Nu te culca cu cineva cu care nu vrei sa semeni

culcaAcorda mare atentie cu cine iti imparti energia in intimitate, deoarece atingerile la acest nivel duc la intrepatrunderea aurei celor doua persoane. Aceste conexiuni puternice, in ciuda faptului ca prea putini le acorda importanta necesara, duc la schimburi atat de energii, dar si de “gunoaie” energetice, mai ales intre persoanele care nu practica vreun fel de curatire energetica, fizica, emotionala sau de alt tip.
Cu cat interactionezi mai mult cu cineva la nivel intim, cu atat conexiunile devin mai adanci, iar aurele se intrepatrund mai mult.

loading...

Imagineaza-ti cum arata aura unei persoane care doarme sau are legaturi cu mai multe persoane. E supraincarcata cu reziduuri si energii straine. Dar aceste persoane pot sa nu realizeze ca partenerii simt aceste impuritati, si ca acestea pot duce la eliminarea energiilor pozitive si incarcarea cu energii negative.
Exista o vorba care zice “nu te culca cu cineva cu care nu vrei sa semeni”

~Lisa Chase Patterson~

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.