Calea spre fericire este dragostea

Pentru a fi fericit, trebuie să te lărgeşti până la a îmbrătişa întreaga lume, şi doar dragostea permite acest 1393145_689305587761029_2131515470_nlucru. Cel care are multă dragoste, se întinde, se dilată, îmbrătişează întreg universul, vibreză cu universul; totul se deschide, el nu mai întâlneşte bariere şi fericirea nu-l mai părăseşte. Calea spre fericire este dragostea.
Şi vă mai spun că trebuie să învătati să faceti bine altora, fără să le-o spuneti. În acest fel, veti trezi în ei ceva bun: ei vor fi obligati să se întrebe cine este acestă fiintă minunată care nu vrea să se arate, ceea ce îi va împinge ca şi ei să actioneze la fel fată de altii.
Cei care sunt capabili să dea fără să se arate, fac o evolutie minunată şi simt o bucurie secretă. Să iubeşti toti oamenii fără să aştepti nimic în schimb, să-i lămureşti, să-i purifici şi să-i orientezi către lumină, este minunat, dar trebuie să o faci în mod natural, cum soarele străluceşte pe cer, cum florile îmbălsămează aerul, fără să aştepti nimic…Da, toate aceste flori care cresc pe munte şi pe care nimeni nu vine să le viziteze şi să le admire, continuă să-şi facă treaba. Priviti-le, nici un pic de vanitate!

Omraam Mikhael Aivanhov

Related:  Lucrurile care ne produc suferinta, ne educa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro