Selene 580 –o protectie sacra

seleneSelene( asteroidul 580) -Luna Alba este cel mai curat loc din horoscop asociat  cu karma noastra usoara. Energia acestui asteroid ne arata calea Luminii dar prin lumina faptelor noastre bune, prin utilizarea darurilor noastre pentru oameni. La cel mai inalt nivel spiritual, Selene se manifesta in noi prin atruism, disponibilitate, creativitate, trezirea supraconstiintei, puterea incredibila a spiritului. Supraconstiinta este legata de natura noastra divina, ea cunoaste toate vietile trecute si viitoare, este Dumnezeul nostru interior (scanteia) care stie exact drumul pe care trebuie sa-l urmam pentru a atinge perfectiunea.
O data la 7 ani, Selene se intoarce pentru fiecare dintre noi “acasa’ si poate fi una dintre cele mai stralucitoare perioade din viata noastra cand o putere mai mare ne intinde o mana de ajutor, ne lasa daruri si asta in functie de merite, fapte bune. Selene este “ mama cea buna” care  stie sa recompenseze faptele bune ale copiilor ei. Deci la 7, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63 , 70, 77, Selene isi face aparitia in viata noastra iar un tranzit puternic poate activa  harul nostru divin cu care putem schimba lumea din jurul nostru. Ea se ocupa de binele pe care il facem oamenilor din jurul nostru dar nu trebuie sa uitam ca nu tot binele poate fi o binecuvantare. Unii pot crede ca a face un bine cuiva inseamna a-i darui ceva  dar Selene ne spune ca a face bine cuiva inseamna a-l ajuta sa-si foloseasca darurile personale in bine. O mama buna nu este atunci cand ea face totul doar pentru a nu-si pune odrasla  la munca nu, o mama buna isi incurajeaza copilul sa fie responsabil de mic, sa rezolve prin puterile lui mici anumite sarcini, sa respecte tot ce este in jurul lui, sa fie drept, creativ, sa cultive adevarul.

 

Influenta lui Selene in viata noastra  cunoaste trei trepte de dezvoltare. Odata cu nasterea noastra, prima treapta a lui Selene face sa culegem ce am semanat in vietile trecute. De obicei, la acest nivel, ignoram de cele mai multe ori  indrumarea ei, nu simtim influenta ei, preferam binele in termenii nostri umani, suntem multumiti cu ceea ce am primit.
Ajunsi la nivelul doi, Selene ne deschide ochii, inspiratia dar adesea destul de superficial, inconstient. In  cele din urma, toata lumea primeste ceea ce merita, nivelul doi de manifestare a lui Selene ne spune ca ne intalnim cu masura faptelor noastre bune din aceasta viata.
Nivelul trei al lui Selene aduce o trezire a altruismului, a binelui care trezeste binele in jur, a armoniei care atrage armonia, a adevarului care imbie adevarul, a sinceritatii care trezeste sinceritatea celorlalti. Calea superioara a lui Selene se manifesta destul de rar si doar in hartile marilor initiati, profeti, salvatori, ghizi spirituali.
Al treilea nivel al lui Selene arata ca depunem toate eforturile pentru a-i dezvalui puterea, devenim un spirit luminos care isi cauta indrumare in Dumnezeu. Odata spiritul luminat de Selene, putem deveni constienti de misiunea noastra, putem sa iesim din cercul karmei, devenim o lumina ce lumineaza atat viata noastra cat si a celor din jurul nostru.

loading...

 

Selene este cantitatea de lumina  adusa din vietile trecute care asemeni seleniului va lumina din nou daca vom dezvolta in continuare energia acestui asteroid. Asa cum Seleniul ( elementul chimic Seleniu a fost numit dupa Selene din mitologia greaca)pur isi creste conductivitatea de o mie de ori atunci cand este mutat de la intuneric la lumina puternica a Soarelui, si noi, devenim un “seleniu luminos “, atragem protectia lui  Selene daca folosim “combustibilul” necesar aprinderii Seleniului natal si asta in functie de semnul lui Selene. Casa astrologica unde apare Selene este locul unde putem folosi pe Selene ca sa evoluam, sa ajungem la ultimul ei nivel.

 

Mitologie

 

Selene este descrisa ca o femeie foarte frumoasa  pe un cal sau care conduce un car tras de o pereche de armasari cu aripi. Ea avea pe cap o coroana sub forma de semiluna si o mantie stralucitoare. Uneori ea este descrisa ca o femeie ce conduce o pereche de boi, semiluna fiind comparata cu coarnele unui taur. Ea este numita “ ochiul noptii”. Potrivit mitologiei, Selene l-a vazut pe Endymion, un cioban, adormit într-o pestera de pe Mt. Latmus. In timp ce se uita la el, s-a indragostit nebuneste de el, a inceput o aventura cu Endymion, iar impreuna au avut cincizeci de fete. Dar Endymion, fiind, muritor, a inceput sa imbatraneasca iar Selene, speriata ca il pierde, a cerut lui Zeus sa-i acorde lui Endymion somnul etern. Deci, Endymion a ramas vesnic tanar dar a dormit  pentru totdeauna. In  timp ce el a visat  ca tine luna in brate, Selene i-a nascut  cincizeci de fiice. Selene este un favorit al multor poeti, mai ales in poeziile de dragoste.  Se spune ca razele lunii Selene mangaie muritorii in timp ce dorm.
Selene, este mama fructuoasa si este onorata  la Luna Plina si in zilele din preajma lunii pline. Ea este, de asemenea, un profesor al magicienilor. Selene “aprinde “ noaptea, lumineaza sufletul, induce somn, vise profetice, are control asupra timpului, iubeste fara limita, forteaza vesnicia unei relatii. Negativ, Selene este schimbatoare sau ca in mit, uraste schimbarea fortand un final la fel ca in povestea ei cu Endymion.
Selene reprezinta noaptea in care luna straluceste in toata maretia ei, purifica, aduce taina cerului pe pamant. In aspecte benefice, ofera purificare, spiritualitate, renuntarea la egou, succes si sprijin prin proiecte de binefacere. Aspectele nefavorabile conduc la indoieli, cadere morala si spirituala, ea inhiba protectia si sprijinul luminii divine.

