Daca …

Daca Noe ar fi fost nativ…Arca-lui-Noe
Berbec: Plin de zel si entuziasm, construia nu doar o singura arca, ci cate una pentru fiecare familie! In definitiv, de ce sa rateze sansa de a organiza un concurs inedit in timpul potopului: „Cine ajunge primul la mal?”
Taur: Construia arca, o popula cu animale, iar in ziua potopului Cel Puternic se confrunta cu prima greva din istorie: Noe care refuza sa-si paraseasca proprietatea.
Gemeni:O vreme milita pentru drepturile omului, apoi incerca sa-l convinga pe Cel Puternic ca nu mai este in deplinatatea puterilor sale fiindca judecata I s-a intunecat. Asadar, era datoria lui sa-L lumineze!
Rac: Construia fericit arca, impacat la gandul ca cineva ii impartaseste valorile referitoare la familie, acum potopul putea sa vina…
Leu: Salva intreaga omenire devenind erou mondial, punandu-l astfel pe Cel Puternic intr-o lumina proasta.
Fecioara: La terminarea cu succes a arcei, care respecta toate standardele cunoscute (mai ales cele referitoare la igiena), nativul monta o pancarda la intrare: „Accesul cu animale pe arca este strict interzis!”
Balanta: Nu reusea sa se hotarasca pe care dintre femelele din specia X sa o aleaga, asa ca a organizat primul concurs de Miss din istoria omenirii!
Scorpion: Nu spunea la nimeni nimic si cerceta in secret ce ascunde Cel Puternic in spatele asa-zisului „potop”.
Sagetator: Era convins ca totul e o mare gluma pe care o spunea tuturor, fiind sigur ca trebuie sa fii un pesimist convins ca sa crezi chestia asta – cineva urma sa auda „bancul” si sa construiasca arca in locul lui…
Capricorn: Se interna singur intr-un spital de nebuni, crezand ca aude voci ce-i vorbesc despre sfarsitul lumii!
Varsator: Facea un pact cu prietenii lui extraterestrii si muta intreaga populatie pe o alta planeta.

Pesti: Ajungea la concluzia ca e un act de lasitate sa se salveze si astepta cu seninatate ziua potopului.

Related:  Instructiuni si sfaturi pentru tanara mireasa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.