Trei secrete

Credinta este esentiala pentru cel care se roaga. Am auzit cu totii aceasta axioma, enuntata într-un mod sau altul. S-ar putea sa va amintiti de minunata parabola despre rugaciune: „Nu este nevoie decât de o bobita de mustar…”. Ceea ce uitam cei mai multi dintre noi este partea a doua a parabolei (parafrazata): „asadar, rugati-va pentru a avea credinta macar cât o boaba de mustar”.
Ce spuneti? Voi rezuma ideea: nu este nevoie de multa credinta pentru ca rugaciunea sa fie împlinita, dar
este posibil sa nu aveti nici putinul necesar. „Asta-i buna!” – probabil ca va veti gândi. „Nimeni nu mi-a spus vreodata asa ceva! Credeam ca toti avem macar atâta credinta cât o samânta de mustar.”
Din experienta mea va pot spune ca cei mai multi dintre noi nu au destula credinta. As risca sa pariez ca
nu ati luat cunostinta de acest fapt pâna acum, dar daca îl puteti accepta, viata dumneavoastra se va schimba cu desavârsire. Pentru cei putini care au descoperit credinta,acesta este un secret care le-a transformat existentta. Daca vreti însa, poate ramâne ascuns toata viata, desi se afla în vazul tuturor.
Puteti capata acces la acest adevar chiar acum.
Rugati-va ca samânta de credinta sa înceapa sa creasca în interiorul dumneavoastra. Rugati-va ca încrederea sa se dezvolte repede si sa înfloreasca, astfel încât rugaciunile
sa capete putere si eficienta. Nu va veti simti diferit,dar va veti afla în posesia unei puteri invizibile si minunate, chiar acum, o putere de care nimeni nu va va mai putea lipsi. Ea va creste în interiorul fiintei dumneavoastra.
Nu va trece multa vreme pâna când va deveni evident pentru toti cunoscutii faptul ca ceva anume este
diferit. Nu ma refer la conceptele religioase. Credinta nu are nimic de-a face cu religia. Religia a adoptat credinta, care exista în oameni cu mult înainte.

Acum, daca v-ati rugat sa capatati credinta, a venit vremea sa aflati si al doilea secret despre rugaciune.
Majoritatea oamenilor se roaga pentru lucruri jenant de marunte. De ce? Puterea creatoare a universului a ascultat toata viata rugaciunile dumneavoastra si a fost gata sa faca schimbari spectaculoase, uriase, pentru a va binecuvânta pe dumneavoastra si pe cei pe care-i iubiti.
Totusi, aproape întotdeauna ne rugam pentru lucruri neînsemnate, ca o slujba ceva mai rasarita, o casnicie ceva mai buna (exista oameni care se roaga sa aiba o casnicie suportabila!), ceva mai multi bani. De ce sa nu îndrazniti mai mult? Am informatii dintr-o sursa de înalta autoritate ca asa trebuie sa procedati.
Puteti începe chiar acum. Va sugerez sa va rugati ca veniturile personale sa va creasca spectaculos. Haideti.
Va recomand s-o faceti! Dupa aceea, v-ati putea ruga ca toate relatiile dumneavoastra sa fie uluitor de bune. Nu doar acceptabile. Rugati-va cu lux de amanunte pentru unele lucruri pretioase, de exemplu: „un sot (sau o sotie) incredibil(a), care sa-mi daruiasca o casnicie plina de romantism, forta, mângâiere si prietenie adânca si frumoasa”.
Daca nu sunteti casatoriti si v-ati dori sa fiti, de ce sa nu va rugati sa aveti parte de o iubire ca-n povesti,
care sa duca la o casnicie trainica, plina de romantism,fericire, dezvoltare personala pentru ambii soti si experiente agreabile si captivante?
De ce sa nu va transformati locul de munca? Va puteti ruga sa fiti o adevarata binecuvântare pentru cei
cu care lucrati si sa va faca placere sa munciti împreuna, sa fiti un catalizator al creativitatii si întelepciunii, iar oamenilor sa le placa în mod deosebit sa lucreze cu dumneavoastra.
Rugati-va sa lucrati pentru o companie incredibila si luminata, care sa deschida noi orizonturi
pentru schimbari spectaculoase în sfera afacerilor.
Ideea este evidenta. Pentru forta creatoare care a modelat universul (si îl remodeleaza în fiecare moment!) este la fel de usor sa va raspunda îndeplinindu-va rugaciunile, fie ca-i cereti lucruri mari si minunate, fie ca-i solicitati doar lucruri marunte.

Related:  Ce se ascunde in spatele proiectiilor?

Rugaciunea este o forma creatoare de parteneriat între vointa si viziunea dumneavoastra si puterea creatoare a fauritorului universului.
Am credinta ca sunteti cu adevarat chemati sa colaborati în procesul de creatie, în fiecare domeniu al vietii. 

