Devenim ceea ce gandim

  Atragem toate lucrurile asupra carora ne concentram sau, altfel spus, devenim noi însine ceea ce gândim tot timpul.

Ceea ce nu înteleg oamenii în general este faptul ca nu atragem ceea ce vrem, ci ceea ce ne mentine captiva atentia. Aproape toata lumea vrea sa aiba mai multi bani, asa ca este evident ca a vrea pur si simplu nu reprezinta cheia pentru a avea.
      Daca treceti în mod curent prin stari de anxietate, lipsuri, depresii sau neputinta de a atrage ceea ce doriti,trebuie sa analizati felul în care au aparut toate acestea în viata dumneavoastra. Trebuie sa observati care a fost schema prin care le-ati materializat. Toate s-au manifestat în realitatea dumneavoastra de zi cu zi deoarece – în mod constient sau nu – v-ati concentrat asupra lor.
      Daca nu aveti înca ceea ce vreti, înseamna ca nu creati un tipar vibratoriu adecvat. Mai simplu spus, va concentrati asupra a ceea ce nu vreti în loc de ceea ce vreti.
Toate obstacolele pe care le întâlniti în viata sunt consecinte ale unei inadecvari vibratorii. Pâna când nu veti hotarî în mod constient sa intrati pe un nivel vibratoriu superior, veti ramâne blocati acolo unde sunteti.

      Deci secretul este acesta – Daca schimbati felul în care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se vor schimba.
Asadar, cum vedeti dumneavoastra viata? În esenta,ea se bazeaza pe ceea ce credeti ca este adevarat în ceea ce va priveste. În acest fel se determina nivelul dumneavoastra de asteptari. Asteptarile sunt bazate pe ceea ce credeti în legatura cu limitele personale, cu lipsurile si cu perspectiva pesimista asupra posibilitatilor pe care le aveti.
      Credintele acestea formeaza baza viziunii dumneavoastra asupra vietii, iar perceptia respectiva este cea care va creeaza realitatea. Deci, ceea ce aveti sau nu aveti ori ceea ce puteti sau nu crea va fi determinat de limitele pe care vi le fixati singuri si pe care le identificati cu posibilitatile personale.
       Sursa de energie interioara a fiecaruia este nelimitata.
Deoarece sunteti una cu sursa aceasta de energie sau cu mintea creatoare universala, si posibilitatile dumneavoastra sunt nelimitate. Totusi, sursa de energie nu poate functiona decât împreuna cu dumneavoastra si pentru dumneavoastra atunci când sunteti în armonie cu ea.
Sursa de energie sau mintea creatoare universala are capacitatea constanta de a putea furniza orice lucru pe care ni-l putem imagina. Primeste comenzi 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamâna. Nu se opreste niciodata, nu-si ia concedii de odihna sau de boala si nici zile libere. Este mereu acolo, pentru a prelua ordinele si a va furniza ceea ce ati cerut.
      Daca acesta este adevarul, atunci de ce unii oameni sunt capabili sa acceseze acest flux, în timp ce altii se simt separati de el? Raspunsul este simplu. Daca ni se ofera întotdeauna ceea ce cerem si totusi în viata noastra continua sa se manifeste lipsuri, înseamna ca rezistenta noastra este cea care nu permite transformarea dorintelor în realitate.
     Noi suntem cei care opunem rezistenta fluxului natural care îndreapta catre noi tot ce ne dorim.

Related:  Gandul este cel care atrage binele sau raul in existenta noastra

Daca universul se bazeaza pe legile energiei si atractiei, ceea ce sugereaza ca totul vibreaza cu o anumita frecventa, înseamna ca dumneavoastra vibrati la o frecventa aflata în contradictie cu ceea ce doriti.
     De aceea am avut eu atât de multe probleme financiare mai bine de 40 de ani. Nu avea nimic de-a face cu banii. Eu nu eram în armonie vibratorie cu dorintele mele. În schimb, cream rezistenta fata de ceea ce doream,încercând în acelasi timp sa atrag banii.
     Gândurile care amplifica lipsurile, limitarile, frica sau lipsa de valoare personala determina manifestarea unei contradictii energetice. Aceasta creeaza un câmp de neîngaduinta. În esenta, suntem în dizarmonie cu dorintele noastre.
Amintiti-va ca faceti parte din mintea creatoare universala.
      Daca intrati într-o stare mentala care nu opune rezistenta, ceea ce înseamna sa fiti în armonie cu dorintele dumneavoastra, atunci sursa de energie sau mintea creatoare universala va lucra în armonie cu acestea. În aceasta privinta, nu are de ales. Poate actiona numai potrivit gândurilor si sentimentelor care nu manifesta o contradictie vibratorie cu dorinta dumneavoastra.
Nu trebuie sa va lasati coplesiti de aceste lucruri.
De fapt, nu trebuie sa faceti nicio schimbare. Spuneti-va doar: „Detin controlul deplin asupra gândurilor mele, pentru ca ele sa-mi accepte chiar acum materializarea dorintei. Foarte important este faptul ca nu conteaza ce am gândit înainte sau cât timp am gândit în alt fel, nici cât de multe tensiuni se manifesta acum în viata mea.
Intentionez sa opresc chiar astazi generarea altor gânduri contradictorii – unul câte unul.”
Apoi puneti în aplicare acest lucru afirmând: „Pot crea orice doresc, deoarece refuz sa ma las condus în viata de ceva sau de cineva care nu se afla în armonie cu dorinta mea. Îngadui ca orice dorinta a mea sa se materializeze chiar acum.”
       Dupa ce veti activa destul de des gândul acesta, el se va transforma într-un obicei si va elimina rezistenta care se opunea transpunerii dorintei în realitate. Exersând calea opunerii unei rezistente minime, nu va mai fi vorba despre ceea ce alegeti, ci despre ceea ce deveniti. Acum încep miracolele sa se întâmple cu adevarat. si vor continua sa se întâmple pe tot parcursul vietii, atât timp cât va veti concentra asupra a ceea ce vreti, si nu asupra a ceea ce nu vreti.
       Deci nu va irositi 40 de ani din viata creând în sens invers. Învatati din aceasta lectie a mea si veti deschide usa abundentei pentru tot restul vietii.

Related:  Totul începe de la un simplu gând

Dr. Robert Anthony

Dr. Robert Anthony este o figura legendara în peisajul dezvoltarii personale si autor al multor carti, printre care si Beyond Positive Thinking („Dincolo de gândirea pozitiva”).

2 Replies to “Devenim ceea ce gandim”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.