Initieri Reiki

Sarbatoare a crestinilor,Schimbarea la fata a domnului,este praznuita in fiecare an pe data de 6 august.schimbarea-la-fata-a-domnului-iisus-hristos-6-augu-1_b779347e898b44

 

In Evanghelia lui Matei,Noul Testament,este descrisa minunea de pe muntele Tabor astfel: Iisus  ia cu Sine pe Petru,Iacov si pe fratele sau Ioan si merg impreuna pe un munte inalt unde Iisus se schimba la fata inaintea lor, fata Sa a stralucit ca soarele si vesmintele Lui  s-au facut albe ca lumina ;si iata ca  Moise si Ilie s-au  aratat lor,vorbind cu ei.Acest miracol este unic față de celelalte care apar în Evanghelii în sensul că efectul miracolului se produce asupra lui Iisus.

 

Prin schimbarea Sa la fata,Iisus ne arata la ce slava  ridica El in sine firea oameneasca.Sfintii parinti ne transmit ca schimbarea omului launtric este imposibila fara harul lui Dumnezeu.

 

Sfantul Simeon Noul Teologne spune: „Cine n-a vazut pe Dumnezeu in viata asta nu-L va vedea nici in cealalta”. Sfantul Grigore Palama afirma ca participarea la Slava lui Dumnezeu, vederea luminii necreate nu li se daruiesc oamenilor la intamplare, ci numai acelora care au doua trasaturi de caracter fundamentale: sunt intariti in mod special in credinta fata de Dumnezeu sau au fost inaltati deasupra desertaciunii fiintei umane.

„Și după șase zile, Iisus a luat cu Sine pe Petru și pe Iacov și pe Ioan, fratele lui, și i-a dus într-un munte înalt, de o parte. Și S-a schimbat la față, înaintea lor, și a strălucit fața Lui ca soarele, iar veșmintele Lui s-au făcut albe ca lumina. Și iată, Moise și Ilie s-au arătat lor, vorbind cu El. Și, răspunzând, Petru a zis lui Iisus: Doamne, bine este să fim noi aici; dacă voiești, voi face aici trei colibe: Ție una, și lui Moise una, și lui Ilie una. Vorbind el încă, iată un nor luminos i-a umbrit pe ei, și iată glas din nor zicând: „Acesta este Fiul Meu Cel iubit, în Care am binevoit; pe Acesta ascultați-L”. Și, auzind, ucenicii au căzut cu fața la pământ și s-au spăimântat foarte. Și Iisus S-a apropiat de ei, și, atingându-i, le-a zis: Sculați-vă și nu vă temeți. Și, ridicându-și ochii, nu au văzut pe nimeni, decât numai pe Iisus singur. Și pe când se coborau din munte, Iisus le-a poruncit, zicând: Nimănui să nu spuneți ceea ce ați văzut, până când Fiul Omului Se va scula din morți.”

— Matei 17:1-9

 

Dupa cum cred ca poate ati observat unii dintre voi,in preajma sau in ziua unor sarbatori cu o incarcatura de semnificatii aparte ,cu o energie speciala ,vibratii foarte inalte,organizez o serie de evenimente ,initieri oferite in dar sau cu o valoare a schimbului energetic accesibila ,as spune eu,tuturor celor care simt si doresc sa paseasca sau sa-si consolideze drumul lor in evolutia personala.Aceste energii inalte potenteaza energiile si frecventele vibrationale ale acordajelor si initierilor care se fac.Cu fiecare pas pe care  il facem pe drumul nostru spiritual accesam noi nivele de constiinta.

Related:  Terapia energetică

 

Asadar,pe 6 august ,ora 21 va astept sa ne intalnim la nivel energetic pentru initieri la distanta in urmatoarele sisteme reiki :

1.Reiki Usui Shiki Ryoho, gradele I-II-III  (toate initierile se fac  o data ) – investitie 150 lei

Despre Reiki puteti citi Aici.

2.Karuna Reiki ,gradele I-II impreuna -investitie 150 lei

Cititi mai mult despre Karuna Reiki Aici .

Pentru a putea participa la initierile in Karuna este necesar sa aveti minim gradul III in Reiki Usui.

3. Gendai Reiki Ho- investitie 200 lei.

Cititi mai mult despre Gendai Reiki Ho Aici.

Pentru a putea primi initierile  pe acest sistem ,cerinta minima este gradul IV pe sistemul Reiki Usui.

 

Datele necesare acordajului :

– numele si prenumele;

-data nasterii;

-localitatea de domiciliu;

Modul in care trebuie sa va pregatiti ,il gasiti Aici .

Fiecare dintre participanti va primi un mail de confirmare a inscrierii pana la data desfasurarii evenimentului.

Dupa initieri veti primi manualele corespunzatoare si un cd de o ora cu muzica reiki pentru efectuarea autotratamentului sau terapiei pe alte persoane.

 

Toti cei interesati sunt bineveniti si asteptati sa se inscrie accesand pagina de Contact sau sa completeze formularul din subsolul paginii,specificand sistemul reiki pe care doriti sa-l parcurgeti.

Namaste!

Conturi bancare :
RO23BTRL00701201I46762XX (RON)

RO95BTRL00704201I46762XX (EUR)

Sau prin paypal:
 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.