 

Selena(Luna Alba) in Berbec

Aceasta pozitie indica de obicei un spirit curajos, un razboinic nobil ce stie sa protejeze ceea ce este sacru pentru el. Deseori, Selene aici indica karma unui soldat care si-a sacrificat viata pentru tara. Probabil, aveti aceeasi tendinta si in aceasta viata, sacrificiul si curajul vostru ii pot inspira pe ceilalti. Cel mai probabil, sunteti optimisti, increzatori si puteti uita cu usurinta ceea ce a fost gresit. Stiti cum sa incepeti ceva nou, stiti foarte bine sa plantati semintele unui nou inceput. Aceste calitati va protejeaza in aceasta incarnare. Nu trebuie sa va pierdeti optimismul, calitatea de razboinic. Lasitatea, pasivitatea , indiferenta sunt in dezacord cu puterea pe care v-o da Selene. Cel mai probabil, aveti o relatie sacra cu focul, relatie de care trebuie sa fiti constienti. Focul este elementul cel mai pur in karma voastra, prin urmare respectati focul  si stati cat mai aproape de el, asta va purifica gandurile, sufletul si energia organismului. Nu scuipati niciodata in foc, respectati focul. Este recomndat sa aveti un camin la domiciliu iar focul sa fie pentru voi o energie sacra. Asa, puteti avea o legatura frumoasa cu Creatorul, va purificati  si puteti sa va confruntati cu obiceiurile rele, cu murdaria din suflet, corp, spirit.
Curajul, puritatea, sinceritatea, optimismul, claritatea, simplitatea, umorul sunt  cele mai bune calitati, sunt comorile voastre sacre pe care trebuie sa le redescoperiti in voi, este un foc mic cu care veniti din alte vieti si pe care trebuie sa il tratati cu respect . Cum focul este un element activ, faceti sport si multa miscare. Datorita sacrificiilor voastre dintr-o viata anterioara( un cavaler ce si-a riscat viata, timpul), primul nivel al Lunii Albe nu va lasa sa deveniti  un criminal, sunteti protejati de orice fel de violenta.  La al doilea nivel, acest om va merge in aceeasi directie , va fi un luptator curajos si va avea noroc doar in luptele corecte. La al  treilea nivel, Selene va indeamna sa luptati pentru idealurile inalte, cauze umanitare, nici un efort nu vi se pare prea greu.

 

Selena (Luna alba) in Taur
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat o legatura sacra cu pamantul, acest lucru este scris in karma voastra. Sunteti protejati si hraniti de tot ce are legatura cu pamantul, va iubeste pamantul  ce va da putere, stabilitate, rezistenta, incredere. Simplitatea, legatura stransa cu natura, fidelitatea in iubire, sunt darurile voastre in aceasta viata. Simtiti importanta oricarei vietati, a frumusetii si stiti ca meritati bunastare si o dragoste fericita. Puteti obtine o bucata de pamant, o casa, mult mai usor decat ceilalti. De obicei, Selene in Taur este un corn al abundentei. Sunteti harnici, credinciosi  iar de-a lungul vietii veti obtine stabilitatea dorita  descoperind intuitiv ce este cu adevarat valoros pentru voi. Dispuneti de un farmec natural, ceilalti va plac iar barbatul cu Selene in Taur va respecta femeia intr-un mod sacru la fel cum are respect pentru pamant, natura. Sunteti constienti de valorile materiale ale lumii, simtiti frumusetea lucrurilor , aveti o mare putere de a induce liniste si pace.Este important sa aveti propria bucata de pamant, sa stati desculti pe pamant deoarece va hraneste energetic. Succesul poate veni prin ocupatii legate de viata, biologie, salon de frumusete, imobiliare, fauna, flora, arta. Este esential sa cultivati linistea, simplitatea, onestitatea, respectul pentru orice vietate. Lacomia si materialismul distrug protectia sacra a lui Selene in viata voastra. Respectati principiul feminin, mama, sotia, sora , fetele, pamantul. Nu poluati pamantul cu gunoi. Participati activ la curatarea pamantului  iar binecuvantarea si sprijinul Selenei va va insoti pasii. Nu initiati razboaie, conflicte indiferent ca sunt oameni mici sau mari . Oriunde mergeti, fiti cei care aduc pacea si linistea, frumusetea, armonia , abundenta. Stiti foarte bine cum sa aduceti confortul pentru cei din jur, pentru animale. Venus guverneaza Taurul iar Luna este in exaltare in Taur, o combinatie armonioasa Venus-Luna sunt stralucitoare pentru voi. Sprijiniti femeile in aceasta viata.
In ultima viata, omul cu Selene in Taur  a fost generos, nu a fost atasat  de lucrurile materiale, in consecinta, in aceasta viata  va  exista intotdeauna o bunastarea din punct de vedere material, va avea o stare buna de sanatate si o energie buna. In cazul in care el încearca sa obtina  bani necinstiti, Luna Alba nu il sprijina. Nivelul doi arata ca daca acest om va merge in directia dezvoltata in vietile trecute, sa fie generos, altruist, sa ajute oamenii, cu cat da mai mult cu atat primeste mai mult.
Si acest lucru este valabil nu numai pentru bani, dar, de asemenea, si pentru energie, astfel incat, de multe ori ei pot fi vindecatori energetici.
Ajunsi la nivelul trei al lui Selene, ei pot fi cei care se pot ocupa de informatiile bancare, devin experti bancari la cel mai inalt nivel, devin cei care pot ajuta oamenii sa inteleaga valoarea unei vieti, a unui zambet, a frumusetii sufletului.Devin vindecatori de exceptie.

