Magnetism

vivre.ro

~Tot ce exista in Univers este magnetic, si totul are o forta de atractie magnetica,inclusiv gandurile si 1898135_668393203222709_1721059619_nsentimentele tale.

~Frecventa ta de vibratie este determinata de sentimentele tale, indiferent daca acestea sunt pozitive sau negative.
Tu atragi catre tine persoane, situatii si evenimente care vibreaza pe aceeasi frecventa.

~Tu iti poti schimba frecventa de vibratie in orice moment prin schimbarea starii tale de spirit, iar circumstantele din jurul tau se vor schimba la randul lor, adaptandu-se la noua frecventa.

edenboutique.ro/

~Daca ti se intampla ceva neplacut, tu poti schimba aceasta stare de lucruri.
Nu este niciodata prea tarziu, pentru ca tu iti poti schimba oricand doresti starea de spirit.

~Multi oameni isi lasa starea de spirit pe pilot automat, ei reactioneaza in plan emotional la ceea ce li se intampla, fara sa isi dea seama ca sentimentele lor reprezinta cauza

Rhonda Byrne

Adesea ne grabim sa-i aratam cu degetul pe ceilalti,facandu-i pe ei responsabili pentru furia noastra,pentru frustrarea noastra si pentru celelalte emotii negative.Credem cu tarie ca ei ne-au indus starea noastra negativa.Dar exista oare un alt mod de a vedea acest lucru?Un alt mod care ne atribuie noua responsabilitatea – asa cum ne revine de fapt?Exista un proverb:”Cand aratam cu un deget spre celalalt,trei degete se indreapta spre noi!” .Aceasta ne reaminteste ca,in fiecare situatie,avem puterea de a alege.Noi alegem sa acceptam emotiile negative care apar in interiorul nostru si,de asemenea,avem libertatea de a alege emotiile pozitive si sa vedem astfel situatia intr-un mod complet diferit.
Sri Vasudeva

melimeloparis.ro savonnerie.ro

Related:  Vibratia este actiunea gandului

4 thoughts on “Magnetism

  1. De un an si mai bine, tot incerc sa-mi schimb frecventa. Cred ca am ramas la nivelul de incercare, caci in exterior lucrurile stau APROAPE la fel, cu ceva schimbari.Mai lent magnetismul meu, asa de lent incat regulile ce le postezi parca raman la nivel de mit.
    Oricum exista si asta, chiar daca nu pentru mine. Pentru altii sigur-da, caci altfel nu ai fi postat articolul.
    Frumos!

    1. Avem in noi o agresivitate interioara care declanseaza agresivitate in ceilalti in mod inconstient.Prin meditatie putem schimba starea noastra interioara,Eu practic SAHAJA YOGA si ma ajuta.
      SUCCES!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro