Rugaciune puternica cu efect imediat

33511_141799955853434_100000702908567_239293_5136115_n-300x1961-300x196
Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc,
Creator Divin, Tata si Mama,
si Fiu deopotriva,
daca eu si familia mea, rudele mele, mosii si stramosii mei,
Ti-au gresit tie, de la Creatie si pana astazi, te rog, Doamne, iarta-ma si iarta-i.
Doamne, te rog, sterge, purifica, curata, vindeca, indeparteaza toate amintirile dureroase, programele ascunse, energiile si vibratiile negative, elibereaza-ma pe mine…….(prenumele) de toate programele negative din trecut, transforma toate aceste programe si energii nedorite in lumina pura, din aceasta viata, din oricare dimensiune pana la esenta fiintei ……(prenumele) .
Te rog, Doamne, inlocuieste aceste programe negative trimise in lumina cu programe de iubire neconditionata, sanatate si vitalitate maxima, prosperitate, abundenta, iubire si armonie.

Ma iert, ma iubesc, binecuvantez trecutul, prezentul si viitorul pe numele……..

Multumesc, Doamne, asa este si asa va fi.

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt – Daruind vei dobandi
Nu uitati ca ceea ce vedeti in altii exista si in propria fiinta, asa ca orice vindecare este de fapt o autovindecare.
Dumneavoastra trebuie doar sa aplicali acest proces.Intreaga lume se afla in mainile dumneavoastra.
 

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 1. Bunica mea ne-a invatat si ea o rugaciune pentru tot neamul si toate semintiile, am spus-o zi de zi, de cand eram copil…

   • Această rugăciune este următoarea:Doamne, iarta păcatele mele, ale tatii, mamii, moșilor, strămoșilor, surorilor, fraților, unchilor. mătușilor, verilor, verelor, nepoților, nepoatelor și-a tot neamul meu până-n șapte semințenii.Feri-ne, Doamne, de apă, de foc, de silă, de necaz, de moarte grabnică și ne dă nouă Împărăție Cerească!Amin.Preasfântă inima lui Iisus, fie-ți milă de noi!(de trei ori)Iisuse blânde și smerit cu inima, fă inima noastră semene cu inima ta!

 2. Doamne ajuta la d-stra si la toata lumea .,multumesc din suflet ptr aceste rugaciuni f importante si f benefice ptr om

 3. Este o rugăciune cu adevărat frumoasă, dar sunteți ușor dezinformat. Rugăciunea se numește Spovedanie și este scrisă de doamna Lidia Barsan în urma meditației la mormântul lui Daniil Sihastru. Nu că ar conta prea mult, dar când scriem lucruri atât de frumoase și profunde trebuie să fii și corecti.

  • Multumesc pentru apreciere,Ania. Nu as spune ca sunt dezinformata ,deoarece rugaciunea este usor adaptata dupa rugaciunea lui Joe Vitale,rugaciune pe care o poti citi aici:

   http://totulpentrunoi.com/2014/08/cum-sa-vindecati-pe-d-voastra-sau-pe-altii/
   Pentru ca nu am stiut cine este autorul,de aceea nici nu am trecut.Insa nu o pot atribui doamnei de care spuneti,pentru ca autorul ei este in fapt Joe Vitale,lucru descoperit intre timp.
   Acum, cine a fost sau nu corect? Autorul autointitulat ?

 4. Foarte instructiv,imi plac rugăciunile de aici ,ma rog si eu asa cum stiu ,dar aici este cu totul altceva dumnezeu sa ne binecuvinteze