Pietre semipretioase care ne apara de atacuri energetice

fashiondays.ro


Pietrele semipretioase si calitatile lor metafizice privind energiile negative:

Amazonitul amazonit
Echilibreaza energiile yin-yang, aura. Imbunatateste in valoare de sine. Transforma energiile negative in energii pozitive constructive. Stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia, curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica, bunastarea, creativitatea.

Ametistul
Numita si piatra spiritualitatii, pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului).ametistSporeste capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, capacitatile extrasenzoriale.Ajuta la canalizarea energiilor. Fereste de gandurile negative, protejeaza impotriva magiei negre si a vampirilor energetici, apara de blesteme. Ajuta la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala. Are calitatea de a purifica, linisti, de a transforma energiile inferioare in energii superioare, de a transforma energia negativa in energie pozitiva. Protejeaza impotriva atacurilor psihice (energetice) malefice. Echilibreaza karma.

Aventurinulaventurin
Protejeaza impotriva energiilor negative, impotriva „vampirilor energetici”. Recomandata pentru conducatori, consilieri. Mareste capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta, spiritul conducator, talentele creatoare, motivatia, curajul, decizia, calitatile de lider, vointa, actiunea, imaginatia.

loading...

Chihlimbarul

chihlimbarEste cunoscut pentru producerea unei incarcari electrice, atunci cand este aprins.In fapt, numele grecesc al chihlimbarului este electron, din care a derivat cuvantul electricitate. Mareste energia pozitiva, optimismul, bucuria, logica, energia spirituala, deschide fluxurile energetice. Se spune ca mareste frumusetea interioara si exterioara a purtatorului. Reduce gandurile negative, greutatile vietii, tristetea, melancolia, confuzia, dorintele de sinucidere. Forta magiei creste cu ajutorul unui chihlimbar, de aceea trebuie avuta grija la blestemele sau cuvintele rele pe care purtatorul le arunca asupra cuiva, pentru ca forta lor poate fi mai mare decat s-ar putea astepta. S-a considerat ca chihlimbarul ar avea proprietati talismanice, si multi oameni au fost ingropati cu obiecte de chihlimbar si amulete pentru ai proteja in viata de apoi.

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

 

Related:  Nevoia de atenţie şi de aprobare
Interesant de citit si:

4 Replies to “Pietre semipretioase care ne apara de atacuri energetice”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.