Cand incetezi sa mai judeci, pui capat unui intreg mod de viata

” Este mai usor decat crezi sa ramai pozitiv cand esti inconjurat sau cufundat in “negativitate”. Secretul este sa incetezi sa mai judeci, sa nu judeci dupa aparente.
Calea de a iesi din starea de judecare este sa intri in starea de recunostinta. Cand incetezi sa mai judeci, pui capat unui intreg mod de viata. Este un miracol.
Atunci cand recunostinta inlocuieste judecarea, linistea iti cuprinde tot corpul, blandetea iti inconjoara sufletul, intelepciunea iti umple mintea.
Lasa recunostinta sa inlocuiasca judecata si intreaga ta experienta a vietii se va imbunatati, in cinci secunde.
Asta inseamna sa ramai recunoscator oricare ar fi rezultatul. Cand te confrunti cu un rezultat sau experienta nedorita, opreste-te si spune in gand: ” Iti multumesc Doamne pentru acest Dar si pentru comoara pe care mi-o aduce.” Chiar daca nu o poti vedea chiar atunci, Viata iti va dovedi acest lucru daca-i vei da o sansa. …
Si cum poti sa fii in starea de recunostinta chiar si atunci cand imprejurarile sunt triste? Prin faptul ca stii ca fiecare moment din viata reprezinta o oportunitate extraordinara pentru tine ca sa declari, sa exprimi si sa traiesti experienta interioara a Divinitatii care se afla in tine.”
„Rugăciunea noastră nu este o cerere. Este o confirmare, firesc cuvânt de recunoștință. Este o conștientizare a faptului că ceea ce avem nevoie este deja pe cale de a apărea, în realitatea prezentă, iar noi pur și simplu noi nu cunoașțem cum se va întâmpla asta,…încă.” Neale Donald Walsch

-Să nu uiţi niciodată că cele mai frumoase zile nu sunt niciodată frumoase pentru toţi!
-Când fratele tău te obideşte pe nedrept, ar trebui să suferi mai mult pentru el decât pentru tine.
-Nu trebuie să ne mirăm, nici să ne plângem de nerecunoştinţa semenilor.Recunoştinţa este mai rară decât binefacerea şi mai presus de ea.
-Când cineva ne dovedeşte recunoştinţa el ne dăruieşte mai mult decât i-am dat.
Monseniorul Vladimir Ghika

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.