 

Related:  Zodiacul iubirii - Taur

Selena (luna alba) in Gemeni
Selene in Gemeni arata o karma pozitiva legata de comunicare, intelegerea celorlalti, usurinta de a va pune in lumina ideile. Sunteti intotdeauna dornici sa invatati, sa descoperiti lumea inconjuratoare, sa comunicati ceea ce invatati singuri. Toate acestea va ajuta sa iesiti din capcanele destinului vostru, din situatiile dificile, sa faceti distinctia clara intre bine si rau, intre util si inutil. Este karma pozitiva a unui mediator dar este esential sa va pastrati obiectivitatea, sa cultivati adevarul. Elementul de aer, lumina si aripile sunt armele unei persoane cu Selene in gemeni. Sunteti dispusi sa zburati peste tot, sunteti inventatorii lumii. Simtiti legile aerodinamice, iubiti si admirati tot ceea ce face lumea mai colorata, mai usoara, mai rapida de la biciclete, role, patine, trenuri la avioane, baloane de aer, masini, barci, elicoptere, placi de surfing. Puteti avea o legatura cu pasarile, cu zborul pasarilor. Zborurile voastre mentale va pot ajuta sa aduceti stiri importante aici pe pamant, o perspectiva noua a lucrurilor, puteti deveni un neobosit postas al vestilor de la Dumnezeu. Aceasta este karma voastra luminoasa. Selena in Gemeni da ocupatii legate de posta, telefoane, mass-media, drumuri, comunicare, stiri, radio, mediere, comert, invatamant primar. Curiozitatea este tot o parte luminoasa a acestei energii.
Puteti sa pierdeti protectia Selenei daca evitati adevarul, distorsionati informatiile, oferiti promisiuni false, incalcati acordurile, barfiti, certati abuziv oamenii. Este important ca voi sa va dezvoltati mintea, logica, sa fiti elevul constiincios dornic sa descopere tot timpul ceva nou.
Urmatoarele ocupatii sunt recomandate pentru voi: curier, postas, cercetator, jurnalist, scriitor, pedagog, lingvist, traducator, pilot, comerciant. Munca artizanala, matematica magica, informatica, teoriile matematice, geometria ofera bucurii in viata voastra in cazul in care inteligenta este suficient de dezvoltata, in cazul in care sunteti suficient de intelepti pentru a vedea partea pozitiva a magiei informatiilor si nu pentru a le folosi sa escrocati oamenii.
Este deosebit de important sa evitati aceste extreme, in caz contrar, veti exprima partea ascunsa a Lunii, adica pe Lilith.
Aerul proaspat si vantul va ofera placeri si sprijin, puteti decide sa traiti undeva langa mare. Mercur este guvernatorul natural al Gemenilor, prin urmare Selena în Gemeni protejeaza tot ce tine de potentialul lui Mecur, ghidul in cele trei lumi si mesagerul lui Dumnezeu. Albastru deschis,  galben, alb, verde stralucitor, portocaliu reflecta pe Selena in Gemeni.
In ultima viata, omul cu Selene in Gemeni a fost un student eminent al stiintelor oculte, a promovat adevarul si informatiile clare.
In consecinta, in aceasta viata, va primi un premiu pentru trecutul lui, va avea o relatie buna cu familia, cu profesorii, vecinii si va avea multi prieteni.
Nivelul doi arata ca daca acest om va merge in directia dezvoltata in vietile trecute, sa fie un elev constiincios, sa invete, sa respecte informatiile primite, sa cultive adevarul, atunci va atrage in continuare protectia lui Selene.
Nivelul trei al lui Selene il face pe acest om un student al spiritualitatii, al cunostintelor tainice ale universului.

