initiere  ,sunt rugati sa acceseze pagina de Contact  si sa trimita un mesaj cu titlul initiere Karuna ,care sa contina :

-numele de botez

-data nasterii

-localitatea

“Karuna”  este un cuvânt sanscrit, folosit în Hinduism, Buddhism şi Zen. El desemnează, ca noţiune, orice acţiune menită să diminueze suferinţa altora şi poate să aibă, de asemenea, sensul de “acţiune plină de compasiune”. Când  o persoană experimentează iluminarea, ea înţelege că toate făpturile reprezintă un  singur lucru. De aceea, este firesc să extinzi acţiunea plină de compasiune asupra oricăruia, de vreme ce noi toţi suntem una. Când sprijinim pe alţii şi îi ajutăm spre vindecare, toate fiinţele beneficiază de aceasta. Pentru că există unitatea tuturor fiinţelor,  Karuna reprezintă nu numai extensia spre alţii a iubirii, dar mai ales esenţa logicii interne a acestei unităţi.  Aşa cum vei dori să-ţi vindeci propriile răni, în acelaşi spirit vei dori să vindeci rănile altora. Este amintit  în scripturile buddhiste că Prajna sau Înţelepciunea trebuie să  însoţească  Karuna, pentru ca aceasta din urmă să  aibă efectul urmărit.

Sistemul Karuna a fost descoperit de William L. Rand.  Simbolurile au fost canalizate de mai mulţi Reiki Masters: Marcy Miller, Kellie-Ray Marine,  Pat Courtney, Catherine Mills Bellamont şi Marla Abraham. William a folosit  aceste simboluri şi le-a descoperit valoarea, atât în ce priveşte uriaşul lor potenţial cât şi faptul că ele au mai fost folosite şi anterior. El a meditat asupra lor  şi a fost îndrumat să  descopere tehnicile de acordare-iniţiere şi să numească acest sistem nou Karuna Reiki®. Unele din simbolurile folosite în Karuna Reiki® sunt folosite în alte sisteme, dar nu au aceeaşi eficacitate sau  aceeaşi acţiune vindecătoare ca în Karuna Reiki. Energia Karuna Reiki®  este diferită de cea din Reiki Usui şi, de fapt,  cea mai mare parte a  cursanţilor o consideră mult mai puternică decât energia Reiki Usui! Energia este simţită  mult mai clar la Karuna Reiki® şi lucrează simultan cu toate energiile corpului.

Karuna Reiki® în sine nu este o religie şi totuşi mulţi au fost cei care au constatat vindecări şi îndrumări de la entităţi spirituale atunci când au folosit Karuna Reiki®.

Practica  asiduă cu energia Karuna Reiki® măreşte gradul nostru de conştientizare şi ne conectează  cu cele mai pure entităţi spirituale: Iisus Christos, Sfânta Fecioară Maria, Guanyin, Sfântul Germaine şi alţi Maeştri Evoluaţi, îngeri şi Arhangheli.

Related:  Subconstientul tau este un servitor credincios

Sistemul Karuna este structurat pe doua nivele de Practicant si doua nivele de Master .

Mai mult despre Karuna aici .

Modul in care trebuie sa va pregatiti pentru a primi initierea,este descris aici.

Fiecare doritor  va primi un mail de confirmare pana la data initierii.Dupa initiere veti primi manualul corespunzator gradului,duminica dupa initiere sau in zilele imediat urmatoare,in functie de cum reusesc sa-l trimit la fiecare.

Doamne ajuta!

 

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.