Horoscop: Ce tipuri de oameni îţi fac rău

Berbec: Te seacă de energie oamenii care se mişcă prea incet şi de care depinzi într-un oarecare fel. Nu suporţi ca cineva să te tragă înapoi şi efectiv îţi fac rău prin simpla prezenţă.

Taur: Dacă ai de-a face cu cineva care vrea să fie permanent în centrul atenţiei şi face orice pentru asta, eşti pur şi simplu la pământ! Te enervează la culme şi asta îţi poate face rău şi fizic, nu numai moral.

Gemeni:Te înnebunesc oamenii negativişti, care transformă totul într-o tragedie şi ţin neapărat să-i convigă şi pe ceilalţi cât de rău este. Îţi consumă energia şi îţi taie tot elanul. Evită-i cu orice preţ!

Rac: Stabilitatea este foarte importantă pentru tine, la fel şi familia sau casa ta. De aceea îţi fac rău oamenii care încearcă sau care fac tot felul de lucruri pentru a te îndepărta de cei dragi.

Leu: Eşti o persoană care face ce face şi reuşeşte să aibă succes, până la urmă. Oamenii care îţi fac rău sunt cei invidioşi, care nu se pot bucura pentru succesul tău şi care încearcă să-ţi pună beţe în roate. Nu ar fi exclus să fie chiar persoane destul de apropiate. Trebuie să îi pui la punct!

Fecioara: Pentru că eşti o fire organizată, urăşti să ai de-a face cu cei care sunt haotici, care fac tot felul de lucruri fără nicio logică. Dacă ai un astfel de coleg de muncă, eşti de-a dreptul dată peste cap! Încearcă să eviţi asocierea cu astfel de oameni, chiar dacă înseamnă să-ţi schimbi locul de muncă! – eh, nici chiar asa.

Balanta: Îţi place să socializezi, să intri în contact cu cât mai mulţi oameni, iar cei care se împotrivesc sau care te împiedică într-o oarecare măsură să faci asta te enervează la culme şi îţi provoacă stări de iritare maximă.

Scorpion: Nu vrei ca cineva să te preseze continuu, iar cei care fac asta, fie că sunt rude, colegi de muncă, şefi sau prieteni vor simţi pe pielea lor efectele negative pe care le au asupra ta. Îţi fac rău prin insistenţa lor şi la un moment dat vei exploda, iar ei, evident, vor regreta.

Sagetator: Nimic nu îţi face mai rău decât oamenii care îşi păstrează ideile învechite şi preconcepute şi care vor să îi forţeze şi alţii să le adopte. Nu suporţi să fii îngrădită sub nicio formă, iar dacă ai prin preajmă personaje care încearcă asta, trebuie să le îndepărtezi.

Related:  Egourile zodiilor

Capricorn: Oamenii leneşi, care habar n-au ce vor de la viaţă, sunt extrem de enervanţi pentru tine. Îţi fac rău mai ales dacă sunt colegi de muncă, parteneri sau persoane care au legătură cu planul profesional.

Varsator: Îţi creează o stare extrem de negativă persoanele prefăcute, care încearcă să obţină ceva de pe urma ta sau de pe urma altora. Ai face orice să nu-i ai în preajmă, dar este destul de greu să reuşeşti.

Pesti: Eşti o persoană extrem de tolerantă, dar nu suporţi să fii cicălită şi criticată constant. Oamenii care fac asta îţi pot reduce încrederea pe care o ai în forţele proprii. Evită-i sau ignoră-i.

 A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.