Selena (Luna Alba ) in Rac
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat sensibilitatea, subtilitatea, sentimentalismul in vietile trecute. Evident, aveti o karma pozitiva legata de maternitate, copii, bebelusi, stiti instinctiv cum sa aveti grija de ei, cum sa-i hraniti si sa-i ghidati.
Aveti un puternic sentiment de ingrijire, sustinere. Comoara voastra este familia, credinta in familie, stramosii, traditiile. Deseori, Selene in Rac indica o karma buna cu rudele, cu femeile in principal, cu tara in care locuiti.
Iubiti natura, puritatea lucrurilor, va bucurati de un mediu intim linistit si pasnic. Apa este elementul cel mai pur in karma vietii voastre. Aceste persoane pot gasi cu usurinta izvoare subterane si resurse de apa. Aveti succes in profesiile legate de femei, copii, ginecologie, asistenta sociala a copiilor, infierea unui copil, sustinerea unui copil orfan, medic pediatru, consiliere familiala. Aveti puterea sa ajutati persoanele in varsta, nevoiase, sa aveti grija de casa. Alte sfere de interes includ: activitati legate de lichide, apa, bauturi, imobiliare, afaceri legate de alimentatia publica, hoteluri, turism. Cu toate acestea, este important sa aveti grija de clientii vostri ca si cum ar fi membrii familiei voastre.
De asemenea, veti reusi în sferele legate de frumusete, saloane de ingrijire si frumusete, cosmetice , industrie alimentara, educatie prescolara, afaceri legate de marfuri de uz casnic, gradina, biologie, industrie alimentara.
Scopul vostru este sa nu va pierdeti din calitatile : migala, sensibilitate, credinta, atasament si abilitatea de a crea un mediu confortabil. Respectatii copii, mamele voastre, stramosii, parintii vostri, casa, istoria neamului vostru. Nu poluati apa.
Meditatia in preajma unei ape va recreeaza si purifica. Ar fi frumos daca ati avea un lac mic sau un iaz, o apa in apropierea casei voastre. Cel mai simplu mod de a recastiga puterea voastra este apa.
Stiti cum sa aveti grija de ceilalti dar este important sa nu incercati sa aveti grija de toata lumea ci sa va incredeti in intuitia voastra care va conduce catre acei oameni ce au nevoie de sprijinul vostru.
In ultima viata, omul cu Selene in Rac a fost un sustinator al traditiei, neamului, casei lui, a fost un ocultist ce a murit pentru a-si proteja altarul, traditia , caminul.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin relatii bune cu familia lui, o casa si o copilarie frumoasa, relatii bune cu persoanele din jurul lui, cu tara lui.
La al doilea nivel, daca  continua sa fie aparatorul familiei, copiilor, traditiei, va atrage protectia lui Selene.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un ghid, o sursa de energie pentru oameni. Aici, Selene il  va ajuta pe acest om sa isi cunoasca viata trecuta, sa beneficieze de sprijinul stramosilor lui dar pentru asta, nu trebuie sa isi paraseasca patria mama.

 

Selena(Luna Alba) in Leu
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat demnitatea, nobletea, respectul, capacitatea de a iubi, generozitatea. Prezenta voastra aduce bucurie pentru ceilalti, cel mai probabil ati invat sa va folositi simtul autoritatii facand intr-un fel drepate pentru ceilalti. Sunteti ca un calorifer cald in mijlocul iernii, pastrati aceasta caldura, puteti usor sa faceti o legatura cu copii. Soarele este locuinta Leului, prin urmare, duminica este ziua voastra ce trebuie sa devina sacra. Faceti un legamant sacru cu Soarele. Va puteti ocupa de:  educatie, invatamant, creatie, teatru, cinema, organizarea activitatilor in timpul liber.
Selena in Leu va sprijina in toate sferele vietii voastre care va fac mai veseli, creativi. Va puteti bucura de un loc de munca intr-o ambasada, intr-un magazin de produse de lux sau intr-un teatru. Este foarte important sa mentineti o legatura sacra, sfanta cu elementul foc, sa dedicati un timp pentru a sta in apropierea focului. Protejati-va sufletul de ingamfare, egoism, tiranie si lacomie. Aceste calitati reflecta pe Lilith in Leu si distruge protectia  sacra  a lui Selene. Faceti totul cu dragoste si cadura, bucurati-va de viata, de iubire, iubiti totul si pe toata lumea. Acest lucru va face din Selene un aliat nevazut dar puternic. Nu pierdeti sinceritatea, onestitatea si optimismul. Urmatoarele culori vor evidentia farmecul lui Selene in voi: auriu, galben, roz, culoarea piersicii, culoarea portocalie.
Probabil ca va veti relaxa cel mai bine la soare, in locuri calde si luxoase, in restaurante, centre de recreere, teatru, cinema.
In ultima viata, omul cu Selene in Leu a fost un sustinator al independentei si libertatii spirituale.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin copii buni, creativitate, noroc in dragoste, energie multa, dragoste pentru scoala, profesori buni.
La al doilea nivel, daca  continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea sa-i ajute pe ceilalti, sa isi puna in lumina creativitatea, sa fie iubit, isi poate dezvolta libertatea spirituala.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un conductor al luminii spirituale ( Soarele este guvernatorul acestui semn, deci este lumina care da putere lui Selene), devine un creator divin aici pe pamant.

