Oportunitate

Hawayo Takata,marea maestra de Reiki,a descris Reiki in felul urmator:”Reiki – secretul cel mai inalt din stiinta energiei.Reiki este intelepciune si adevar”.In vremuri stravechi,pe cand nu era numit asa,Reiki facea parte dintr-un intreg care includea tehnici de vindecare si autoconstientizare,dezvoltare,perfectionare si mijloace de trai in armonie si fericire.
~Iată în jurul nostru un spaţiu vast, care ne înconjoară. Acesta este Universul. El este o enormă şi infinită energie, este ultima sursă a Creatorului. Ea nu vine de la soare, de la lună sau de la stele. Este o forţă fără limite, care face ca plantele să crească, iar păsările să zboare. Când o fiinţă umană are dureri sau probleme, atunci poate apela la aceasta. Ea este o sursă eterică, o mare putere, care ne revitalizează şi care restabileşte armonia. Aceasta este Natura, este Dumnezeu, puterea Sa pe care El a facut-o disponibilă pentru toţi copiii săi. În japoneză aceasta se numeşte Reiki
~ Cred că există o unică Fiinţă Supremă – Infinitul Absolut – o forţă dinamică, necuprinsă, ce guvernează lumea şi Universul. Ea este o putere spirituală invizibilă, care vibrează. Deci ea este absolută! O putem numi Reiki! Fiind o forţă universală, dată de Marele Spirit Divin, ea aparţine tuturor celor care o caută şi doresc să înveţe arta vindecării .

Pentru cei interesati si care doresc sa faca primii pasi pe calea Reiki-ului sau care doresc sa aprofundeze acest minunat sistem de vindecare si evolutie spirituala, pot avea ocazia in data de 14 octombrie la ora 21 sa participe la urmatoarele initieri la distanta ,beneficiind de reducere astfel :Reiki_Symbol_Cho_Ku_Rei_by_Babooshka333

1)Reiki Usui – gradele I + II – 100 lei

2) Karuna Reiki -gradele I+II -150 lei.

Iar pe 6 decembrie vor fi initieri pentru gradele III-IV .Detaliat voi anunta ceva mai aptoape de data respectiva.

Cum va pregatiti pentru a primi initierea,puteti citi aici.

Persoanele care doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate,sunt rugate sa acceseze pagina de Contact unde vor trimite un mesaj in care sa specifice :

Related:  Reiki pentru toti

– sistemul pe care doresc initierile

-numele de botez

-data nasterii si localitatea de domiciliu

Pentru initierile in Karuna este necesar sa aveti acordajul pe minim gradul III Reiki Traditional (Usui) .

Fiecare solicitant va primi un e-mail de confirmare.

Dupa initieri veti primi manualul corespunzator gradului .

Inscrierile se pot face pana luni la ora 12.

Namaste!

 

Cont:

RO23BTRL00701201I46762XX (RON)

RO95BTRL00704201I46762XX (EUR)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.