Cum sa devii imun la Karma

fashiondays.ro

karmaO definitie simpla a karmei este: Ceea ce gandesti, aceea vei experimenta. O definitie mai completa este: Decizii, adevaruri, concepte, alinieri, contracte, legaminte, fagaduieli, emotii nerezolvate si atitudini, constiente sau nu, care creeaza, influenteaza sau magnetizeaza evenimente si experiente in realitatea curenta. Cu alte cuvinte, motivul pentru care lumea e asa cum este astazi este deoarece a fost GANDITA in existenta de o gramada de oameni prosti!

Fiecare gand pe care il ganditi se adauga gandurilor asemanatoare ale Sinelor trecute si viitoare, pentru a va oferi iluzia materializata pe care o percepeti acum. Gandurile si actiunile asemanatoare atrag si rematerializeaza ganduri si actiuni asemanatoare. Gandurile si faptele voastre trecute se vor arata in realitatea voastra prezenta, insa aveti puterea absoluta de-a le schimba, folosindu-va de concentrarea prezenta a atentiei pentru a crea ganduri noi si pentru a le reproiecta pe cele nedorite, indiferent daca vin din trecut, prezent sau viitor.

loading...

Tiparele de gandire provenite de la Sinele voastre trecute, care contin particule mai dense sau care vibreaza mai jos, se materializeaza in structura celulara a corpului. Acest fenomen este adesea numit ca fiind amprenta karmica sau datoria karmica. Aceste tipare-gand ale Sinelor trecute vor ramane in corp si se vor perpetua in prezent si viitor pana cand particulele cu vibratie mai joasa ale acestor tipare de gandire sunt ridicate in vibratie si eliberate din tiparele de frecventa care constituie corpul.

Aveti puterea, in momentul prezent, de a schimba orice tipar de gandire din trecutul, prezentul sau viitorul personal si, facand astfel, veti schimba conturul realitatii voastre prezente.

Puteti deveni imuni la karma atunci cand invatati sa folositi aceasta putere, pentru ca va veti antrena constiinta sa se miste inapoi si inainte in timp, sa re-creeze evenimentele nedorite si sa reproiecteze rezultatele dorite.

Calea mai indelungata de a elibera tiparele-gand cu vibratie mai joasa si disconfortul provocat de acestea in viata voastra este de a astepta pana cand evenimentele se materializeaza in realitatea exterioara sau sub forma de boala in corp.

Apoi, actionati in prezent pentru a crea o solutie personala si acea solutie se extinde inapoi si inainte in timp, pentru a crea un fel de rezolvare a tiparului in trecut si viitor. Aceasta e modalitatea uzuala de a traversa karma personala sau de a trece prin tiparele-gand cumulate ale Sinelor voastre trecute, prezente sau viitoare.

Calea RAPIDA de a-ti schimba amprenta karmica este de a prinde acele tipare-gand cu vibratie mai joasa inainte de a se materializa. Si acesta e exact scopul sesiunii karmice. Tiparele de gandire din trecut si viitor fac parte din alcatuirea particulelor din constiinta voastra, campul bioenergetic, corpul, ADN-ul si campul realitatii voastre exterioare. Ele sunt stocate in ADN ca minuscule cristalizari de energie, care impiedica procesul natural de asamblare si activare a spiralelor ADN.

Tiparele-gand cristalizate stocate in ADN-ul si amprenta voastra celulara vor continua sa se materializeze in interiorul corpului si in fata ochilor vostri pana cand invatati sa le gasiti si sa le eliberati cat timp se afla inca in amprenta memoriei celulare din corpul vostru.

Toby Alexander

Interesant de citit si:
Related:  Rugaciune pentru alegerea Iubirii

One Reply to “Cum sa devii imun la Karma”

 1. A venitaseara la mine MALINA .

  TRANSMIT

  Spune-i , mamaei .ca sunt bine ,

  Ii cant lu-I CHRISTOS , laude ,DIVINE ,

  Ii multumesc celui , ce ma trimis ,

  |

  MAMA .

  Te implor fierbinte , ALEGE , DIN BRENDUL .

  primit de curand ,

  DIAMANTUL .

  1000000000.

  CARATI …………………………..

  Aseaza-l mama , unde se cuvine .

  FRUMOS LA GAT ,,

  Canta-l mama , si pune-l pe strune ,

  Ca daruri , Mari ,ve-i primi , cand te astept .

  Sarut mana , MAMA .

  Eu iti zambesc din Cer , arata-LE

  LUMINA

  IN LUME

  Madalina ,este cu mine

  Impreuna-ti

  ZAMBIM,,,,,,,,

  Iti suntem alaturi

  SI

  TE IUBIM …
  luminitadincer. MULTUMESC

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.