Profeţiile de la Celestine

Profeţiile de la Celestine

Profeţiile de la Celestine

Ca o sinteză , cele 9 viziuni spun următoarele lucruri :

Prima Viziune – spune că apare atunci cînd începem să luăm în considerare coincidenţele.

A doua Viziune – spune atunci cînd devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfîrşit.

A treia Viziune – Oamenii sînt singurii din lumea energetică care îşi pot proiecta energia în mod conştient. Universul este energie şi energia răspunde aşteptărilor noastre. Oamenii sînt o parte a acestui sistem energetic şi atunci cînd avem o întrebare, apare cineva care să ne de-a răspunsul. Oricine apare în calea noastră are un mesaj pentru noi. Dacă era altfel, persoana respectivă s-ar fi aflat în altă parte, ar fi plecat mai devreme sau ar fi venit mai tîrziu.
Universul răspunde în mod subtil energiei mentale pe care o proiectăm asupra lui.

A patra Viziune – revelează faptul că omul a avut întotdeauna nevoie de energie şi a căutat să-i controleze pe alţii pentru a o dobîndi.

A cincea Viziune – spune că există şi surse alternative, dar nu putem fi conectaţi permanent la ele, atîta timp cît nu sîntem conştienţi de metoda pe care noi ca indivizi, o utilizăm pentru a-i controla pe alţii. Ori de cîte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă.

A şasea Viziune – se bazează pe faptul că înaninte să intrăm pe deplin în acea stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar – viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase – trebuie să deschidem ochii asupra a ceea ce sîntem cu adevărat.

A şaptea Viziune – se ocupă cu abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei “ coincidenţe “, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul. A şaptea Viziune vorbeşte despre felul în care unele lucruri ne “ sar în ochi “, sînt evidente, precum şi despre felul cum anumite gînduri ne apar pentru a ne îndruma.

A opta Viziune – tratează felul în care oamenii trebuie să înveţe să se comporte unii cu alţii, cum să proiecteze energie asupra celorlaţi şi cum să evite dependenţa de alţii.

A noua Viziune – spune că pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil.

Încredeţi-vă în sincronizare şi în coincidenţe !!!

Profetiile de la Celestine

Related:  Efectul umbrei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro