Vei atrage aceleasi lucruri pana cand te vei schimba

fairytale,beauty,dark,hair,fairy,fantasy,grey-673a2f05b3312b65b52c76e869d4389f_hUn prieten de-al lui Osho s-a insurat de 3 ori. In India este dificil sa obtii divortul dar omul s-a descurcat. De fiecare data, prietenul lui Osho a sperat in mai bine, ca urmatoarea va fi mai buna. De fiecare data i-a zis lui Osho: ” De data aceasta nu ma voi mai indragosti de o femeie ca cea de care m-am despartit. Ce scorpie a fost!”. Osho ii zicea : Te vei indragosti intotdeuana de o scorpie!”. In cele din urma, amicul i-a zis lui Osho: “E ciudat. Imi spui de fiecare data acelasi lucru si culmea este ca ai dreptate.Toate cele 3 neveste care le-am avut au fost niste scorpii. Cum ti-ai dat seama?” Osho i-a raspuns: “Eu nu sunt astrolog, dar te cunosc foarte bine. Stiu perfect ce tip de femeie te atrage.Cand te-ai indragostit de prima femeie, ai analizat calitatile care te atrag la ea. Cine este acela care le-a cautat pe urmatoarele? Nu tot tu? Nu era firesc sa alegi aceleasi calitati ca prima data? Tu nu te-ai schimbat. De aceea, nici ce te atrage nu s-a schimbat. Nu te-ai gandit niciodata ca singurul responsabil pentru alegerea acestor femei ai fost tu. Degeaba schimbi femeile intre ele. Mintea trebuie sa ti-o schimbi!”

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

loading...

2 Replies to “Vei atrage aceleasi lucruri pana cand te vei schimba”

  1. Excelent articolul! Prin urmare, să învățăm și să ne dezvoltăm în fiecare zi, pentru a ne a schimba alegerile și o dată cu ele destinul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.