Imbratisarea- un medicament la indemana

Îmbrăţişarea este sănătoasă. Ajută sistemul imunitar, vindecă depresia, reduce stresul şi aduce somnul. Îţi dă putere, te întinereşte şi nu are efecte secundare neplăcute. Îmbrăţişarea este un medicament miraculous!
Îmbrăţişarea este absolut naturală. Este organic, dulce, fără ingredienţi artificiali, nepoluantă, neostilă mediului înconjurător şi sută la sută hrănitoare.
Îmbrăţişarea este cadoul ideal. Minunată în orice ocazie, amuzantă atunci când o oferi, dar şi când o primeşti, arată că nu eşti indiferent şi este pe deplin returnabilă.
Îmbrăţişarea este un lucru perfect. Nu necesită baterii, nu se uzează, este ferită de inflaţie, nu presupune rate lunare, nu poate fi furată şi nu se impozitează.
Îmbrăţişarea este o resursă prea puţin folosită, cu puteri magice. Când ne deschidem inimile şi braţele, îi încurajăm şi pe ceilalţi să facă la fel.
Gândiţi-vă la oamenii din viaţa voastră. Există cuvinte pe care aţi dori să le rostiţi? Aveţi îmbrăţişări pe care aţi dori să le oferiţi? Aşteptaţi şi speraţi ca altcineva să facă primul pas? Vă rog să nu mai aşteptaţi!
Fiţi dumneavoastră primii!

(Charles Faraone)

Viața spirituală nu necesită acumularea multor cunoștințe.Esențialul în viața spirituală este practica. Nu este folositor să citești și să studiezi fără să cauți să realizezi ceva, să concretizezi. Desigur, fără cunoștințe suficiente practica devine săracă, lipsită de conținut. De îndată ce ați dobândit însă anumite noțiuni și adevăruri, trebuie să vă concentrați asupra câtorva exerciții pe care să le repetați zilnic.Întâlnim în viață unele persoane foarte simple care posedă câteva foi de hârtie pe care au scris un mic număr de adevăruri esențiale ce se străduiesc să le aplice, și le simțim locuite de spirit, de lumină. Și întâlnim altele, erudite, care posedă în biblioteca lor toate cărțile sacre ale omenirii, din care citează, dar din ele nu emană nimic spiritual. Esențialul constă în a avea câteva cunoștințe și a construi ceva cu ele. Putem numi această construcție viitorul nostru…sau templul nostru. La acest templu se gândea de fapt apostolul Pavel când scria în a doua epistolă către Corinteni: „Sau nu știți că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt!” O.M.Aivanhov

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.