 

Selena (Luna Alba) in Fecioara  
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat un puternic sentiment de puritate, curatenie, datorie, servicii pentru toate fiintele vii.
Deseori, aceasta pozitie a lui Selene este o karma pozitiva a unui medic, a unui vindecator extrem de popular. Stiti cum sa profitati de roadele muncii voastre , sunteti intotdeauna la curent cu detaliile care trec neobservate de ceilalti. Inteligenti si ingeniosi, succesul vostru este in mestesuguri, medicina, farmacie, medicina veterinara.
Selena în Fecioara da succes prin toate serviciile ce tin de igiena, comert, precum si procesul de fabricatie a dispozitivelor medicale, medicina, marfuri diverse. Selena în Fecioara este protectoarea informatiilor, cuvintelor, detaliilor, pedagogiei, prin urmare, veti fi foarte atenti cand oferiti informatii, ce cuvinte ajung la ceilalti deoarece intelegeti forta cuvantului. “La inceput a fost cuvantul ..” este ceva sacru  pentru voi, stiti foarte bine ca un cuvant poate” vindeca sau poate taia “de aceea veti respecta tot ceea ce oferiti celorlati prin cuvintele voastre. Stiti cum sa organizati informatiile, cuvantul scris are o mare valoare pentru voi, de aceea puteti fi un bun lingvist, scriitor, bibliotecar. Ar trebui sa nu incercati sa-i exploatati pe oameni in folosul vostru deoarece puteti pierde protectia lui Selene. Evaluati corect care sarcini sunt ale voastre si care sunt ale altora, pastrati un echilibru in tot ce tine de curatenie, igiena, sanatatea,ordine, serviciu pentru altii.
Nu deviniti  coplesiti de detalii, scopul vostru este de a vedea intreaga imagine.  O mica bucata de pamant ar fi potrivita pentru voi, aduce relaxare. Ar trebui sa stabiliti un contact strans cu  elementul pamant, acest element este cel mai pur element in karma voastra. Prin urmare, viata voastra, locul de munca ar trebui sa fie mai aproape de pamant, mergeti desculti vara pe pamant, va hraneste sacralitatea.
In ultima viata, omul cu Selene in Fecioara a fost un vindecator care si-a pus intreaga energie in slujba celorlalti, in vindecari spirituale, in protectia animalelor.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin munca lui, sefi buni, ceilalti vor munci pentru el, se va recupera rapid si usor in urma unei boli.
La al doilea nivel, daca continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea sa aiba grija de altii, de bolnavi si cei slabi. Prin aceste sacrificii atrage in continuare protectia lui Selene.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un  vindecator, energia lui vindeca oamenii, devine constient ca mijloacele de factura informationala, spirituala pot vindeca oamenii.

Selene-2Selena (Luna alba) in Balanta  
Aceasta pozitie indica de obicei un spirit drept care va fi tot timpul sensibil la nedreptatile din mediul inconjurator. Deseori, Selene aici, indica karma pozitiva a  unui judecator, a modului corect de implementare a legilor, justitia pe pamant nu s-a abatut de la justitia divina. Aveti un simt innascut al elegantei, bunului gust, echilibrarii  situatiilor de viata, intelegerii partenerului de viata, asociatului. Veti fi sensibili tot timpul la actiunile nedrepte, veti incerca sa evaluati toate argumentele pro si contra alegand o cale de mijloc. Simtiti si respectati ierarhiile. Karma voastra pozitiva este legata de cooperare, justitie, putere. Se poate intampla ca istoria sufletului vostru sa includa contributia la dezvoltarea justitiei, a pacii, ati fost cei care ati negociat sfarsitul unui razboi, ati fost cei care ati mediat in bine un conflict. Sufletul vostru urmareste armonia, pacea, frumusetea, urati vulgaritatea, agresivitatea, conflictele. Puteti sacrifica multe lucruri in scopul protejarii si restabilirii dreptatii.
Urmatoarele domenii de activitate va aduc succes: aplicarea  legii, institutii guvernamentale, relatii sociale, asisten?? social?, activitatea politic?, diplomatica. Selena în Balanta sprijina, de asemenea, toate activitatile legate de frumusete, cosmetice, arte (design ?i publicitate), accesorii, parfumuri. Selena in Balanta mai arata de asemenea, un mare interes  fata de istorie ?i arheologie, precum si o karma pozitiva ce va aduce recompense prin aceste lucruri.
Balanta este un element de aer, prin urmare, viata voastra si munca voastra trebuie sa fie intotdeauna intr-un loc cu aer curat.
Este posibil sa fiti dispusi sa traiti undeva la mare, unde puteti  sa va bucurati de frumusetea peisajelor, de aerul curat. Aerul este element care reflecta partea pozitiva a karmei voastre, a puterii voastre. Tot ce tine de societate, dreptate, justitie,  pot sa-si dezvaluie partea buna prin voi.
In ultima viata, omul cu Selene in Balanta a fost un judecator drept, nimeni nu a fost condamnat pe nedrept.Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa sub forma unui mediu armonios, familie buna, un partener bun, sprijin important de la ceilalti. La al doilea nivel, daca continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea deveni un judecator drept, un etalon in lumea frumosului, artei, design.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un  judecator suprem, pe cea mai inalta treapta a societatii.

