Rezonante

recunostintaDaca doresti sa iti schimbi viata in bine, schimba-ti vibratia generala pe care o emani, cu ajutorul recunostintei. Daca iti vei focaliza intreaga energie asupra recunostintei, in viata ta vor aparea adevarate miracole. Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, gaseste in fiecare zi cat mai multe motive pentru care te simti recunoscator, pana cand vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita insa la a scrie aceste motive. SIMTE starea de recunostinta. Puterea ta straluceste in SENTIMENTELE pe care le investesti in starea de recunostinta.

Sentimentele pe care le traiesti astazi atrag evenimentele pe care le vei experimenta maine. Astfel, grijile atrag alte griji. Anxietatea atrage si mai multa anxietate. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfactia atrage insatisfactie.

PE DE ALTA PARTE … Bucuria atrage si mai multa bucurie. Fericirea atrage si mai multa fericire. Pacea atrage pace. Recunostinta atrage recunostinta. Bunatatea atrage bunatate. Iubirea atrage iubire. Universul te calauzeste si comunica cu tine in fiecare secunda a vietii tale. El reactioneaza la gandurile tale si iti ofera un feedback nepretuit prin intermediul sentimentelor tale. Altfel spus, sentimentele tale reprezinta un instrument de comunicare cosmica!

Sentimentele pozitive se traduc prin: “AI PROCEDAT FOARTE BINE”. Cele negative iti atrag atentia ca trebuie sa iti schimbi gandurile asupra carora te focalizezi. Pune-te la unison cu comunicarea cosmica ce iti sta la dispozitie in fiecare zi. Tu nu esti niciodata singur, nici macar pentru o singura secunda. Universul te insoteste la fiecare pas. El te calauzeste, dar trebuie sa il asculti!

Cauta aspectul pozitiv in orice situatie, indeosebi in cele care par sa fie negative. Tot ce atragem in viata noastra ne ajuta sa crestem, ceea ce inseamna ca in ultima instanta este pentru binele nostru. Schimbarea caii si a directiei in care calatoresti necesita noi calitati si puteri, care corespund intru totul lucrurilor marete care ne asteapta sa le realizam. Oriunde te-ai afla si oricat de dificila ar parea sa fie situatia actuala, tu te indrepti intotdeauna catre mai multa maretie. Intotdeauna. “

Related:  Ficatul , recunoscut ca fiind sediul furiei şi al criticii

 Rhonda Byrne

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi

2 Replies to “Rezonante”

 1. Mare este darul cand primesti putinta ,

  Sa alegi din toate cei de trebuinta

  ….. Dincolo de copac ,vad padurea

  dincolo de padure , vad lumina ce striga :

  Hai Omule , noaptea mintii ,

  Au apus-o sfintii …..

  …………………………..

  nu inteleg de ce am pierdut 30 ani Cercetarile d-nei Marioara Godeanu confirma: „Dumnezeu e in toate. …

  SI padurea plange si azi, iar despre flori ,ne iarta mereu .
  …………………………………………………………………………………
  Întind aripi de dor în rugă mută

  Şi ţin la uşă gerul cel năpraznic,

  Luptând cu gându-n taină, nevăzută

  Alung tăcerea şi frigul cel amarnic.

  Iubite ninge peste pământ şi noi

  Cu fulgi de-argint, petale de iubire,

  Ne îmbracă-n visuri albe pe-amândoi,

  Însingurarea rece e doar o amintire.
  ……………………………………………….
  autor

  constantinescu rodica

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.