Testul celor patru usi

Learning-mind.com iti propune un test psihologic banal, dar care te va uimi pur si simplu prin rezultatele sale si prin ceea ce dezvaluie despre cele mai intime sentimente ale tale. Un test pseudopsihologic despre tine, despre tine fara masti si haine!

Prin urmare, sa incepem testul. Imagineaza-ti ca vrei sa intri intr-o camera, iar in jurul tau sunt patru usi: o usa neagra, o usa roz, una alba si una albastra. In ce ordine deschizi cele 4 usi? Care este prima usa pe care o deschizi? Care este cea de-a doua? Cea de-a treia? Cea de-a patra? Noteaza-le ordinea in care le deschizi pe o foaie de hartie.
testul-celor-4-usi1

 Fii sincer(a) cu tine. Nu trage cu ochiul la interpretarile noastre inainte de a alege ordinea in care deschizi usile. Pentru ca rezultatele sa fie cat mai elocvente, este important sa nu trisezi. Dupa ce ai raspuns cerintelor testului, treci la pasul urmator si citeste interpretatile testului.

Loading...

 P.S. Daca nu vrei sa deschizi toate usile, ai acest drept. Poti sa nu le deschizi pe toate. Noteaza-le pe cele pe care le deschizi pe o foaie de hartie, apoi citeste interpretarile de mai jos.

 
Uşa albastră reprezintă munca ta, profesia.

 
Uşa roz reprezintă dragostea, relaţia ta de dragoste.

 
Uşa albă reprezintă viaţa personală (dar şi stima de sine şi felul în care te percepi).

 
Uşa neagră reprezintă moartea în sens simbolic, demonii interiori pe care trebuie să-i invingi, vulnerabilităţile tale pe plan emotional.

 
In cazul in care PRIMA USA pe care ai ales sa o deschizi este:

 

Usa alba – esti o persoana care are incredere in sine si isi cunoaste propriile capacitati. Tii suficient de mult la tine incat sa stii cat valorezi.

 

Usa roz – esti indragostit(a) si iubesti sau iti doresti sa iti gasesti sufletul pereche si sa fii intr-o relatie.

 

Usa albastra – aspectul vietii care are cea mai mare prioritate pentru tine la momentul actual este cariera. Fie ca este ceea ce iti doresti si te face fericit(a), fie ca urmaresti sa te realizezi pe plan financiar, investesti cel mai mult in cariera ta in detrimentul celorlalte aspecte ale vietii tale.

 

Usa neagra – esti o fire introspectiva ce are uneori tendinta de a se inchide in sine. Trebuie sa inveti sa iti stapanesti demonii interiori deoarece cazi adesea in bratele negativismului si ale depresiei, ceea ce iti poate influenta negativ starea ta sufleteasca.

 
In cazul in care CEA DE-A DOUA USA pe care ai ales sa o deschizi este:

 

Usa alba – chiar daca ai tendinta de a te pune uneori pe un plan secundar, ai stima de sine. Te accepti asa cum esti si tii la propria persoana.

 

Usa roz – Sentimental vorbind, ai reusit sa atingi starea de echilibru. Esti impacat(a) si in armonie cu tine insuti/insati. Acest lucru se datoreaza fie faptului ca te afli intr-o relatie armonioasa si placuta, fara probleme, fie faptului ca esti o persoana echilibrata.

 

Usa albastra – Investesti suficient de mult timp in munca si in latura profesionala a vietii tale in detrimentul celorlalte aspecte ale vietii, poate la fel de importante. Posibil ca te-ai refugiat in munca pentru a-ti umple timpul si golurile din viata ta.

 

Usa neagra – Desi tendinta nu este la fel de pronuntata ca in cazul in care usa neagra ar fi fost prima usa pe care ai deschis-o, cateodata tinzi sa te retragi din lumea exterioara, indepartandu-te de cei din jur.

 
In cazul in care CEA DE-A TREIA USA pe care ai ales sa o deschizi este:

 

Usa alba – Stima de sine nu este ridicata si acest lucru, in ciuda faptului ca esti un om deosebit si ai abilitati speciale, te poate trage mult inapoi. Iti adresezi in permanenta intrebari si te incearca adesea un sentiment de singuratate si de vulnerabilitate. Cateodata lasi impresia ca ai renuntat sa participi la propria viata.

 

Usa roz – Este foarte posibil sa te afli intr-o relatie care stagneaza si in care nu te simti 100% implinita. La fel de posibil este sa-ti fi negat tie insati dreptul de a iubit si de a fi iubita.

 

Usa albastra – te afli intr-un job in care te simti confortabil si care iti aduce satisfactie si implinire.

 

Usa neagra – fie ca o realizezi sau nu, in unul din domeniile vietii tale esti nefericita si suferi. In acest domeniu, ai sentimentul puternic ca iti lipseste ceva. Ca sa afli care este acest domeniu, gandeste-te care este cea de-a patra usa pe care ai ales sa o deschizi. Ultima usa deschisa iti arata care este aspectul vietii in care te simti incompleta, neimplinita.

 
In cazul in care CEA DE-A PATRA USA pe care ai ales sa o deschizi este:

 

Usa alba – Ai renuntat la viata personala si la multe din visurile si dorintele tale. Stima ta de sine este scazuta si uneori te simti vulnerabil(a). Adesea, barbatii/femeile care aleg usa alba drept ultima usa pe care o deschid sunt cele care au renuntat la ei insisi/ele insele, pierzandu-se pe sine in favoarea responsabilitatilor legate de familie, casa si camin.

 

Usa roz – Nu esti deloc fericita din punct de vedere sentimental. Acest lucru poate fi cauzat fie de faptul ca te afli intr-o relatie complet stagnanta, care nu progreseaza deloc, fie de faptul ca nu ai acordat suficienta atentie acestui aspect al vietii tale.

 

Usa albastra – Te afli intr-un job pe care nu il faci cu placere, ci doar pentru ca “trebuie” si pentru ca iti furnizeaza posibilitatea de a te intretine si de a obtine anumite venituri.

 

Usa neagra – Esti o fire optimista si deschisa, careia ii place sa priveasca partile pozitive ale vietii. Ai o mare dorinta de a trai si de a te bucura de viata asa cum este ea.

loading...

Related:  Horoscop persan
Anunțuri publicitare

3 comments for “Testul celor patru usi

 1. Monicuta
  22/01/2014 at 9:45

  Daniela, da-mi voie sa te contrazic, dar testul este valabil numai 75% in ce ma priveste.Dar cei 75% s-au potrivit ca o manusa.
  Multumesc si sa ne mai dai teste.

 2. Anina93
  22/01/2014 at 23:45

  Ma regasesc in acest test. Stiu ca trebuie sa schimb ceva. Iti doresc cat mai multe articole. Multumesc!

 3. Geta
  25/01/2014 at 21:31

  Testul a fost exact la ce imi pun energia acuma : albastru. alb, roz , negru = cariera 😉

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.