Obositi ?

libris.ro

10454922_827259073972481_5888546224028350066_n„Eu sunt obosit!” De câte ori auzim pronunțându-se aceste cuvinte! Peste tot întâlnim niște oameni obosiți, dar ei continuă să alerge încontinuu fără răgaz.

Este bine să-ți dorești să fii activ. Ca să rămâi însă mereu activ,trebuie să știi să te destinzi.

Există multe metode și iată câteva dintre ele:

loading...

Mângâiați-vă cu degetele mîinii pe sub ochii întredeschiși. Acest gest trebuie făcut din exteriorul feței spre interior, în nici un caz invers.

Întindeți-vă pe un pat, ridicați un braț și lăsați-l să cadă, apoi pe celălalt. La fel și cu picioarele. Este de ajuns să o faceți de trei ori.

Puteți întoarce încet și capul, alternativ spre dreapta, apoi spre stânga, respirând profund. O.M.Aivanhov

Adesea ne grabim sa-i aratam cu degetul pe ceilalti,facandu-i pe ei responsabili pentru furia noastra,pentru frustrarea noastra si pentru celelalte emotii negative.Credem cu tarie ca ei ne-au indus starea noastra negativa.Dar exista oare un alt mod de a vedea acest lucru?
Un alt mod care ne atribuie noua responsabilitatea – asa cum ne revine de fapt?Exista un proverb:”Cand aratam cu un deget spre celalalt,trei degete se indreapta spre noi!” .Aceasta ne reaminteste ca,in fiecare situatie,avem puterea de a alege.Noi alegem sa acceptam emotiile negative care apar in interiorul nostru si,de asemenea,avem libertatea de a alege emotiile pozitive si sa vedem astfel situatia intr-un mod complet diferit.
Sri Vasudeva

savonnerie.ro
Loading...

2 comments for “Obositi ?

  1. moni
    18/06/2013 at 13:25

    multumimmmmmmmm…….

  2. Karen
    02/05/2014 at 20:14

    Multumim frumos!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.