Selene (Luna Alba) in Scorpion
Aceasta pozitie arata ca sufletul vostru a avut o multime de batalii, provocari extreme din care ati iesit invingatori. In ciuda aspectului vostru, va treziti cand va confruntati cu situatii extreme, acestea nu va distrug ci va fac mai puternici. Veti descoperi un mare potential in voi atunci cand sunteti implicati in situatii periculoase.
Deseori, aceast pozitie a lui Selene este o karma pozitiva a unui magician alb , a unui razboinic spiritual care a perceput importanta lumii spirituale.
Daca alegeti o cale spirituala, cuvantul vostru magic se transforma in lumina. Artele martiale ar putea sa va inspire, deseori sunteti dornici sa alegeti o cale spirituala diferita, dificila cu multe provocari. Intelegeti intr-un mod profund viata spirituala si deveniti mai puternici odata ce va confruntati cu transformarile voastre interioare prin aducerea spiritualitatii in viata voastra.
Succesul va insoteste în domeniile legate de finan?e, activit??i bancare, comert cu metale, resursele pamantului,  industria chimica, constructii, vanzarea de titluri de valoare, sau pur ?i simplu o afacere mare. Banii nu ar trebui sa devina motivul principal al vietii voastre ci invataturile spirituale. Altfel veti pierde protectia lui Selene. Daca Selene este bine aspectata,  puteti constata ca banii vin la voi tot timpul, parca vin de nicaieri dar totusi vin. Acest lucru reflecta o recompensa pentru faptele voastre din vietile trecute. Scorpionul este guvernat de Marte si de Pluto, deci Selene va protejeaza in toate actele voastre curajoase, in transformarea voastra profunda. Uranus este exaltat in Scorpion, in consecinta, veti nutri tot timpul libertatea voastra, a prietenilor vostri , a sufletului vostru.
Ii puteti influenta cu usurinta pe ceilalti prin profunzimea voastra, prin spiritul cautator de cunoastere ascunsa, prin farmecul misterios, secretos, prin increderea in voi si in actiunile iesite din comun.Trebuie sa va pastrati  integritatea, curatenia spiritului, increderea in voi.
Selena in Scorpion este o protectie a unei persoane care intr-o viata  anterioar a putut fi un magician de culoare alba, care a fost constient de lipsurile naturii umane, care s-a luptat cu propriile neajunsuri, care a trecut prin purificare, prin mari suferinte. Primul nivel a Lunii albe  este o dezvoltare inconstienta a calitatilor  bune din voi, sunteti protejati de tot ce este ascuns, magie neagra, sadism, perversi, violatori.
La al doilea nivel, Selene in Scorpion va ajuta sa luptati cu tot ce este rau in jurul vostru, sa va purificati, sa deveniti constienti de puterea fortelor ascunse din voi.  Selena in Scorpion va pune in situatii periculoase pentru a va readuce instinctul in forma din viata anterioara, sa va folositi de acest instinct pentru a trece prin situatiile pericolase, prin riscuri de orice natura.
La al treilea nivel, acest om este condus de lumina spirituala ascunsa in el, este o ini?iere magica, devine un magician care lupta impotriva  raului din lume, are contact cu lumea superioara, isi intelege initiativele sale , primeste ajutor de la sufletele plecate  si are o protectie magica.

Selena (Luna Alba) in Sagetator
Aceasta persoana are o karma pozitiva legata de viata trecuta cand a fost un preot, un functionar religios, un maestru spiritual, un profesor de exceptie, un sportiv desavarsit. Sufletul lui este indreptat catre spiritualitate, catre descoperirea unor noi orizonturi culturale, tari si locuri noi.
Se poate ca aceasta persoana sa fi lasat o amprenta pozitiva in toate institutiile de invatamant superior, cultura, spiritualitate, construirea unor temple.
Credinta profunda ii ajuta sa reziste si sa treaca peste orice dificulltate. El este deschis catre lume, univers, cunoastere inalta, tari straine. Optimismul lui, iertarea, sinceritatea, bunatatea  si bucuria ii sunt tovarasi buni in aceasta viata. El este intotdeauna dornic sa descopere noi orizonturi si sa se confrunte cu noi provocari. Succesul il va insoti in domeniile legate de institutiile de invatamant superior, spiritualitate, religie, turism, afaceri externe, legi, edituri, turism. Selena va sprijina in tot ce tine de  sporturi, calatorii mari, concursuri. Puteti trezi usor spiritul de echipa in oameni, energia, dinamismul si bucuria voastra fac bine la cei din jur. Este deosebit de important sa aveti o sursa de foc acasa ( poate fi si o lumanare) deoarece Selene in Sagetator este o Luna Alba de foc. Ar fi ideal sa aveti acasa un semineu sau cel putin sa ardeti o lumanare . Sportul si miscarea va tin intr-o forma buna, va dau rezistenta, putere.
Este necesar sa va interesati de orice realizare stiintifica si spirituala si sa deveniti surse de inspiratie pentru ceilalti.
Jupiter, cea mai mare planeta din sistemul solar, este guvernatorul lui Selene in Sagetator. Aceasta energie este legata de generozitate, de posibilit??i de dezvoltare, bunatate,  autoritate. Lumina lui Selena devine ca o baterie inepuizabila pentru voi, aceasta va sustine energetic, fizic, mental pana la adanci batranete.
Cu aceasta pozitie a lui Selene, inseamna ca intr-o viata anterioara, omul a fost un tata spiritual, un misionar, o autoritate care a suferit multe teste pe calea ascensiunii spirituale, un om care a putut fi separat de locul lui de bastina, de patria lui. La primul nivel, drept recompensa pentru faptele din trecut, acest om poate primi o pozitie importanta, o familie cu autoritate, suport pentru toate problemele sociale. Daca incercati sa folositi mijloace necurate pentru a castiga putere si influenta, Selene nu va protejeaza, dimpotriva , deveniti cei care au ghinionul langa ei, apar piedici in cariera voastra sau in dezvoltarea spirituala.
La al doilea nivel, acest om poate continua sa se miste in aceeasi directie  care a fost si intr-o viata anterioara cand a fost educator, profesor, misionar, ghid spiritual, cautator spiritual.
La al treilea nivel, acest om devine un distribuitor  de traditii spirituale, devine un invatator spiritual, un profesor adevarat ghidat de Dumnezeu.