Îndrazniti ceva care sa merite cu adevarat!

Ei bine, eu va sugerez ca în fiecare zi sa îndrazniti sa va rugati pentru ceva cu adevarat important. De ce nu?
De exemplu, când vedeti ceva care va cam deceptioneaza– în oglinda, în casa, în programele de stiri – de ce sa nu va rugati pentru o transformare cu adevarat minunata?

Mai exista înca un secret care va da cu adevarat putere tuturor rugaciunilor dumneavoastra. Dupa ce mintea va sti pentru ce vreti sa va rugati, trimiteti gândul împreuna cu simtirea care vine din adâncul inimii, chiar în mijlocul pieptului. Acesta este locul de unde pornesc adevaratele rugaciuni, nu din cap! Acum sunteti cu adevarat în posesia unuia dintre cel mai bine pastrate secrete ale vietii.
Adevaratele rugaciuni sunt formulate în minte si sunt trimise din inima. Este o asociere minunata, cu efecte sigure. Am fost conceputi sa functionam în acest fel.
Încercati sistemul, chiar acum. Va veti da seama imediat ca difera de vechiul obicei de a va ruga. De fapt, veti trai curând o experienta absolut uluitoare: veti sti pur si simplu, imediat ce veti trimite  rugaciunea din inima, ca i s-a si raspuns. Asta nu înseamna ca veti vedea rezultatul imediat, ci ca veti capata un fel de cunoastere a faptului ca dorinta vi se va îndeplini. În rest, va mai trebui sa treaca o perioada de timp, în care veti urmari desfasurarea detaliilor.

În fine,va voi prezenta si al treilea secret, care, combinat cu celelalte, va va conduce spre o transformare atât de revolutionara, încât multa vreme de acum înainte veti zâmbi când va veti gândi cum a putut o rugaciune sa va schimbe într-atât viata, facând-o practic de nerecunoscut.
Secretul este acesta: dupa ce v-ati facut rugaciunea, de-ta-sa-ti-va. Zâmbiti, scoateti un oftat de usurare si detasati-va.
Lasati-o sa zboare spre ceruri ca o pasare cu aripi gratioase.
Daca aveti în continuare o senzatie de tulburare în piept, ca si cum nu v-ati fi desprins de ea, înseamna ca nu v-ati detasat. Rugaciunea, la fel ca o pasare legata de picior, nu poate ajunge la ceruri daca inima dumneavoastra o retine. Lasati-o sa plece si sa pluteasca. Zâmbiti si lasati-o sa-si ia zborul.

Related:  Legile Belagine sau Legile Lui Zamolxe - III

Un mic secret suplimentar: deoarece va aflati în legatura directa cu Creatorul universului, de ce sa nu va
rugati mai des pentru cele mai pretioase lucruri, cum ar fi acela de a va transforma continuu într-o fiinta cu adevarat mareata, înteleapta, iubitoare, care raspândeste în jurul ei – într-un mod contagios – bucurie, încredere, speranta si iubire? Nu este doar o posibilitate, ci va fi absolut real, daca veti îndrazni pur si simplu sa va rugati pentru aceste lucruri cu adevarat marete.

Totusi, ne aflam pe Pamânt pentru a ne trai viata sub toate aspectele, asa ca sa nu va gânditi niciun moment ca n-ar trebui sa va rugati pentru orice lucru bun pe care vi-l doriti cu adevarat,fie ca este vorba despre o masina splendida, o relatie frumoasa sau o casa anume pe plaja din Maui. Rugaciunea pentru orice lucru care va este drag este un act intim si dinamic de angajare alaturi de fauritorul tuturor acestor lucruri minunate. Este un act de recunoastere a acelei puteri creatoare si a iubirii care v-a dat viata.
Uitându-ma în urma, la mai bine de un deceniu de viata de când am început aventura aplicarii acestor
secrete incredibile, observ o adevarata revolutie în toate privintele: în casnicie, cariera, prietenie, creativitate, activitati recreative, învatatura. De când ma trezesc dimineata si pâna seara, când merg la culcare, sunt practic împresurat de uluitoarele si deseori neverosimilele raspunsuri la rugaciunile mele.
~Dr. Marc Gitterle [este coautorul unei carti în curs de aparitie,No Effort Healing (Vindecarea fara efort)].

2 Replies to “Trei secrete”

 1. Să iubești câmpul cu flori,

  Dar și cerul plin de nori!

  Să iubești marea și munții,

  Cum iubește mama pruncii!

  Și pe mare merg vapoare,

  În munți – cerbi și căprioare.

  Florile prin poienițe

  Sunt ca mama cu fetițe.

  Și padurea cu bujori-

  Poiana plină de flori.

  Astea toate le iubim-Doamne,

  cum să-Ți mulțumim!

  Autor Cosmoiu Madalina-

  Iubire de frumos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.