Rezolvarea Karmica

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Rezolvarea karmica Rezolvarea karmica este procesul de recapatare a integritatii.O obtinem atunci cand ne indreptam greselile.Aceasta definitivare deschide calea spre depasirea povestilor noastre si ne ofera accesul la iubirea de sine pe care o meritam.

Rezolvarea karmica reprezinta procesul de vindecare a relatiei cu noi insine,cu ceilalti si cu lumea.Trebuie sa fim atenti si sa nu abordam aceasta sarcina prin intrebarea :
„Care este minimul de lucruri ce trebuie facute pentru a scapa ?” sau ” Ce anume imi va imbunatati reputatia in ochii celor implicati ? ” .In schimb ,dorim sa cautam actiunea care sa ne faca sa ne recapatam integritatea.Trebuie sa intrebam : „Ce pot face pentru a-mi echilibra balantele karmice ? ” .Si trebuie sa fim dispusi sa auzim raspunsul care vine din interior.Va promit ca ,daca va asumati proiectul de a va recapata integritatea,veti primi mai multa iubire ,pace si libertate interioara decat v-ati imaginat vreodata .

Atunci cand balantele karmice sunt echilibrate,ne deschidem in mod natural la noi niveluri de respect de sine si de valoare.Numai atunci vom simti ca meritam sa ne manifestam dorintele cele mai profunde si sa ne bucuram de abundenta Universului.

Atat timp cat suntem coplesiti de sentimente de vina si de regret,vom ramane orbi in fata maretiei noastre.Pana nu ne indreptam greselile,vom continua sa ne pedepsim pe noi insine si vom atrage experiente care sa ne oglindeasca sentimentele negative ascunse in interior.Mintea noastra poate uita greselile facute,insa inima isi aminteste intotdeauna.Cunoasterea launtrica ne cere sa ne echilibram ceea ce am incalcat.Nu vei putea sa te uiti in ochii fiecarei persoane pe care ai ranit-o ,in interiorul tau te vei considera ca nu esti o persoana buna si nu vei simti ,asadar,niciodata ca meriti cu adevarat toata iubirea si iertarea si nu vei fi liber sa iesi din drama personala.

edenboutique.ro/

Odata ce ne echilibram balantele interioare si ne recapatam integritatea,nu vom mai fi trasi inapoi de vechile sentimente si ganduri legate de aceste intamplari.Se va instaura o stare de relaxare interioara.Echilibrarea balantelor din interior ne aliniaza din nou la Sinele nostru superior.
Indreptarea greselilor este un dar pe care ni-l oferim noua insine.Atunci cand ne vom pune in ordine trecutul si ne vom simti bine pentru ca ne-am echilibrat balantele interioare ,putem incepe apoi procesul uimitor al iertarii de sine.

Autoindreptarea.
Procesul iertarii ne indeamna sa cream noi comportamente pentru a ne vindeca relatia cu noi insine.Trebuie sa privim in interior,deoarece pentru fiecare dintre noi aceste atitudini vor fi diferite.A sosit momentul sa va luati un angajament de a va respecta pe voi insiva acolo unde v-ati agresat candva.Iata cateva sugestii pentru a va transforma relatia cu voi insiva:
-Spuneti adevarul,atat voua cat si altora.
-Facati-va timp pentru cei dragi.
-Programati-va un timp in fiecare zi pentru a iesi la o plimbare,pentru a lua legatura cu alte persoane si pentru a impartasi ce este cu adevarat important pentru voi.
-Meditati in fiecare zi.
-Aveti grija de mintea si corpul emotional,petrecand un timp de solitudine (scriind in jurnal,citind,rugandu-va ).
-Respectati-va limitele si ascultati-va simtul interior a ceea ce pare bun sau nu.
-Creati in fiecare zi o legatura cu Divinitatea.
-Platiti facturile la timp si nu ramaneti cu datorii.
-Creati-va timp pentru a recunoaste tot ceea ce sunteto,pentru bucuria pe care o aduceti altora si pentru ce oferiti in lume.
-Mancati alimente hranitoare si opriti-va din mancat atunci cand vi s-a umplut stomacul ( eu as sugera sa nu ajungeti chiar sa-l umpleti ) .
-Fiti recunoscatori in fiecare zi pentru tot ceea ce aveti .

Corectarea ne elibereaza de trecut si de povestile noastre.Ne garanteaza o viata fara limitarile povestii personale.Ne binecuvanteaza cu cele mai mari daruri: respectul si iubirea de sine.Atunci cand intram pe usa iertarii si incepem sa ne tratam pe noi insine si pe altii cu iubire si compasiune,se naste o noua realitate.

Related:  Cele Trei Comori

Alegerea iertarii inseamna sa ne facem o promisiune ca nu vom mai folosi trecutul pentru a ne pedepsi si ca vom avea mare grija de noi insine. Atunci cand vom putea sa ne iubim cand suntem nebuni, ranchiunosi, gelosi sau tristi, vom fi cu adevarat liberi.Pentru a incepe, avem nevoie doar de dorinta de a ne ierta pe noi insine in totalitate.
Nimeni nu ne poate obliga sa iertam.
Numai noi putem face acest lucru in prezent.

Pasi activi pentru vindecare

1.Priviti inapoi in viata voastra si faceti o lista cu oamenii pe care i-ati ranit in vreun fel,pe care i-ati tradat sau tratat rau.Permiteti-va sa vedeti fetele celor din trecut – fosti colegi,fosti angajati sau parteneri – si observati sentimentele care apar in timp ce va ganditi la ei.Pe o foaie de hartie ,scrieti numele persoanei,alaturi o mica descriere a ceea ce ati facut sau nu ati facut care v-a indus o stare de rau in legatura cu voi insuva.Apoi respirati profund,inchideti ochii si intrebati-va : „Ce pot face pentru a echilibra lucrurile cu aceasta persoana si pentru a-mi reface simtul integritatii? „.

2.Scrieti toate modalitatile prin care va raniti in fiecare zi.Includeti atat atacurile evidente ,cat si pe cele mai putin concludente.Nu va tineti de cuvant?Va angajati in relatii sau comportamente care stiti ca nu sunt spre binele vostru cel mai inalt? Va cenzurati atunci cand vreti sa spuneti adevarul? Puteti fi ajutati in acest demers ,daca va ganditi la fiecare domeniu important din viata -corpul fizic,relatiile,banii,casa,mediul din jur-si va intrebati : „Ce compromis fac in acest domeniu? „

3.Proiectati un plan de actiune menit a indrepta atacurile facute asupra voastra si a altora.Ce trebuie sa faceti in lumea exterioara ca sa va echilibrati din punct de vedere karmic ,ori pentru a va ierta pe voi insiva si a va intoarce la o stare de iubire de sine? Aveti grija ca planul vostru sa fie concis si obiectiv.Ce vreti sa faceti cu exactitate- si pana cand? Poate va este de ajutor sa rugati un prieten -cineva in care aveti incredere – sa va verifice si sa va ajute in acest proces.

Contemplare
„Magicul are loc atunci cand imi refac integritatea personala ” .

Debbie Ford

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.