Atragi catre tine esenta lucrurilor la care te gandesti

images (30)..LEGEA ATRACTIEI SPUNE:ATRAGI CATRE TINE ESENTA LUCRURILOR LA CARE TE GANDESTI!

…Daca ma simt neapreciat din cauza unor intamplari recente din viata mea, legea atractiei nu ma poate inconjura dintr-o data cu oameni care ma vor aprecia.

…Daca ma simt gras si nefericit, nu pot trece brusc intr-o stare de spirit care sa ma faca sa ma simt bine, sa am un corp frumos si sa fiu multumit de mine.

…Daca ma simt fara speranta in privinta situatiei mele financiare, nu pot atrage mai multi bani. Imbunatatirea nu va veni niciodata atunci cand esti descurajat, pentru ca acest lucru sfideaza legea atractiei.

…Daca sunt furioasa pe oamenii care profita de mine, ma mint si nu ma respecta, nici o actiune pe care as face-o impotriva lor nu poate opri aceste lucruri, pentru ca voi atrage si mai multe astfel de lucruri dandu-le atentie.

…Legea atractiei iti trimite inapoi intr-o multime de feluri raspunsuri la frecventa ta vibrationala.
Pe scurt, ceea ce se intampla este o potrivire vibrationala cu energia pe care o oferi tu – iar emotiile pe care le simti iti indica care este aceasta stare vibrationala.
Din momentul in care devin constienti de legea atractiei, multi oameni decid sa-si tina sub control gandurile, pentru ca inteleg puterea gandului.
Astfel cauta sa-si focalizeze gandurile prin metode precum hipnoza, meditatie, afirmatii sau alte metode de autocontrol.

…Dar exista un mod mult mai usor de a aborda calea creatiei deliberate si a indeplinirii intentiilor din aceasta viata, iar acesta este intelegerea legii permisiunii.

…Aceasta inseamna ghidarea gandurilor tale in directia a ceea ce-ti doresti.

…Si pe masura ce incepi sa intelegi esenta acestui flux pozitiv al vietii si incepi sa intelegi cine esti tu cu adevarat, arta de a permite va deveni a doua ta natura.

…ADOPTA O ATITUDINE DE ABANDONARE IN FATA CURENTULUI!

…Abandonarea ta va face ca acest curent sa te intoarca si sa te deplasezi exact in directia lui, lin si usor si sigur catre destinatia dorita.
Lasa aceasta imagine sa te linisteasca, pe masura ce incerci sa iti amintesti ca acest curent al vietii este intelept si binevoitor, si te duce catre lucrurile pe care le doresti.
Stai intins in barca ta, care se intoarce singura in directia curentului si relaxeaza-te la gandul ca vei fi purtat catre starea suprema de bine si catre indeplinirea dorintelor tale.

… Asa ca acum, doar stai pentru cateva clipe si contempla acest Flux puternic al starii de bine, care se misca in directia a ceea ce vrei tu sa devii si spre implinirea a ceea ce esti tu cu adevarat. Acum esti capabil sa iti dai seama, gand cu gand, daca te situezi impotriva sau in directia fluxului si daca ai inchis -in sfarsit – prapastia dintre tine si Tine, cel care esti cu adevarat, sau preferi sa traiesti in continuare in separare fata de cine esti cu adevarat.

(sursa aimee.ro)

Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia universului va continua sa circule astfel prin viata dumneavoastra. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit!-Deepak Chopra

Related:  Devenim ceea ce gandim

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro