Dimineața este legată de seară, seara este legată de dimineață

dimineața„Când vă treziți dimineața, se întâmplă uneori să aveți creierul învăluit în ceață și vă este greu să reluați contactul cu puterile creatoare și luminoase ale vieții.
Aceasta depinde mult de felul în care ați trăit în ajun, și în special în orele ce au precedat somnul.
Dimineața este legată de seară, seara este legată de dimineață, și fiecare moment trebuie pregătit dinainte. La fel cum dimineața trebuie să ne gândim la seara ce va veni, tot așa seara trebuie să ne gândim la dimineața următoare.
Este foarte important ca seara, la culcare, să nu plecaţi în lumea cealaltă în orice stare interioară, fiindcă vă prezentaţi în faţa puterilor cereşti. Trebuie să vă pregătiţi deci pentru această călătorie în reculegerea şi liniştea sufletului vostru. Dacă după ce v-aţi culcat simţiţi o tulburare, o nelinişte, să nu rămâneţi în pat.
Este nevoie de o mare forţă interioară pentru a fi capabil să te aperi împotriva acestei indispoziţii stând culcat; este mult mai uşor să reacţionezi stând în picioare.
Ridicaţi-vă, mergeţi puţin, faceţi câteva mişcări, concentraţi-vă asupra luminii şi culcaţi-vă numai când vă simţiţi uşuraţi. „

Omraam Mikhaël Aïvanhov

Pentru a fi echilibraţi şi pentru a fi în armonie cu legea naturală, trebuie să fim capabili să dăm şi să primim. A da sau a ajuta, fie că oferi dragoste, timp, bani sau talent, creează un gol care îţi dă posibilitatea să primeşti mai mult din ceea ce dai. Primind îndatoritor, în schimb, te umpli din nou pentru a da şi mai mult. Serviciul este deci parte dintr-un ciclu natural al universului şi o parte importantă din sănătatea ta fizică, psihologică, spirituală şi chiar financiară.
Principiul serviciului se rezumă perfect în fraza: „Cum dai, aşa primeşti”
Maestrul Stephen Co, Eric. B. Robins,John Merryman

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.