Cea mai valoroasa lectie de viata pe care o veti învata vreodata

principiuIat-o. Memorati-o si folositi-o, chiar daca uitati orice altceva din ce ati învatat pâna acum:
Regula de aurTrateaza-i pe ceilalti asa cum ai vrea sa fii tu tratat, sau asa cum vor ei sa fie tratati.
Este un principiu fundamental si de o valoare inestimabila.
Fara nicio exagerare.

Nu exista nicio alta premisa mai buna decât acest principiu calauzitor, absolut esential pentru modul în care viata merita sa fie traita. Când va lasati pe dumneavoastra la o parte si va gânditi în primul rând la ceilalti,oamenii nu numai ca-si vor aminti acest lucru, dar îsi vor dori si sa va stea cât mai mult prin preajma.

De ce?
Pentru a utiliza acest principiu trebuie sa fiti un foarte bun ascultator. Prea multi oameni sunt atât de interesati de ceea ce au ei de spus, încât nu pot sa taca suficient de mult timp pentru a-i asculta si pe altii.

Prea multi oameni sunt atât de preocupati de propriile nevoi si dorinte, încât nu-si mai gasesc timp sa se gândeasca si la ale altora. În fiecare zi vedem cum aceste chestiuni cu adevarat importante ne afecteaza relatiile de familie si profesionale.

Când începeti sa va diferentiati de ceilalti, ascultându-i cu atentie si solicitudine si tinând seama în primul rând de interesele lor, iar apoi încercati sa creati o situatie din care toate partile sa aiba numai de câstigat, puteti fi siguri ca veti deveni un învingator.

Legea Reciprocitatii afirma ca, atunci când încercati sa-i ajutati pe oameni sa obtina ceea ce-si doresc, vor vrea si ei sa va întoarca serviciul. Nu este o gândire egoista, ci pur si simplu înteleapta. Puneti în miscare o lege spirituala pe ca nimeni n-o mai poate opri.
Acesta este un principiu fundamental al vietii, care nu numai ca le daruieste tuturor celor din preajma dumneavoastra o adevarata stare de binecuvântare, ci se si transpune direct într-o serie de relatii minunate si în conturi mai mari în banca.

Related:  Intre dorinta si aspiratie

Deci nu uitati niciodata sa dati mai întâi de la dumneavoastra si aveti grija sa utilizati în permanenta cel mai important principiu al vietii – Regula de Aur. Functionalitatea acestui sistem a fost dovedita în toate circumstantele.

Chip Tarver

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.