Totul este energie dirijata de ganduri

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Energia este cea care compune lumea întreaga – pe dumneavoastra, pe mine, scaunul pe care stati, camera în care va aflati si asa mai departe.
Felul în care gânditi începe sa organizeze energia într-o anumita forma.De exemplu, încercati sa pastrati în minte un gând negativ mai multe minute si apoi uitati-va într-o oglinda. Veti vedea în jurul dumneavoastra o „aura” întunecata.
Probabil veti avea umerii cazuti, privirea întunecata si sprâncenele încruntate. Gândurile v-au determinat aceste schimbari, pe care ceilalti le vor percepe ca pe o modificare energetica.
Acum încercati pastrati în minte câteva minute un gând pozitiv. Mergeti din nou la oglinda. Veti vedea o aura luminoasa. Umerii vor fi drepti, ochii scânteietori si fata zâmbitoare. Din nou, gândul a fost cel care v-a modificat energia.
Gândurile încep sa schimbe energia întregii atmosfere din jurul dumneavoastra. Întretineti o gândire de tip pozitiv, care va va sustine, pe dumneavoastra si pe cei din jur, ajutându-va sa traiti o viata fericita, cu multe realizari.
Mintea functioneaza neîntrerupt toata viata, zi si noapte, fie ca suntem treji, fie ca dormim.
Este un lucru bun. Aveti nevoie de ea pentru a va ajuta sa mergeti, sa vorbiti, sa conduceti masina si sa traiti.
Veti observa ca unele gânduri va fac sa va simtiti bine, în timp ce altele va imprima o stare neplacuta. Unele gânduri vor fi bune, altele rele. Unele va vor îndemna catre un comportament pozitiv, altele, din contra, catre unul negativ.
Nu trebuie sa va supuneti tuturor gândurilor.
Cu mai multi ani în urma mi-am cumparat un tricou pe care era imprimat un text: „Meditatia nu este ceea ce gânditi”.
Exact.
Meditatia este spatiul de dincolo de gânduri. Cu cât dati mai multa atentie ecranului pe care va apar gândurile, cu atât va veti elibera mai mult de ele.
S-ar putea ca în momentul acesta sa nu întelegeti prea bine, dar amintiti-va doar atât:
„Nu puteti opri sirul gândurilor, dar nici nu aveti nevoie sa le dati curs.”~Joe Vitale

 

Dacă doriţi să rămână cu adevărat ceva bun din trecerea voastră prin lume, obişnuiţi-vă să dăruiți. Priviţi un izvor: animalele vin aici să-şi potolească setea, lângă el cresc plantele şi arborii, iar oamenii îşi clădesc locuinţele. De ce? Fiindcă el nu încetează să ofere tuturor apă curată. Izvorul ne învaţă că există o singură metodă adevărată pentru a crea şi întreţine viaţa, aceea de a dărui, de a da ce avem mai bun în inima şi sufletul nostru. Veți spune: „Dar de ce să dăm mereu? Atâția oameni sunt nerecunoscători! Ei nu recunosc nici măcar ce li se dăruiește.” Ei bine, este păcat că sunt ingraţi: ei vor rămâne săraci; şi cu atât mai bine pentru voi dacă sunteţi un izvor abundent: vă veţi îmbogăţi!”

Omraam Mikhaël Aïvanhov

vivre.ro

2 Replies to “Totul este energie dirijata de ganduri”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.