Cum vreau să mă văd pe mine însumi?

   man-universe       Pentru cei mai mulţi dintre voi, multe lucruri din viaţa voastră merg bine şi vreţi să le continuaţi, dar există de asemenea şi lucruri care aţi dori să fie diferite. Pentru ca lucrurile să se schimbe, trebuie să le vedeţi aşa cum aţi vrea să fie, mai degrabă decât să continuaţi să observaţi cum sunt ele. Majoritatea gândurilor pe care probabil că le gândiţi se referă la lucrurile pe care le observaţi, ceea ce înseamnă că ceea-ce-este vă domină focalizarea, atenţia, vibraţia, şi prin urmare, şi punctul de atracţie.
       

 Şi astfel, ca rezultat al cantităţii copleşitoare de atenţie pe care cei mai mulţi dintre voi o acordaţi situaţiei curente (ceea ce este), schimbarea apare foarte lent sau deloc. In viaţa voastră va intra un curent stabil de oameni aparent diferiţi, dar esenţa sau tema acestor experienţe nu va varia prea mult.
     

  Dacă vreţi să faceţi adevărate schimbări pozitive în ceea ce trăiţi, trebuie să nu mai luaţi în seamă felul în care sunt lucrurile – precum şi modul în care vă văd ceilalţi – şi să daţi mai multă atenţie modului în care aţi prefera să fie ele. Prin practică, vă veţi schimba punctul de atracţie şi veţi trăi o schimbare substanţială în viaţa voastră. Boala poate deveni sănătate, lipsa de abundenţă poate deveni abundenţă, relaţiile rele pot fi înlocuite de relaţii bune, confuzia poate fi înlocuită de claritate şi aşa mai departe.
       

 Alegând în mod deliberat :să vă direcţionaţi gândurile- în loc doar să observaţi ce se petrece în jurul vostru – veţi începe să schimbaţi şabloanele vibraţionale la care răspunde Legea Atracţiei. Şi cu timpul, cu mult mai puţin efort decât credeţi acum, nu veţi mai răspunde la modul în care vă percep ceilalţi, şi nu veţi mai crea un viitor care să fie atât de asemănător cu trecutul şi prezentul. In schimb, veţi fi puternicul creator care îşi alege la voinţă experienţele.
       

Related:  Noile inceputuri

Este foarte improbabil că veţi vedea un sculptor care să îşi azvârle grămada de lut pe masa de lucru exclamând:
„Of, nu a ieşit aşa cum trebuie!” El ştie că trebuie să îşi bage mâinile în lut şi să îl frământe ca să îl modeleze, astfel încât viziunea din mintea lui să fie asemenea materiei de pe masă. Varietatea experienţelor voastre de viaţă vă oferă lutul din care să modelaţi ceea ce trăiţi, şi simpla observare a lor nu este satisfăcătoare – şi nu este ceea ce aveaţi în minte atunci când aţi decis să veniţi în realitatea acestui timp şi spaţiu. Vrem să înţelegeţi că „argila” voastră, indiferent de cum arată acum, este modelabilă. Nu există excepţie.

Abraham Hicks

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.