Selena (Luna Alba)in Capricorn  
Cei ce au Selene in Capricorn au dezvoltat  virtutile lui Saturn: disciplina, echilibru, auto-control, rabdare, tenacitate.  Aceasta pozitie a lui Selene poate vorbi si de virtutile unui ascet, monah, yoghin care a renuntat la placerile vietii si s-a dedicat unor mari valori spirituale.
Acest om va avea succes daca va mentine si dezvolta in continuare aceste calitati sacre din el. Muntii  ii  aduc bucurie, va putea sa se purifice si sa mediteze in singuratate, va fi usor pentru el sa se concentreze pe sarcini spirituale. Stie sa respecte persoanele mai in varsta iar acest lucru devine o protectie pentru el. Selena se va trezi destul de tarziu in viata voastra, prin urmare, cea de-a doua parte a vietii ar trebui s? fie mai luminoasa decât prima. Probabil aveti capacitatea de a va purifica de obiceiurile rele (fumat, alcool, depravare). Ar trebui sa invatati sa va formulati clar obiectivele deoarece Selena în Capricorn va ajuta sa va atingeti doar acele obiective clare, le puteti realiza indiferent cat de dificile sunt doar daca invatati sa le formulati si percepeti in mod clar.
Puteti avea o legatura exceptionala cu lumea mineralelor, puteti dezvalui secretele pamantului, puteti avea succes in activitati legate de istorie, geologie, arheologie, precum si diferite antichitati.
Casa este un loc sacru pentru voi si va  trebuie sa fie stabila si puternica. Va sunt favorabile casele din piatra sau cel putin acele case care au un puternic fundament din piatra. Pamantul este elementul cel mai pur in karma voastra.
Daca nu aveti acest tip de casa, cel putin aduceti pietre si faceti o gradina  japonez? “gradina de piatra” in  preajma casei. Daca locuiti intr-un apartament, puteti decora mici obiecte din casa cu pietre aduse de pe unde calatoriti. Trebuie sa  invatati sa stati si singuri, doar asa, in singuratate , puteti medita,  puteti sa intelegeti greselile karmice gasind modalitati eficiente de purificare spirituala  si sa va dezvoltati spiritul. Daca deveniti superficiali, veti pierde puterea si protectia lui Selene in Capricorn.
Selena în Capricorn va da putere  si sprijin important in realizarea unor  obiective importante. Aceste obiective ar trebui sa fie interesante, nu numai pentru a va dezvolta  personalitatea, dar de asemenea, si sufletul si spiritul.
Fiti responsabili, nu pierdeti pe drum aceasta calitate importanta a voastra. Cu Selena in Capricorn inseamna ca intr-o viata anterioara, o persoana si-a asumat in mod voluntar o karma ciudata, cautand un scop mai mare, a fost un ascet care a devenit in mod voluntar un tap ispasitor .
La primul nivel, primeste unele compensatii  pentru atingerea obiectivelor vietii prezente, o mare compensatie poate veni la sfarsitul vietii.
La al doilea nivel, el continua sa faca ceea ce a facut si intr-o viata trecuta, adica, ia contact cu karma altuia ce nu-si îndepline?te scopul.
Si pe al treilea nivel, persoana  devine un conductor de forte de lumina prin care legile cosmice isi spun cuvantul, intreaga lui viata este dedicata pentru  atingerea obiectivului final. El poate face in mod voluntar sacrificii pentru a atinge acest obiectiv, poate prelua karma multor oameni, poate lua karma intregii natiuni.

Selena (Luna Alba) in Varsator
Cu Selene in Varsator, ati dezvoltat libetatea in gandire si in actiuni iar in aceasta viata sunteti protejati in modul vostru unic de manifestare. Atat Uranus cat si Varsatorul dau libertate in gandire si in actiuni, deci aveti o carte de vizita de exceptie in care sunt scrise inventii stiintifice, descoperiri legate de energii noi, tot ce tine de inedit si original. Aceasta pozitie poate vorbi si de o karma pozitiva nascuta din lupta  impotriva sclaviei, eliberarea sufletelor unui grup de oameni. Aceasta karma poate sa reflecte inventii, ati ajutat oamenii sa-si faca viata mai usoara.
Selene in Varsator este legata de realizari in urmatoarele sfere de activitate: computere, mijloace de comunicare mobila, automobile, astronautica, televiziuune, energie nucleara. Nu e nimic ciudat daca va atrag  calculatoarele, informatica, programarea, internetul, realitatea virtuala , noutatile, surprizele, astrologia.
Puteti fi cei care inspira o miscare sociala, care mentine spiritul amical intr-un grup, nu tradati aceste valori.
Ar trebui sa incercati sa va dezvoltati legatura cu spiritul vostru, sa credeti in  indrumarea si binecuvantare  spiritului. Varsatorul se refera nu numai la libertatea  personalitatii voastre ci si la eliberarea spiritual? (iluminare ?i depasirea platilor karmice) .
Impersonalitatea este calitatea voastra puternica. Aveti posibilitatea de a observa greselile altora. Aveti posibilitatea de a ramane neatasati de ceilalti. Cu toate acestea, trebuie sa va pastrati caldura umana si dragostea pentru oameni, sa va mentineti sensibilitatea si sa fiti deschisi catre oameni.
Aerul  curat este foarte important pentru voi. Este posibil sa va bucurati de libertate si destindere la mare dar si la munte. Selena (Luna Alba ) in Varsator inseamna ca intr-o  viata anterioara, omul a fost un altruist, a crezut intr-o stare de libertate totala,  a stiut sa faca o distinctie clara intre bine si rau, a fost un reformator, un  inspirat , a iluminat oamenii, a luptat pentru libertatea oamenilor si animalelor.
La primul nivel, el isi intelege independenta ce o primeste drept recompensa a unei karme bune din vietile trecute, primeste prieteni buni, noroc in toate situatiile noi si usurinta in alegerea intre bine si rau.
La al doilea nivel, o persoana care se deplaseaza in aceeasi directie ca la nivelul unu, devine  un reformator, inspirat, altruist.
La al treilea nivel, acest om devine un conductor de lumina  ce poate modifica karma celorlalti dar si karma lui. Poate descoperi noi cai de intelegere a enegiilor universului.

Selena (Luna Alba) in Pesti
Aceasta persoana are o karma pozitiva legata de sensibilitate, sacrificiu, indurare, mila, compasiune, medicina, spiritualitate. Sufletul lui este luminat de faptele bune din trecut. Aceasta persoana stie cum sa se sacrifice pentru binele altora, iubirea sa este altruista. Aceasta pozi?ie a Selenei indica adesea si o viata trecuta in care ati fost un calugar, un preot, un medic, o persoana care a simtit intens lumea spirituala. Dezvoltarea spiritualitatii, clarviziunii, perceptia adevarurilor spirituale sunt cai mai usoare pentru voi in aceasta viata, este un cod pe care l-ati invatat in vietile trecute iar acuma trebuie sa il accesati din nou. Puteti simti mesajul divinitatii iar rugaciunea voastra devine vie, puternica si ascultata.
Percepeti in mod profund frumusetea, aveti un bun gust artistic si puteti reusi in toate sferele artistice  cu talentul inedit de a armoniza culorile, sunetele. Puteti deveni un bun specialist sau un critic de arta, poezie, muzica, moda. Suntet protejati in tot ce tine de descoperirea  unor secrete mistice , esoterism, clarviziune, adevaruri spirituale. Sensibilitatea voastra va da o mare putere spiritual?.  Trebuie sa evitati sa deveniti o victima a exploatarii celorlalti, nu trebuie sa incurajati lichelele. Aveti o legatura profunda cu copii, cu persoanele in varsta, cu animalele.
Chiar daca nu faceti nimic legat de aceste lucruri, o multime de oameni vor veni la voi pentru a-si  marturisi greutatile si pentru a-i ajuta.
Sunteti o persoana  protejata in aceasta viata, vei simti tot timpul ca ingerul pazitor este cu voi indiferent de cat de complicata este situatia. Daca in harta natala aveti o Selena puternica iar Venus si Jupiter sunt in Pesti sau in aspecte benefice, veti  avea destui bani, puteti avea experiente fericite in dragoste. Toate acestea pot veni la voi doar daca va pastrati credinta , creativitatea, capacitatea de a iubi, auto-sacrificiu. Apa , natura sunt relaxante pentru voi. Rugaciunea, mantrele, meditatia sunt cele mai puternice instrumente pentru purificare, recuperare, vindecare. Casa voastra ar trebui sa fie construita din lemn iar apa este elementul cel mai pur in karma voastra. Cu Selena in Pesti, inseamna ca intr-o viata anterioara, aceasta persoana a fost un om umil, a trait o viata solitara, a fost un pustnic care a ajutat in secret  alte persoane, a ingrijit cu multa compasiune bolnavii. Prin urmare, la primul nivel, el primeste o recompensa sub forma unui mediu armonios, compasiune si grija din partea celorlalti, parinti buni, protectie divina.
La al doilea nivel, el continua sa faca ceea ce a facut si intr-o viata trecuta, adica, sa ajute oamenii , sa ia contact cu lumea spirituala, sa devina un maestru spiritual, sa fie preot, ghid.
Foarte des, aceasta persoana poate avea vise profetice, gaseste inconstient o  cale de iesire din impas, are capacitatea de a citi semnele si are premonitii.
Si pe al treilea nivel, persoana  devine un conductor de forte de lumina, vindeca oamenii, comunica cu lumea de dincolo, fuzioneaza cu natura si cosmosul. Devine un mistic in adevaratul sens al cuvantului.

Adriana Tudosa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.